• Nowy komunikat na stronie Autor: ~Wiedzacy [54.38.132.*]
    Udostępnili nowy raport link co myślicie?
  • Re: Nowy komunikat na stronie Autor: ~edek [192.162.242.*]
    na walnym był "drobny" akcjonariusz który zadał pytanie , czekam na wyjaśnienia.

„1. Jak zakończyła się sprawa o złożenie pozwu o zapłatę na rzecz MNI S.A. wierzytelności w 
    kwocie przekraczającej 10% kapitałów własnych Emitenta raportowana w RB nr 17/2016 ? --------------- 
    2. Na jakim etapie realizacji jest Uchwała nr 7 Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia 
    spółki MNI S.A. z siedzibą w Warszawie z dnia 29 grudnia 2015 r. ? -------------------------------- --------------- 
    3. Ile środków znajduje się na funduszu dywidendowym powołanym Uchwałą nr 6 
    Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia spółki MNI S.A. z siedzibą w Warszawie z dnia 22 września 
    2016 r oraz g dzie fizycznie są one ulokowane? -------------------------------- -------------------------------- ---------- 
    4. Kiedy nastąpi wypłata uchwalonej dywidendy za rok obrotowy 2014 
    uprawnionym akcjonariuszom i jak mają oni dochodzić swoich praw? -------------------------------- ---------- 
    5. Jakie kroki podjął zarząd od RB nr 29/2016 w celu doprowadzenia kursu spółki do 
    akceptowalnych poziomów i usunięcia s półki z listy alertów GPW oraz ciągłego zawieszania notowań ? 
    6. Na jakim etapie jest realizacja Uchwały nr 6 Nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia 
    spółki MNI S.A. z siedzibą w Warszawie z dnia 21 lutego 2017 r (scalenie akcji) ? ------------------------------ 
    7. Na jakim etapie jest spór z Orange po wycofaniu ugody raportowanej RB nr 30/2017 z 
    08.11.2017 ? -------------------------------- -------------------------------- -------------------------------- ---------------------- 
    8. Jakie jest obecnie podstawowe źródło przychodów spółki ? -------------------------------- ---------- 
    9. Jaką wizję dalszego istnienia spółki ma zarząd? Gdzie widzi szanse na dalsze istnienie 
    holdingu? -------------------------------- -------------------------------- -------------------------------- ------------------------- 
    10. Jak wygląda sprawa M SS? Czy projekt ten przynosi zyski, jak wygląda jej 
    komercjalizacja? ” -------------------------------- -------------------------------- -------------------------------- --------------- 
    Poza powyższymi pytaniami Akcjonariusza nie zgłoszono żadnych wolnych wniosków. --------- 
    Do pkt 12 porządku obrad : -------------------------------- -------------------------------- ---------------------- 
    Wobec wyczerpania porządku obrad Przewodniczący zamknął obrady niniejszego 
    Zgromadzenia. -------------------------------- -------------------------------- -------------------------------- ------------------- 
  • dziekuje akcjunariuszowi ktory bronil naszych interesow na walnym Autor: ~nemo [5.184.20.*]
    wszyscy oszukani przez ta sitwe powinni mu podziekowac!!!
  • Re: dziekuje akcjunariuszowi ktory bronil naszych interesow na walnym Autor: ~alojz [146.185.135.*]
    przydałoby się również zadać parę pytań na następnym walnym Larka-a bo tam też nieciekawa sytuacja a ze spółki zero informacji co dalej !!! może ktoś się wybierze ;)
  • Re: dziekuje akcjunariuszowi ktory bronil naszych interesow na walnym Autor: ~Zly [212.2.100.*]
    Szkoda, że nie było nas więcej i szkoda, że nie było Piechockiego. Teraz czekam co mi odpowiedzą.
  • Re: dziekuje akcjunariuszowi ktory bronil naszych interesow na walnym Autor: ~Mar [77.95.51.*]
    dzięki Panie Zły i szacunek, że byłeś w stanie patrzeć na te zakłamane gęby.
  • Re: dziekuje akcjunariuszowi ktory bronil naszych interesow na walnym Autor: ~Mike [185.93.94.*]
    Proszę o kontakt na mail mikelyson@yahoo.com
    Zarówno P.Piechocki jak i P.Poludnikiewicz powinni mieć sprawę w prokuraturze. pan Marek Poludnikiewicz głosował za udzieleniem absolutorium nie udzielił żadnej odpowiedzi na kwestie ze spółka udzielała pożyczek udziałowcom, i już ich nikt nie zwrocil
  • Re: dziekuje akcjunariuszowi ktory bronil naszych interesow na walnym Autor: ~Mar [77.95.51.*]
    Na dodatek zarząd działa ewidentnie na szkodę spółki chociażby przez to że będąc na gpw nie wypełnia podstawowych obowiązków powodując że obrót akcjami spółki jest zawieszony. To też musi zbadać prokuratura.
  • Re: dziekuje akcjunariuszowi ktory bronil naszych interesow na walnym Autor: ~nemo [37.47.2.*]
    moze powinnismy wystapic do prokuratury z podpisami wszystkich pokrzywdzonych jestem za walka ale jedynym wiarygodnym jest pan artur!
  • Re: dziekuje akcjunariuszowi ktory bronil naszych interesow na walnym Autor: ~zly [31.0.120.*]
    jak widzicie składałem sprzeciwy pod uchwałami, więc mam możliwość na kolejne kroki prawne w tym wniosek do sąd, ale sam tego pewnie nie zrobię. Jakieś pomysły?

