Bardzo dobra informacja! Nowe info potwierdza zamiar polaczenia, walne ma kilka innych kluczowych spraw do przegłosowania, w tym ugodę w przedmiocie ISOK, która ma kolosalne znaczenie dla spółki (przychód 28 mln!!!)
To nie przypadkiem ty wrzeszczałeś ze po info z Tmobile tez miało leciec na dół?? Radze czytać ze zrozumieniem . Najgorsze jak dziecioki biorą się za giełde ale jej nie rozumieją.
Brak połączenia w wyznaczonym terminie to dobra informacja.. to chyba połączenie byłoby zła informacja. Inaczej gubię sie w tej logice.. ale sprawdzę jutro notowania, może giełda sie zmieniła w tym roku i ludzie już nie reagują emocjami.
To wlasnie ci którzy kierują sie emocjami na giełdzie sa dawcami kapitału i sa goleni... ale co ja ci będę robił wykład na ten temat, dowiedz sie na swoich pieniądzach . Szczęścia zdrowia pomarańczy
Uzasadnienie.. ? Wymyśliłem! bo tutaj chodzi o to, aby gonić króliczka, a nie go złapać!
Z rana wchodzę za całą kasę i nawet tę, której miałem nie wrzucać na giełdę. Idę na całość!
Odkupią taniej, a we wrześniu kolejny raid ;-) I tak zarobią kilka razy na nas, leszczykach, bo my jutro wszystko chętnie i z pocałowaniem pańskiej ręki oddamy :-)) A we wrześniu znowu kupimy... jak będzie po 3 ;-)
Niestety tak to widzę. Niepokojąca jest jednak skala wzrostu, bo trochę to wyglada na duże obawy o przyszłość, tak jakby sternik nie widział szans na scenariusz z wrześniem i chciał wszystko dzisiaj zamknąć, mając odpowiednia wiedzę. Na pewno będzie ciekawie, ta walka optymistów i pesymistów, będzie sie działo :)