Dnia 2018-06-19 o godz. 15:07 ~wykres napisał(a): > a czym ty tu próbujesz szpanować? > tym, że Czechowicz ogłosił skup po śmiesznej cenie? > tylko jankopuzony oddadzą mu po tej cenie... > > obiecał dywidendę i jej nie dał... > spytaj białoczerwonego - on cię śmiechem wdepcze po pachy w trawę boiska, > tak wielu tu to robi z tobą... :)
To wyjaśnij białoczerwonemu że dywidenda szkodzi kursowi :))))))))))))))))))))))))))))) Czekam :))))))))))))))))))))))))))))
nawet sam tego puzona nie umiałeś wymysleć i wciąż jesteś zrobionym na dacie w puzon przez samego siebie - własną chciwość, naiwność i niewiedzę... ale lepiej być puzonem niż trąbą czy jasiem mądrym inaczej... na ciebie nikt nie czeka... nic nie poradzę, że byłem, jestem i będę od ciebie mądrzejszy...
Forum na MCI zamarlo w oczekiwaniu "mądrości" :)))))))))))))) No dawaj nie rób siary :)))))))))))) Pisz że głupi są żądając dywidend :)))))))))) Przecież nie wstydzisz się swoich poglądów :))))))))))) Chyba ? :))))))))))))))))))))))))
swoje poglądy - jasiu mądry inaczej - zamieszczam tam, gdzie ja chcę, a nie gdzie ty wypłakujesz...
no i nawet ze zrozumieniem czytać nie potrafisz, bo na mci akurat słusznie domagają się obiecanej dywidendy, ale zostali wykiwani...
a ty nie ściemniaj, ze data nie jest na sprzedaż, bo prawda jest taka, że mci chce datę sprzedać, ale NIKT daty nie chciał kupić - nawet plotki o plotce na ten temat nie było...
a siarę to ty robisz, ilekroć piszesz, jak zarabiasz na dywidendzie, choć nigdy nie umiałeś tego matematycznie udowodnić...