• TO mamy jazdę na Złotówki Autor: ~kaka [31.11.255.*]
    jutro zaczynamy

• Re: TO mamy jazdę na Złotówki Autor: ~GPW2 [31.183.215.*]
    Dnia 2018-07-16 o godz. 17:58 ~kaka napisał(a):
    > jutro zaczynamy

Dnia 2018-07-16 o godz. 17:32 ~Krętacz napisał(a):
    > ale mnie parówa wydymał. Ostrzegam będziecie kwiczeć jak ja i zobaczycie jaki to Odyniec on źle wszystko żołędzie wasze śmieci zamienia na diegi i rżnie was w zad...

Dnia 2018-07-16 o godz. 17:46 ~Obserwator napisał(a):
    > Krętacz ale ja widzę że ciebie z dwóch stron dymają hehehe 1 to parówa ale drugi to nie wiadomo co to za gość
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Możesz to jakoś uzasadnić ? ~Krętacz ( patrz powyżej ) ostrzega , że go .....z dwóch stron

Komu mam wierzyć ?

• Re: TO mamy jazdę na Złotówki do Krętacz Autor: ~GPW2 [31.183.215.*]
    Dnia 2018-07-16 o godz. 17:32 ~Krętacz napisał(a):
    > ale mnie parówa wydymał. Ostrzegam będziecie kwiczeć jak ja i zobaczycie jaki to Odyniec
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Krętacz , kto tu ściemnia !
  • Re: TO mamy jazdę na Złotówki Autor: ~jaja [31.11.255.*]
    jw
  • Re: TO mamy jazdę na Złotówki Autor: ~gfdg [89.64.49.*]
    haha juz od roku to zapowiadaja rozne wrozbity hłe hłe a efekt taki jak rok temu czyli dno !
  • Re: TO mamy jazdę na Złotówki Autor: ~Gniady [89.64.45.*]
    Parówa niech jedzie na swini to zobaczy złotówki bo ten jego smiec jest warty tyle co ta słoma za stodoło wyrzucona od wieprza ???
[x]
DAMFINW 0,00% 2,11 2020-12-28 15:53:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.