Dnia 2018-08-17 o godz. 11:00 ~jan napisał(a): > Mam pewne podejrzenie ,ze to ten sam gamoń co popisywal sie na MCI pod nickiem mar. > Zal mi goscia ,bo wyraznie nie ma szczescia w tej grze.:)
a ja mam pewne podejrzenie, że jan to ten sam gamoń, co popisywał się na dacie i MCI pod nickiem janek...
żal mi gościa , bo wyraźnie nie ma szczęścia w tej grze ani na MCI (i gdzie białoczerwony go zjada śmiechem), ani na dacie, gdzie nawet na dywidendach nie zarabia...:)
Tu nie ma co się prześmiewać. Uważam, że wykorzystują właśnie typowy wakacyjny marazm do tego, żeby dalej zaniżać .
W przyszłym tygodniu pewnie pójdzie ładnie w górę
mułek wierzy, bo jego katatymia jest naprawdę silna... ;)
a tak serio i pozamułkowo - jeśli wyniki za półrocze nie spowodują zainteresowania spółką, to chyba wyjdzie na twoje i zjazd na groszówki uprawdopodobni się
już teraz widać na wykresach dziennych zwiększoną podaż i pilnowanie kursu przed gwałtownym spadkiem, więc ktoś ma wciąż wiele do wywalenia
pozostaje pytanie, co się stanie, gdy sypacz już wysypie się i przestanie podawać tlen?...
Dla Was wszyscy ludzie, którzy przeszkadzaja Wam wprowadzać zamęt i popłoch na tym forum to gamonie drodzy Panowie :)
Grzecznie czekam majac sporo pakietów tu i ówdzie, jednakże forum daty szczególnie sobie upodobalem ze względu na gierki i zabawy wykresa (wykresów?) i próby wpływów na posiadaczy akcji.
lubię czytać przy porannej kawie takie ucieszne wpisy jak twoje... ;)
dla mnie wszyscy, którzy piszą tak jak ty, to mułki, abderyci i gamonie...
o spółce nie umiesz nic z sensem napisać, za to wciąż wypłakujesz się na wykresa... ;) nawet dowcipny nie umiesz być...
a każdy kto pisze mądrzej od ciebie i nie nagania na kupno, ale pisze z racjonalnym sceptycyzmem o dacie - to dla ciebie, wystraszony wielonickowcu, jest kimś rzekomo wprowadzającym zamęt i popłoch...
a ty tego popłochu i zamętu bardzo się boisz, bo widzisz, że daty od dawna nikt nie chce, a kurs niemal codziennie znowu zalicza kolejne dołki...
jesteś umoczony od lat w tych swoich rzekomych pakietach i usiłujesz pod różnymi nickami naganiać na datę, by ratować wtopioną kasę...
i nawet dywidendy ci nie pomagają
od dawna tu czekasz, by wyjść i uratować kasę, ale wciąż nie możesz...
fajnie czytać, że przypisujesz jakieś wpływy mnie i innym, którzy mają inne zdanie niż ty, a z twoim zdaniem - jak widać po kursie i wolumenach - chyba niewielu się zgadza...
zobaczyłeś znowu 1,48?... - tak mi przykro...
lepiej dawaj na tacę, by qwerty i zyga nie mieli racji...
ciekawe, ile zaś postów i pod iloma nickami ty napiszesz w weekend ... :) na odwzajemnianie pozdrowień nie licz...
Wykresik znowu dales czadu ! akurat piję kawę i mam z Ciebie ubaw po pachy. Już nawet moja zona czyta Twoje wpisy :D
Na Twoje nieszczęście piszę z jednego nicku...
Znów Cię pozdrawiam i dziękuję za poprawę humoru!