Siemka Ludy Na moje to Qumak i Euvic prowadza jakąs grę. Z oszustami wolę z daleka , tak też zrobiłam , kupiłam tydzień temu za 1.9 Sprzedałam w pierwszej aferze informacyjnej, połowe po 2,3 i dzień później reszte p o1,85 Dobrze zrobiłam !!!
Uwazam że od takich spółek trzeba trzymać sie z daleka Uważam że będą was doić aż wydoją !! Tu nie ma żadnych perspektyw , wcale nie wiadomo czy dojdzie do fuzji czy to tylko przykrywka Każdy zrobi jak uważa . Ja podjęłam decyzję pożegnałama się z Qumakiem na zawsze !!! Gdzie ulokuję kasę? Jeszcze ne wiem !!! Ale odezwę się na forach w których zakupię akcje Miłego wekendu Kaska
W mojej ocenie spółka Qumak przeżywa nie do końca jasne perturbacje, które dają się we znaki nawet na płaszczyźnie formalnej (odraczanie powziecia uchwały przez walne zgromadzenie, zbycie przez Euvic czy kolejne kontrakty zrywane przez zleceniodawców), jednak Qumak dał zarobić i TVP dosyć solidnie w ciągu zaledwie kilku dni, za co należy mi się szacunek.
Nie szacunkiem jednak człowiek żyje i dobny inwestor ma prawo zrealizować zysk. Myśle, że można będzie tu wrócić, kiedy akcje osiągną poziom 1,40-1,50 zł.
Tymczasem warte zainteresowania jest kilka innych spółek, takich jak: TSGames, Farm 51 czy Playway, które czekają niezwykle silne wzrosty w ciągu miesiąca.
Na moje to qumqak jest skonczony. Jest niewiarygodny między innymi dla akcjonariuszy, jak moznabyło sie nie przygotowac przed fuzją. A teraz same brudy wychodzą. Też tak uważam , ze do fuzji wcale nie musi dojsc. Stracili zaufanie i mogą długo nadrabiać. A teraz na qumaku gra spekuła by wycisnąć małych. Ja też już podziękowałem i z malutkim zys kiem udało mi sie sprzedac. Juz tu nie kupie
Przeciez wyraznie napisała ze juz na qumaka nie wróci i ma rację ta spółka jest niewyrazna, ma nie spójne komunikaty i powiązania, niiedlugo wyjdzie pewnie jeszcze wiecej brudów.