pozostałe spółki mam z zyskiem i nie widzę już dużej możliwości wzrostu notowań /nawet roz3ważam wyjście z niektórych inwestycji / jeszcze z tych na których mam zysk ale na ewentualnej korekcie jak najtaniej może się jeszcze uda bo wielu niema cierpliwości /najlepiej ponownie po 1,50-1,60 / spółkę którą reklamuje
comtrader_optymista Zobacz wątki dotyczące Rank Progress Swojego czasu dość długo mieszkałem niedaleko miejscowości w której mieszka główny właściciel ,osobiście go nie znałem / no może z widzenia / ale wielu znajomych moich czy rodziny go zna ,ogólnie dobry poczciwy chłopina , a co najważniejsze religijny ,wspiera parafię ,ufundował jako małżeństwo dla budującego się kościoła wiele rzeczy ,Kupiłem bo z mojego rozeznania nie powinien robić drobnym złych uczynków np.przymusowy wykup po niegodziwej cenie .Sam też ma swoje latka -może choć część biznesu sprzeda kiedyś po wartości księgowej aby wszystkiego nie zostawiać w spadku
Mam też kilka spółek z bardzo godziwymi zyskami ale kupione w IPO dawno a nawet bardzo dawno ,Bank śląski czyli ING ,czy bzwbk z lat późniejszych z ipo zostało mi ccc tych wymienionych nie sprzedałem bo czekam na zniesienie podatku belki bo jest bardzo duży ,mam nadzieje iż przed bessą w końcu zniosą n
iedawno zabrali mi choć w międzyczasie z dywidendami od ipo w 2004 do przymusowego wykupu było chyba ponad 1000 % spółka nazywała się tutaj podchwytliwie DWORY -ZNACIE TAKĄ nawet od małych kwot zrobiło się sporo kasy -tylko wiek już nie ten a co będzie jak z pomocą boską mój mały Pakiet elektrimu dzięki Porozumieniu odzyska swoją rzeczywistą wartość