• I co dalej? wykres Autor: ~Mario [188.146.97.*]
    Wczoraj wieczorem siedziałem i analizowałem wykresy z ostatnich 400 sesji i doszedłem do wniosku że już były takie mocne wzrosty z okolic 1,3zł i rosło do okolic wczorajszego zamknięcia więc zapaliła się już czerwona lampka to nie możliwe że urośnie do 4zł i później było mielenie i spadek. Więc wyciągając wnioski z tego dzisiaj będzie się wahać w okolicach 2,20zł a jutro systematycznie zacznie spadać, doszedłem do tego na podstawie wykresu. Osobiście kupiłem po 2,06 i dzisiaj sprzedałem po PKC za 2,18. Dziękuje za ten skromny zarobek choć mogłem wczoraj za zamknięciu sprzedać ale byłem pochłonięty euforią dziennego zarobku aby o tym myśleć :D
  • Re: I co dalej? wykres Autor: ~Mario [188.146.97.*]
    I co nadal wierzycie że w tym tygodniu lub następnym przekroczy 2,6zł ? jakbyście zobaczyli wykres to byście wiedzieli że będzie bujać dzisiaj być może jutro a następnie zacznie się powolny zjazd na 1,3zł-1,4zł. Następnie kilka tygodni lub miesięcy utrzymanie się kursu, a następnie znów wybicie ponad 2,5zł ;) Ja sobie zapisałem przypomnienie w notatniku żeby kupić akcje po około 1,3-1,4zł i będę czekać ale w między czasie zajmę się innymi spółkami które wcześniej nie rosły a teraz zaczną ;) Powodzenia :)
[x]
QUMAK 0,00% 0,01 2019-08-21 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.