• Do fuzji dojdzie Autor: ~Qumqum [37.47.1.*]
    KIlka powodów - tanie przejęcie to pierwszy.
    Myśle ze najważniejszy to kasa z emisji 35 mln zł plus z isok następne 25 mln.
    Jak myślicie po co im ta kasa?
    Jak dla mnie wykorzystają ja na następne przejęcia w branży.
    Ostatnio czytałem artykuł ze jedna firma z branży it z przychodami ok 100 mln jest prawd do kupna.
  • Re: Do fuzji dojdzie Autor: ~Fg [93.105.176.*]
    Musisz pamietac o jednym. Ktos te 35 mln zl musi wyłożyć. Mialy to byc fundusze, ale przy tych wszystkich dziwnych ruchach ktore obecnie maja miejsce, obawiam sie ze to moze byc takie oczywiste
  • Re: Do fuzji dojdzie Autor: ~Karolina [31.182.184.*]
    Myślę że dzisiejsza panika chyba jest nieco przesadzona. EUVIC nigdzie nie podaje ze sprzedał akcji Qumaka za 2,8mln a że między innymi niewielki pakiet akcji Qumaka.
  • Re: Do fuzji dojdzie Autor: ~Tom [188.146.65.*]
    Ale napisali, że sprzedadzą niestety.
  • Re: Do fuzji dojdzie Autor: ~Karolina [31.182.184.*]
    W oświadczeniu EVIUCA jest info o tym co sprzedali nie ma natomiast nic o tym że będą jeszcze sprzedawać.
    Natomiast " Połukord poinformował także, że Qumak rozważa również pozyskanie dodatkowej gotówki poprzez sprzedaż posiadanych aktywów finansowych austriackiej spółce LG Nexera". Jakich aktywów?
  • Re: Do fuzji dojdzie Autor: ~QUMAM [94.254.245.*]
    macie info to co już 25 lipca czyli dzień po WZA sprzedali -choć zastanawiające iż przy wyższym kursie nie sypali -czy coś się wydarzyło ,jak na razie mamy dwa załączniki z transakcjami sprzedaży na gpw akcji Qumaka przez Euvic ,może siebie jako kupujących tam odnajdziecie

powiadominie_o_transakcjach_Euvic_Services_2018.07.25_-_skan.pdf  
    ZbycieAkcjiQUMAK.pdf 

PAMIĘTAJMY GRAMY TU SPEKULACYJNIE A JAK BĘDĄ MOGLI SPRZEDAWAĆ NOWE AKCJE TO BĘDĄ SYPALI W RYNEK -NA BUMECHU FUNDACJA TEŻ SYPALA I KASĘ DAWAŁA SPÓŁCE BUMECH I JAK SIĘ SKOŃCZYŁA HISTORIA
  • Re: Do fuzji dojdzie Autor: ~123456 [188.121.18.*]
    30 mln akcji emisji serii L nie są dopuszczone do obrotu to nie maja jak sypać
[x]
QUMAK 0,00% 0,01 2019-08-21 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.