• strach i demony... Autor: ~wykres [78.28.35.*]
    https://wiadomosci.stockwatch.pl/na-gpw-brakuje-odwaznych-do-kupna-akcji-w-grze-polenergia-i-cd-projekt,akcje,219735

https://comparic.pl/jak-pozbyc-sie-wlasnych-demonow-w-tradingu/

a do tego - odpływ kapitału z gpw, co stale słusznie podkreśla fox...
  • Re: strach i demony... Autor: ~wykres [78.28.35.*]
    nawet przy założeniu, że mylę się we wszystkim, co piszę - ważne pozostają choćby te pytania:
    - dlaczego tyle lat kurs spada?
    - dlaczego nie ma popytu na walor?
    - dlaczego po PIĘCIU dywidendach były tylko spadki?...

• Re: strach i demony... Autor: ~z_boku [88.150.208.*]
    Dnia 2018-07-09 o godz. 09:56 ~wykres napisał(a):
    > nawet przy założeniu, że mylę się we wszystkim, co piszę - ważne pozostają choćby te pytania:
    > - dlaczego tyle lat kurs spada?
    > - dlaczego nie ma popytu na walor?
    > - dlaczego po PIĘCIU dywidendach były tylko spadki?...
    >

Tu nawet nie chodzi o to czy się mylisz czy nie. Możesz mieć rację i co z tego?
    Zatrolowałeś ten wątek tak jak wiele innych zatrolowanych na tym bankierze przez inne trolle. Weź zerknij i sprawdź ile wątków założyłeś i jak to wygląda. Niczym nie różnisz się od debila mar czy innych głupoli. A nie, sorry różnisz się w ocenie sytuacji. Natomiast w formie przekazu jesteś zwykłym trollem...
    Tak to wygląda z boku. Wiem, wiem zaraz napiszesz, ze się boję twoich wpisów, że to, że tamto, że śmiać ci się chce itd T
    ak to wygląda...
  • Re: strach i demony... Autor: ~wykres [78.28.35.*]
    Problem w tym, że forum ma to do siebie, iż każdy może pisać, co chce i ile chce, o ile nie narusza regulaminu...
    Nikomu nie zabraniam pisać nawet więcej ode mnie. I chętnie poczytam, gdy ktoś będzie pisał mądrzej ode mnie...

Ja piszę o spółce, inni - najczęściej o mnie, bo mało kto potrafi tu rzeczowe, bez emocji dyskutować o spółce, bez wdawania się w pyskówki ad personam...

Nie napiszę, ze boisz się moich wpisów. Bo nie każdy się ich boi. I nie z każdego kpię ani nie oczekują, iż wszyscy i zawsze będą się ze mną zgadzać.

Wielu tu ma jednak podobne zdanie do mojego. Moich wpisów boją się ci, co nie rozumieją zabaw na kursie, spadków po dywidendach ani core biznesu daty itp.

Co ciekawe, ci mądrzejsi rozumieją moją przekornie ironiczną konwencję pisania i nie dają się prowokować w niemerytoryczne gadki...

Trollem jestem dla tych, co widzą moje liczne wpisy, ale nie maja kontrargumentów merytorycznych...

[x]
ABCDATA 0,00% 1,43 2019-07-22 13:14:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.