• Przykre to wszystko Autor: ~śmieciuch [85.222.93.*]
    Tak naprawdę drobni inwestorzy to zwykłe śmiecie co jedynie mogę posłużyć cwaniakom to wydy..nia Ciekawy jestem czy w innych, normalnych krajach dzieją się takie rzeczy (kurs akcji +/-50% dziennie, 2 razy widły góra, 2 razy widły dół). Po co to wszystko, kto na to pozwala, kto się nad tym w ogóle zastanawia, nad sensem takich ustawek. czy bardzo bogaci mają być jeszcze bardziej bogaci dlatego, że są bogaci?
    Żal
  • Re: Przykre to wszystko Autor: ~shahman [94.254.129.*]
    Przykre to jest kupywanie akcji bo inni kupuja a pozniej placz ze zostalo sie oszukanym?fuzje przekladali juz pare razy.ludzie mozecie miec pretensje tylko do siebie.
  • Re: Przykre to wszystko Autor: ~XXxxx [78.8.202.*]
    Dnia 2018-07-25 o godz. 15:55 ~śmieciuch napisał(a):
    > Tak naprawdę drobni inwestorzy to zwykłe śmiecie co jedynie mogę posłużyć cwaniakom to wydy..nia Ciekawy jestem czy w innych, normalnych krajach dzieją się takie rzeczy (kurs akcji +/-50% dziennie, 2 razy widły góra, 2 razy widły dół). Po co to wszystko, kto na to pozwala, kto się nad tym w ogóle zastanawia, nad sensem takich ustawek. czy bardzo bogaci mają być jeszcze bardziej bogaci dlatego, że są bogaci?
    > Żal

a, '' patrowiczów '' coraz więcej !
[x]
QUMAK 0,00% 0,01 2019-08-21 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.