Ludzie zrozumcie , że kolejka na sprzedaży kupnie dzisiaj traci ważność ( patrzcie poniżej )
I tak Wam tego nitk nie kupi po 0.03 , 0,04 etc . to znaczy że jeśli wycofacie zlecenia , a pozostanie nasze zlecenie kupna PKC to na koniec sesji kurs zamknięcia może być bardzo , bardzo wysoko ( teoretycznie nie ma granicy ) !!!!!!
Zatem jeżeli zamknąć się na 0.03 zamknie się np na 10 gr a może 15 gr ? ( nie wiadomo ile ) po tyle zostaną przeliczoneakcje !!!
A kolejka do sprzedaży powstanie nowa !!!!!!
To jest dla drobnych nie powtarzalny moment by wywindować kurs !!!!!!!
Po wzowieniu notwań w przyszłym tygodniu dopiero znów będziecie się zapisywac po ile chcecie sprzedać
Wobec powyższego Zarząd Emitenta informuje, że: 1.zlecenia maklerskie na akcje Emitenta przekazane na giełdę a nie zrealizowane do dnia 13.08.2018 r. włącznie tracą ważność po zakończeniu obrotu tego dnia,
jestem za na 100%. sami sobie jesteśmy winni tej ceny. Jeszcze dzisiaj do 15..00 postaram się złożyć zlecenie kupna, nie wiem tylko jakie papiery sprzedać! pozdrawiam
z tego co pamiętam to była jakaś uchwała na damfie o zmianie ilości akcji przez Patro z bodaj 62mln sztuk ma niecałe 5 mil, jest to dla nas bardzo korzystna sytuacja, można podejść do 5% i wtedy prezes tak czy inaczej musi dokupić akcje. Ktoś z naprawdę dużą kasą może bez problemu myśleć o przejęciu. Zobaczymy jaki kurs będzie o godz.15 dzisiaj. pozdr
Dnia 2018-08-13 o godz. 14:09 ~Ja napisał(a): > Jeszcze się nie narodził taki co parówę wykiwał:) Nie takich cwaniaków zna historia tego świata, zawsze ktoś zastępuje kogoś, zobacz jak to wyglada w sporcie. Był żelazny Maik, a po nim przyszli inny. na giełdzie wszystko jest możliwe. pozdr
Do ja i ratrak. widać że mało kumaci jesteście wiecie co to znaczy sytuacja win-win. To znaczy wygrany wygrany i może ciebie żyć w parówę tyle że my go wcale nie chcemy wykiwać
Czekamy żeby zrozumiał Tak jak wy małe paróweczki że jeśli chce zarobić to musi się z nami podzielić to wszystko
Ale to i tak jest dla was za mądre
Do GPW. Takich głupot dawno nie słyszałem. Nikt się z nikim nie będzie dzielił. To jest giełda, nie piaskownica. Zresztą zobaczysz za parę miesięcy.....
powiadasz że jest to giełda a nie piaskownica ? To cię chłopcze uświadomię to nie jest ani giełda ani piaskownica to jest szulernia dlatego tak mało słyszałeś
Jeśli chcesz mi powiedzieć że za kilka miesięcy zobaczę dno to ja się tego sam spodziewam
Poniżej twój ekspercki wpis z przed kilku miesięcy ( pomyliłeś się o blisko 90 procent) No to pozdrawiam cię w bólu mój ty mały wujku Dobra Rada