• QUMAM to obserwator Autor: ~Qumqum [89.73.142.*]
    Przeanalizowałem stare IP plus styl wypowiedzi - wychodzi ze QUMAM - naganiacz na spadki to nasz stary znajomy obserwator - naganiacz na wzrosty...
    Nieładnie
  • Re: QUMAM to obserwator Autor: ~Tom [188.146.99.*]
    Dokładnie ten sam styl wypowiedzi. Spółka zrobiła się beeee teraz.
  • Re: QUMAM to obserwator Autor: ~kliter [93.180.190.*]
    Bez znaczenia. Nie przypominam sobie, aby istniał jakiś „kościół Qumaka”, wykluczający jakąkolwiek zmianę zdania o spółce. Sytuacja jest dynamiczna, wychodzą na jaw nowe okoliczności. Każdy może zmienić zdanie (i logiczne, aby wtedy sprzedał akcje).
  • Re: QUMAM to obserwator Autor: ~Qumqum [89.73.142.*]
    Tylko jeszcze jako obserwator stwierdził ze kupi w odpowiednim momencie. Czyli zdania o spółce nie zmienił a tylko próbuje jako QUMAM przedstawić ja w negatywnym świetle żeby odkupić taniej.
    3x dzięki panu zarobiłem ale zmiana nicku żeby straszyć ludzi ... tego się nie spodziewałem ...
    Ludzie nie dajcie się nabrać - myślicie ze po to euvic robił przez rok czasu te podchody żeby zarobić kilkadziesiat groszy na sprzedaży każdej akcji ?
    A co z reszta akcji - a ma ich kilka milionów - myślicie ze sprzeda je na gpw? Bez fuzji euvic będzie w plecy na inwestycji ponad 5 mln zł. Kilka osób w tym pan Wolny straciłoby pracę.
    W poprzednim poście wskazywałem ze euvic żyje z przejęć - to jego chleb powszedni. Przejmie Qumaka i koniec? Nie - będzie przejmował dalej a kasa z emisji na 35 mln i z isok posłużą na dalsze zakupy.
  • Re: QUMAM to obserwator Autor: ~mickloko [188.146.101.*]
    Z tym ze Wojtek Wolny straci prace to juz troche za daleko. On zbudowal Euvica , on odpowiada za przejecia Euvica itd. Co do podchodow rocznych to sie zgadzam. Za duzo zachodu to juz ich kosztowalo by myslec kategoriami ze podbijemy kurs sprzedamy i jestesmy zarobieni. Tutaj gra idzie o mozliwosc spelnienia swoich ambicji. Wejscia na gielde i bycia jeszcze wieksza firma IT. Ja nie sprzedalem ani jednej akcji. Dolupilem kolejne 50 k. I jak jest chetny to moge sie zalozyc z nim o 100 tys ze do fuzji dojdzie a ja akcje sprzedam z duzym zyskiem. Jacys chetni postawic troche kaski w zakladzie :)?
  • Re: QUMAM to obserwator Autor: ~Wolf [188.146.102.*]
    Spokojnie..ja skasowalem zysk.
    No nie sto procent bo bajkopisarzem nie jestem..zadawalajacy mnie ..ujme to tak..zagrala spekula a nie fundusze..nie dajcie macic sobie w glowach..na opadzie biore ..czekam gdzie i jak i gram znowu pod wrzesniowe walne..mimo natloku roznych zdarzen nie przekreslilem Qumaka..mamy tu flustratow..placzkow i tak dalej i tak dalej..kazdy mog zarobic..gdyby..to juz niech kazdy sam sobie odpowie...spekula grala pod walne..sami sie tu po czesci ugotowali..co zrobia? Papier stlamsza jak najnizej zeby zrobic sobie srednia..jak najnizsza.jak bedzie fuzja nie bedzie 2.69..trzymac akcje nie oddawac w tych przedzialach..niech sami miedzy soba graja...chyna ze ktos ma zysk..wedlug mnie wszystko ukartowane..a jak myslicie..czy data walnego jest przypadkowa? Do 31 sierpnia ma sie wyjasnic ostatecznie isok..i czy tak czy tak fundy juz nie beda mialy wyjscia by depnac..tyle odemnie..kazdy robi jak uwarza..spekula zagrala krotko i w h...ale..sami sie tez zalatwili..
  • Re: QUMAM to obserwator Autor: ~kliter [93.180.190.*]
    Niby jakim sposobem każdy mógł zarobić? Kto by to wtedy kupił?
  • Re: QUMAM to obserwator Autor: ~dracos [83.27.226.*]
    jeśli obserwator faktycznie nagania teraz na spadki pod innym Nickiem to gość jest żałosnym oportunista. w moich oczach przegrany jako ktoś do kogo miałem szacunek na forum. co do sytuacji na Q podpisuje się pod zdaniem Wolfa.
  • Re: QUMAM to obserwator Autor: tomiinwest [188.193.19.*]
    Dzięki Wolf za komentarz.
  • Re: QUMAM to obserwator Autor: ~Pii [94.254.145.*]
    PrEciez po stylistyce i sposobie wysławiania widać ze to nie obserwator!!!
[x]
QUMAK 0,00% 0,01 2019-08-21 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.