• Re: dziekuje akcjunariuszowi ktory bronil naszych interesow na walnym Autor: ~zly [31.0.120.*]
    Na pytania akcjonariusza zgłoszone podczas walnego zgromadzenia zarząd może odpowiedzieć także w trybie art. 428 § 5 KSH, czyli poza walnym zgromadzeniem, jeśli jest to uzasadnione ważnymi powodami. Za takie mogą być uznane m.in. pytania, których odpowiedź odnosić się będzie na przykład do treści dokumentów niedostępnych na zgromadzeniu lub takich, które wymagają dokładniejszego opracowania, czy wyliczeń. W takim układzie zarząd zobowiązany jest do złożenia odpowiedzi na pytania nie później niż w terminie dwóch tygodni od dnia zgłoszenia pytań w ramach obrad walnego.

czyli do jutra powinni udzielić odpowiedzi - jednak znając Piechockiego i tak ma to w głębokim poszanowaniu...
  • Re: dziekuje akcjunariuszowi ktory bronil naszych interesow na walnym Autor: ~nemo [5.184.25.*]
    panie arturze jestem za zlozeniem sprawy do prokuratury i sadu mam obecnie przezta sitwe same problemy ze skarbowka!!!!
  • Re: dziekuje akcjunariuszowi ktory bronil naszych interesow na walnym Autor: ~nemo [5.184.25.*]
    panie arturze skladam najprawdobodobniej sprawe do prokuratury w najblizszym czasie jezeli odpowiedz na pytania bedzie niesadyswakcjonujaca!!!
  • Re: dziekuje akcjunariuszowi ktory bronil naszych interesow na walnym Autor: ~Zly [31.0.120.*]
    Chętnie się dołączę. Mam korespondencję z Gwiazdowskim jak był jeszcze w spółce z sierpnia 2016 roku jak pisał, że widzi szansę na wypłatę dywidendy, że Piechocki ma pomysły na Biznes itd
    J
    Rozmawiałem z Poludnikiewiczem na jednym z walnych i też mówił, że jest ok, że będzie dobrze

Chetnie bym im wszystkim sprawę założył
  • Re: dziekuje akcjunariuszowi ktory bronil naszych interesow na walnym Autor: ~Fader [109.240.200.*]
    Jakby Pan skadal pozew do prokuratury to moglbym sie przylaczyc, posiadam maly pakiet 62111 akcji, moznaby polaczyc sily i stworzyc pozew grupowy. Nie bardzo wiem jak sie za to zabrac a na dodatek nie przybywam w kraju wiec moze jakos da sie podlaczyc zdalnie do pozwu. Kontakt do mnie: 5ciastek7@wp.pl
  • Re: dziekuje akcjunariuszowi ktory bronil naszych interesow na walnym Autor: ~zly [5.172.234.*]
    czas mają nie do dziś a do 16, walne było 02.08. Moja pomyłka

