Dnia 2018-07-03 o godz. 21:39 ~Ddf napisał(a): > Wykres miód, książkowy wręcz. Jeden z wariantów moim zdaniem to spodek. Chyba nie muszę tłumaczyć jaki potrafi być ruch jako wybicie z tej formacji? > > > > Popatrzcie też na analizę finansową. Wartość księgowa 3 krotnie wyższa od obecnej. > > > > Na tej spółce potencjał jest olbrzymi co potwierdza baton-straszak któregoś TFI zbierającego w popłochu ostatnie przecenione walory.
Zgadza się, co więcej BRIJU było hitem całego 2017r., ITMTRADE jest hitem I półrocza 2018r. i zapewne będzie też hitem II-go. - ciekawe będzie też wynik kontroli UCS za rok 2013 i lata kolejne. Nagonka na braci trwa w najlepsze! W związku z niechlubnymi zarzutami zmuszeni byli przechrzcić spółkę, a na okręcie spośród trzech kapitanów pozostał już tylko jeden. Najwyższa pora, aby UCS przeprosił i zwrócił honor spółce.
Dnia 2018-07-03 o godz. 22:37 ~Marek napisał(a): > Ile dostajesz za te wpisy ,kto im teraz uwierzy a tym bardziej zaufa ?
Ano właśnie... problem w tym, że ów "mega biznes" z hurtem jawi się nie realnie, ale przez lata prominent czuwał, by nikt nie przeszkadzał (-?!) Jednak póki co, mamy jedynie wyniki kontroli, a nie oficjalne decyzje (-?!) i zakrawa na to, że spółka spod parasola spadła pod lupę, o czym z kolei nasz ostatni kapitan (niegdyś jakże wylewny-?!) dzisiaj nie informuje... PS Dostaje tyle, ile każdy akcjonariusz od 2017r., co im zaufał.
Jak ja to lubię. Wrzask garniturków, którzy się jeszcze nie napakowali. Spokojnie chłopacy z TFI - dokupicie sobie! Tylko trzeba będzie drożej suwerenowi zapłacić.
PS. Jak to jest na tym ITM, że zawsze jak ktoś napisze coś pozytywnego, to za chwilę pojawiają się malkontenci plujący na spółkę. No mi nigdy do głowy nie przyszło, żeby chodzić po forach dot. spółek trupów czy gniotów i tylko ostrzegać ludzi przed nimi. No nie wiadomo o co chodzi?! A zawsze jak nie wiadomo o co chodzi, chodzi o? Kasę!
A i jeszcze. Bo któryś troll z TFI zarzucił mi, że mi ktoś płaci za wpisy. Ano mnie nikt nie płaci w przeciwieństwie do ciebie! :)
Dnia 2018-07-04 o godz. 08:14 ~Gienowefa napisał(a): > Jak ja to lubię. Wrzask garniturków, którzy się jeszcze nie napakowali. Spokojnie chłopacy z TFI - dokupicie sobie! Tylko trzeba będzie drożej suwerenowi zapłacić. > > > > PS. Jak to jest na tym ITM, że zawsze jak ktoś napisze coś pozytywnego, to za chwilę pojawiają się malkontenci plujący na spółkę. No mi nigdy do głowy nie przyszło, żeby chodzić po forach dot. spółek trupów czy gniotów i tylko ostrzegać ludzi przed nimi. No nie wiadomo o co chodzi?! A zawsze jak nie wiadomo o co chodzi, chodzi o? Kasę! > > > > A i jeszcze. Bo któryś troll z TFI zarzucił mi, że mi ktoś płaci za wpisy. Ano mnie nikt nie płaci w przeciwieństwie do ciebie! :)
Było i TFI, co niegdyś się już "napakowało", ale były i przecież poważne rekomendacje. Ryzyko inwestycyjne? Czy mamy tu do czynienia ze zwykłym POspolitym oszustwem? Dziś złodziej złapany za rękę twierdzi, że to nie jego ręka - kodeks ewoluuje. Podsumowując fakty i rozważania - niech będzie twoja racja! :):):)