Przez ostatnich kilka dni tuż przed rozpoczęciem sesji ktoś wystawiał na S duże batony. Raz tko = 0,01 pln :)
Dzisiaj było to samo - 27 kilo PKC na S. Oczywiście zdjęte tuż przed rozpoczęciem sesji.
Czy ten baton na 1,67 również jest podpucha żeby przestraszyc i dokupić po niższym kursie?
Odpowiedz: to nic nie znaczy. Sam robiłem tak wiele razy dla zabawy na różnych walorach. Czy to czyniło mnie „grubą rybą, która coś wie”? Nie przyświecał mi żaden makiaweliczny cel.
Cel jest jeden , no moze 2 .... testuja ile jest na kupnie i ile uwala kurs tko przy duzym batonie. 2 cel to jak ktos to widzi , tak jak bylo tko 0,1 g to paru sie wystrachalo i oddalo akcje :D za co dziekuje :P
Cel jest jeden , no moze 2 .... testuja ile jest na kupnie i ile uwala kurs tko przy duzym batonie. 2 cel to jak ktos to widzi , tak jak bylo tko 0,1 g to paru sie wystrachalo i oddalo akcje :D za co dziekuje :P
ten z 1,68 zł w ilości 17 428 złożone o 10:22:27 też odfrunął ,na wielu spółkach trudno rozszyfrować czy ktoś rzeczywiście chce sprzedać czy tylko chce aby inni uczestnicy zabawy tak myśleli
Po prostu ustawiają się pod walne. Lecimy na 2 zł, a potem usłyszy o nas giełda i zlecą się sępy. Wtedy warto wypuszczać małe pakiety po zawyżonej cenie.
jutro wydaje mi sie kolejna mocna zielen a w poniedziałek kluczowa sesja... upychanie czy akumulacja pod wtorkowy wystrzal po decyzjach na wza. warto obserwować transakcje