• Re: Nowy komunikat na stronie Autor: ~Mike [185.93.94.*]
    Panie Arturze proszę o kontakt, posiadam akcje i chce walczyć z tymi oszustami którzy wyprowadzili środki ze spolki
    Mikelyson@yahoo.com
  • Re: Nowy komunikat na stronie Autor: ~morales [192.162.242.*]
    ja nie dość , że utopiłem na kasę mni to dodatkowo na larku-u a to przecież dwa powiązane organizmy, tam też ładnie lecą w kulki, zero informacji i zawieszenie.
  • Re: Nowy komunikat na stronie Autor: ~morales [192.162.242.*]
    > ja nie dość , że utopiłem kasę na mni to dodatkowo na larku-u a to przecież dwa powiązane organizmy, tam też ładnie lecą w kulki, zero informacji i zawieszenie.

• Re: Nowy komunikat na stronie Autor: ~zly [193.41.231.*]
    wysyłam maila
  • Re: Nowy komunikat na stronie Autor: ~maverick_7 [89.64.20.*]
    Witam Panie Arturze. Nadal jestem akcjonariuszem i zgłaszam gotowość do powalczenia z bezkarnością szajki - w obronie naszych interesów. Mój kontakt: pw77@interia.pl

P.S.
    Może warto rozważyć ścieżkę przyjętą przez "współnieszczęśników" na HAWE ?

• Re: Nowy komunikat na stronie Autor: ~niezalogowany [89.77.48.*]
    Straciłem 20 zeta na tej spółce (moja najmniejsza z inwestycji, ale miałem fart!), ale jak coś konkretnie będzie pozew, czekam na info, też mogę podpisać się jak skargę do knf czy innych instytucji ktoś wystosuje konkretną.
    Równie dobrze mnie mogło spotkać to, co niektórych także dla zasady pomogę karać oszustów jak będzie możliwość, również zatrzymam akcje specjalnie pod to.
  • Re: Nowy komunikat na stronie Autor: ~-as- [192.162.242.*]
    to całe zawieszenie zaczyna mnie wkurzać bo nie mogę korzystać ze swoich pieniędzy, jak winę za taki stan ponosi zarząd spółki to jest na to jakiś § ? dlaczego nie ma komunikatów kiedy scalenie i plan naprawczy ?
  • Re: Nowy komunikat na stronie Autor: ~nemo [5.184.14.*]
    teraz to widac ze nie maja zadnej odpowiedzi caly zarzad i rada nadzorcza powinni siedziec piechocki w 2015 startowal na senatora moze to swiadczyc o tym ze wiedzial ze nie splaci obligacji i wierzycieli dlatego szukal imunitetu !!!
  • Re: Nowy komunikat na stronie Autor: ~Zly [212.2.100.*]
    Wysłałem pisma do KNF, GPW, SII. Zobaczę co mi odpiszą w/w instytucje.
  • Re: Nowy komunikat na stronie Autor: ~Wodnik [94.254.148.*]
    Witam czy jest na tym forum ktoś komu zakup akcji MNI rekomendowal makler bzwbk Paweł barczak pozdrawiam
  • Re: Nowy komunikat na stronie Autor: ~abc [89.70.34.*]
    Makler po prostu popełnił błąd. Gdyby znał przyszłość giełdy to nie robiłby tego co robi tylko leżał na Bahamach.
    Wielu ludzi tutaj zainwestowało z własnej woli bo spółka jeszcze do niedawna publikowała pozytywne raporty.
    Nie ma się co wyżywać na maklerach. Każdy jest Panem swojej kasy.
  • Re: Nowy komunikat na stronie Autor: ~nemo [37.47.34.*]
    przeczytajcie wpolityce miliony utopione wswiatlowodach cala prawda o tej sitwie!!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [192.33.238.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
MNI 0,46% 0,03 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.