https://chemoservis.pl/raport-biezacy-rb-452018--informacja-o-zlozeniu-przez-zarzad-emitenta-zawiadomienia-do-prokuratury-dotyczacego-dzialan-tns-na-szkode-spolki, poprzedni też ważny...
Bo nikt raportów nie widział. Każdy patrzy w espi... Ale ciekawe rzeczy, ciekawe... Nie wiem jak Wy ale ja tam widzę jakąś nadzieję w Panu Wiesławie
Pozdrawiam w upale
Co brawo? Podaja do sadu nadzorce wyznaczonego przez sad? I MOZE MI POWIECIE ZE POLSKI SAD SAM SIEBIE UZNA WINNYM JESZCZE????? Po co oni w ogole to robia. Ta spolka to juz sie zamienila w kabaret.
cyt. "Niniejsze jest koniecznie, z uwagi na porzucenie w dniu 25 lipca 2018 roku pracy przez większość pracowników biura zarządu Spółki, w tym pracowników posiadających kody dostępu do serwisów ESPI/EBI, przy jednoczesnym blokowaniu przez poprzednich zarządzających możliwości uzyskania kodów dostępu do serwisu ESPI/EBI przez członków obecnego zarządu"
Jesteście sobie w stanie wyobrazić, jaki gnój zastał nowy zarząd w tym miejscu? Chyba przerosło by to najwybitniejszego menago. A wszyscy, którzy do tego doprowadzili cały czas oddychają pełnią wolności. Co za dziki kraj!