• Jest artykuł na PB !!! Autor: ~pb [185.76.10.*]
    Wreszcie czarno na białym !!!
  • Re: Jest artykuł na PB !!! Autor: ~akcja [95.40.199.*]
    OSZUSTWO DOKONYWANE NA OCZACH KNF NA 1900 AKCJONARIUSZACH FAM
    https://www.pb.pl/drobni-oskarzaja-wladze-famu-932288
  • Re: Jest artykuł na PB !!! Autor: ~analityk [94.254.178.*]
    Wniosek z artykułu w PB jest dla mnie jasny - skoro aż ponad 1/4 akcjonariuszy (licząc po wartości akcji) robi zadymę to praktycznie nie ma szans dla nich na wykup po niezłej cenie (i utratę prawa do kontynuowania sprawy) . Sprawa się będzie toczyć do samego końca . Bardzo drobni akcjonariusze (pewnie jakieś 1800 z tych rzekomych 1900 osób) mogą trochę odetchnąć z ulgą. Na szczęście dla nich - kapitał okazał się nie być tak rozwodniony jak się wydawało niektórym i byli tacy co mieli ponad 10% całego ówczesnego free float.
    Ciekawi mnie tylko akcjonariusz o kryptonimie z artykułu w PB "Rejtan", który zaskarżył już pierwszą uchwałę i tajemniczo się wycofał.
  • Re: Jest artykuł na PB !!! Autor: ~xyz2 [195.250.38.*]
    Dnia 2018-06-18 o godz. 11:12 ~analityk napisał(a):
    > Ciekawi mnie tylko akcjonariusz o kryptonimie z artykułu w PB "Rejtan", który zaskarżył już pierwszą uchwałę i tajemniczo się wycofał.

Nie widzę całości artykułu i nie wiem o którą uchwałę chodzi, ale jeśli chodzi o uchwałę o zniesieniu dematerializacji to w październiku zrobił tak pan Henryk Morkisz, o czym można przeczytać w komunikatach spółki i na forum FAM.
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/FAM-SA-Informacja-o-cofnieciu-w-calosci-pozwu-o-stwierdzenie-niewaznosci-uchwaly-Nadzwyczajnego-Walnego-Zgromadzenia-Spolki-wraz-z-wnioskiem-o-zabezpieczenie-7547691.html

Czy o to chodzi, czy to jakaś kolejna sprawa?

• Re: Jest artykuł na PB !!! Autor: ~Leon [94.254.242.*]
    Witam.Co robić z akcjami Fam u proszę o pomoc.Dziękuję.
  • Re: Jest artykuł na PB !!! Autor: ~Cvv [37.47.146.*]
    Chlopie znajdz na forum adres email niedlawezwaniafam. Tam dostaniesz komplet dokumentow do zlozenia do roznych organow svigania. Im nas wiecej tym sprawa bardzoej naglosniona i wieksze szanse na sukces.
  • Re: Jest artykuł na PB !!! Autor: ~Leon [94.254.242.*]
    Pobrać Akcje czy poczekać.Co zrobić.Dziękuję za odpowiedź.
[x]
FAM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.