Tak na powaznie to spekulacyjnie 20-30 zl. Tutaj wustrxzy mieć obecnie kilkanaście milionów żeby skupić wszystko co w free float jest i windować w górę. Do czasu wejścia akcji z ostatniej emisji oraz ewentualnej emisji aportowej spekulacyjnie tutaj można zrobić wszystko. Oczywiście to nie jest inwestowanie tylko gra.
nie ma się co tak ekscytować i podniecać jak będzie czas pokaże osobiście (moje marzenie) to 150% od 1,6zł czyli plus minus 4zł, ale jak będzie zobaczymy. Bardziej skupiłbym sie na komentarzu co do dzisiejszej sesji jak dla mnie bardzo umiejętnie schłodzili ostatnie wzrosty była korekta zagrana dokładnie do kresek... słabi oddali, a stoimy 2gr wyżej co ważne był juz drugi atak na 2zł no i ten wolumen... wszystko przygotowane pod dalsza jazde. Papier rozgrywany mądrzej ostatni rajd to w ogole polecieli wynalazek jak na nc. Dla mnie ważne są tez komunikaty odstąpienie od niekorzystnych umów etc. mozna wysnuć wnioski, że robią porządki w społce przed fuzją gdy ulica cały czas ma przed oczami ISOK i CBA i sie boi i nie widzi najważniejszego, że społka gdzieś tam w tle realizuje swoje założenia krok po kroku miejmy nadzieje, że wszystkie trupy z szafy juz wypadły. Pozdrawiam twardojajecznych ;)
Dzisiejsza sesja inna od poprzednich. Dziś była zaskakująco wysoka sprzedaż na najniższym poziomie. Albo ktoś się spieszy ze sprzedaza albo liczył na większy spadek. Natomiast bardzo ładnie pojawił się popyt na tym poziomie. Wygląda na to, że bez infa wytrzymuje zarówno wsparcie jak i opór. Spokojnie patrzymy dalej, wskaźniki coraz lepsze.
zauwazyliscie tez taka tendencje, ze jak rosnie z rana to spada popołudniu, a jak spada z rana to rosnie popołudniu dzisiaj zagrali zupełnie inaczej niz do tego schematu, a dosyc długo sie powtarzał. Na moje schłodzili tak dla zdrowotności.
Wyglada to inaczej..wedlug mnie dobrze..nie ma pachania na sile..zbieraja sposobem..dzisiaj jeden drobny oddal..papier wylapany i naprostowany..powinno pojawic sie info o porozumieniu z t- mobile..to by dalo paliwo na konkretny odjazd..zobaczymy..jak to rozegraja..
Martwi mnie 1 rzecz która na fuzje nie powinna wpłynąć ale w tym tyg może obniżyć kurs - brak ruchu na stronie WP w sprawie isok. Zawsze Ok 20 każdego miesiąca jak w zegarku przesuwali przetarg. Obecnie mamy 27 a 31.08 jak był tak jest. Myślicie ze maja zamiar otworzyć koperty...?
Nie przejmuj sie wszystkim tak bardzo. Otworza to otworza. Jak przesuna fuzje to poczekamy dluzej. Jak nie zamierzales w tym tygodniu sprzedawac to kurs w piatek nie ma znaczenia. Klepna fuzje to sie obłowimy. Gdyby dzis bylo 3zl to bym sie martwil, ze moze w piatek spasc. A tak spadne nawet do 1,5 i co i nic juz tam bylismy. Reszta to czysta spekulacja w wiekszosci zreszta zeby wywolac niepokoj u akcjonariuszy.
podobno ugoda ISOK jest warunkiem fuzji ,otwarcie ofert w przetargu spowoduje pojawienie się nowego wykonawcy który będzie dokańczał ISOK (jeśli będą oczywiście oferty ) co jest jednoznaczne z brakiem ugody ( zostaje wcześniejsza sprawa sądowa - która trochę potrwa ) , a przez brak ugody ISOK do fuzji nie dojdzie
Ciesze sie, ze wyciagneliscie wnioski i nie uzywasz juz "iz" w swojej zatroskanej codziennej publicystyce. Jak sie tak martwisz odkupienod Ciebie po 1,56 juz jednemu koledze tak pomoglem.