Ratrak odpisałem ci bananie ale nie bardzo mogę z tobą korespondować bo ten rąbnięty Moder usuwa posty które nie są obraźliwe ani dla niego ani dla ciebie bananie. Jak nam z całą tego śmiecia? Masz za mało pojemną główkę żeby to zrozumieć ale my tego pilnujemy
A teraz daj znać temu swojemu koledze modelowi żeby nie usuwał postów A jak chcesz wiedzieć jak to się pokrywa to musisz na bieżąco śledzić zlecenia w bananie a nie zaglądasz co 8 godzin i myślisz że coś z tego rozumiesz
No wreszcie Modern nie usunął postu ratrak nieźle to blefujesz w imieniu grubego A może w swoim własnym Ale to nie ma znaczenia jeśli masz kontakt do grubego możesz mu przekazać że część jego słupów zrejterowała ma dosyć strat z powodu pomysłów grubego gruby się poci bo może liczyć tylko na siebie a my go mamy w pompce
Oddasz wszystko jak po scaleniu polecicie ostro w dół.
Wtedy na koncie będziesz miał -95procent.
Dziki knur wyciśnie resztki.
Taki to on już napomadowany pan jest.
Ale nic się nie stało...
Miłego dnia
Możliwe że oddamy bo stać nas na to !!! Ale gruby będzie musiał się mocno na pocić i zajmie mu to dużo czasu. Nie wiadomo ile straci nerwów i czy wytrzyma to nerwowo. A poza tym jesteśmy pewni że straci na tym trochę kasy. U nas straty rozłożą się proporcjonalnie nie ma to to jeszcze nie będzie miał pewności co do innych spółek większego znaczenia dla nas zaboli Oj zaboli. Nie dość że straci nie
Ja razem z kumplem mamy ponad 10mln papiera.
Możecie zjechać ponownie po scaleniu do dna .
Jest mi potrzebna strata, także odemnie żadnej akcji nie dostaniecie panowie...
Dnia 2018-05-04 o godz. 07:32 Tygrys napisa(a): 185.74.208.* > Mnie si udao wyjść ze śmiecia. > Gwodziem programu miaa by emisja na ktr czekaem. > Powodzenia Dnia 2018-08-09 o godz. 11:22 Kto napisa(a): 185.74.208.* > Ja razem z kumplem mamy ponad 10mln papiera. > Moecie zjecha ponownie po scaleniu do dna . > Jest mi potrzebna strata, take odemnie adnej akcji nie dostaniecie panowie... Buahahahaha Tygrys dosta udaru sonecznego i zapomnia nicku i jako "Kto" Ktra wersja jest prawdziwa ta od Tygrys czy ta od Kto No i z kim wy chcecie pogrywa mae bolki
Dnia 2018-05-04 o godz. 07:32 Tygrys napisa(a): 185.74.208.*
> Mnie się udało wyjść ze śmiecia. > Gwodziem programu miała by emisja na którą czekałem.
> Powodzenia
Dnia 2018-08-09 o godz. 11:22 Ktoś napisa(a): 185.74.208.* > Ja razem z kumplem mamy ponad 10mln papiera. > Możecie zjechać ponownie po scaleniu do dna . > Jest mi potrzebna strata, także odemnie żadnej akcji nie dostaniecie panowie...
Buahahahaha Tygrys dostał udaru słonecznego i zapomniał nicku i dlatego jako "Ktoś " się wkrada na forum. tygrys ty bananie która wersja jest prawdziwa ta od Tygrys czy ta od Ktosia. zapewne żadna
No i z kim wy chcecie pogrywać małe bolki ?
buła hahaha haha
trzeba się zastanowić kto i ile ma tu najwięcej akcji na tym śmieciu ???? pewnie jednak parówki, czyli chce strzelić sobie w kolano ? bo kolejnego dodruku nikomu już nie pogoni jego renoma aż błyszczy na forum
Zgadzam się z tobą całkowicie mały teraz Dopisz jeszcze do kajetu tego bękarta tygrysa Dzięki że zdemaskowałeś tego gościa
z pod nick'u aa. No a wcześniej zdemaskowałeś jeszcze paru innych . Mały jesteś jednym z niewielu forumowiczów który nie zmienia nicku i za to Cię szanuję choć nie zawsze zgadzam się z twoim zdaniem a czasami sprzeczne ze sobą treści tak jakbyś naganiał. Ale tak czy owak zawsze spod tego samego nicku. tygrys wydawał się być w porządku ale okazał się jak większość szują. To samo ten głupek loki co wszystkim tłumaczył który to jest prawdziwy loki i się fetor . Na szczęście to ich niskie IQ ich zdradza jak tylko zaczynają coś pisać ale proszę monitoruj forum i zgłaszaj te pasożyty jak tylko kogoś znajdziesz No to pozdro