• Kolejnosc dzisiejszych informacji Autor: ~kb [185.148.64.*]
    Nie wiem, czy tez odnosicie takie wrazenie, ale dzisiejsza kolejnosc informacji i prawie 50 minut czasu pomiedzy nimi niezle wydymalo malych. Ludzie ustawili sie pod info o pozyczce, ten kto mial posprzedawal po 2zl i nagle drugie info i zjazd. Pomijam fakt, ze moim zdaniem oba infa powinny pojawic sie po sesji, choc to moje zdanie. Chcialem kupic po 1.95 ale cos mi mowilo, ze cos jest nie tak i ciesze sie, ze posluchalem. Ale wydaje mi sie, ze czesc dostala po dupsku bez mydla.
  • Re: Kolejnosc dzisiejszych informacji Autor: ~yaney [194.181.88.*]
    Dokładnie, jak chcą to potrafią podawać komunikaty po sesji lub przed. Teraz ewidentnie chcieli w czasie sesji, po co ... ? Zaraz pewnie dowiemy się, że Euvic sprzedał kolejny pakiet akcji w dniu 27.07.18 po cenach 1,93...2,04... po czym nagle dali info o zerwaniu kontraktu.
  • Re: Kolejnosc dzisiejszych informacji Autor: ~Cxx [94.254.146.*]
    Tez mi sie taka myśl nasunęła- pogrywają infami i Dlatego com mi tu śmierdzi
  • Re: Kolejnosc dzisiejszych informacji Autor: ~Wacek [212.106.27.*]
    Dnia 2018-07-27 o godz. 22:38 ~Cxx napisał(a):
    > Tez mi sie taka myśl nasunęła- pogrywają infami i Dlatego com mi tu śmierdzi

złe infa , mamy już w cenie 1,68 !
    czyszczą szafy przed mariażem ,to dobrze dla firm -ale , czy chcą na tym coś ugrać ?

[x]
QUMAK 0,00% 0,01 2019-08-21 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.