- do 15.06 - jeśli ktoś chce dołączyć do pozwu (jest gotowy) i do 20.06 - dla wszystkich zainteresowanych przystąpieniem do stowarzyszenia zwykłego osób poszkodowanych - to nic nie kosztuje!
Patrz: post z "Czas działać - pozew zbiorowy PILNE" z 08.06.2018
Szkoda czasu na jałowe dyskusje na forum, naprawdę.
Nic nie ugracie,bo nic nie udowodnicie.Po wtóre pozew zbiorowy mudi spełniać określone kryteria,a ich nie spełnicie,bonawrt nie wiecie jakie.Sprawa przegrana.Bylo nie jupować spółki w kłopotach finansowych.
Jak przegrają spółka miała już sprawy sądowe które przegrała za nie wypełnianie obowiązków giełdy do tego przychodzi kradzież emisji ostatniej wystarczy pociągnąć do odpowiedzialności Wojciecha kaszyckiego za swoje wałki w spółce i wyprowadzenie kapitału do spółki która nic nie produkowała do tego pociągnąć całą resztę ludzi którzy zasiadali w radzie a napewno ktoś beknie
Skąd wiesz, czy nie mamy? Jesteś ze spółki? No to nie masz czego się obawiać - tyle, że większość zarządu - z prezesem na czele - jednak się czegoś obawiali - skoro zwiali.
Prezes wręcz oświadczył przecież, że nie chce się tłumaczyć z działań swojej poprzedniczki.
Zamiast zabiegać o bierność pozywających lepiej przyczyń się do czynności resztki zarządu, bo brakuje:
raportów
władz spółki
zwołania WZA, które by mogło temu zaradzić.
Czekacie na Godota?
pierwszy punkt zaczepienia - managerem projektu Phantom Six została pewna niekompetentna
pani, znająca się na robieniu gier jak wilk na gwiazdach. Równie dobrze można by było
powołać na to stanowisko kozę, efekt byłby podobny.
Jeśli nie jest to działanie na szkodę spółki, to nie wiem, co to jest.
Są tak bardziej ewidentne szwindle niż niekompetencja kadry- choćby zakup wydmuszki BBM za grube miliony. Wiele zagadek zostało wyjaśnionych. Chyba jedyna która wciąż zastanawia to czy prezes Zemsta dokończy swoją kadencję w Parcelu na wolności
Czy może ponownie odezwali się w sprawie terminu spotkania albo przekazania jakiejś wartościowej informacji? Po emailu z 20.czerwca o spotkaniu, przekazaniu danych do weryfikacji, etc., do tej pory cisza z ich strony. Może ktoś miał jeszcze kontakt z działaczami?
Siemka , zajrzałem na forum sprawdzić jak idzie sprzedaż Phantom 6 ;-). Widzę , że słusznie postąpiłem godząc się na stratę na poziomie 8 groszy. Uważam , że nic by mi nie dało pozwanie firmy, szkoda by mi było kasy, wystarczająco straciłem. Walczacym życzę wytrwałości i zdrowia.
Dnia 2018-06-14 o godz. 21:04 ~Poszkodowani napisał(a): > Czas na zgłoszenia : > > - do 15.06 - jeśli ktoś chce dołączyć do pozwu (jest gotowy) > i do 20.06 - dla wszystkich zainteresowanych przystąpieniem do stowarzyszenia zwykłego osób poszkodowanych - to nic nie kosztuje! > > Patrz: post z "Czas działać - pozew zbiorowy PILNE" z 08.06.2018 > > Szkoda czasu na jałowe dyskusje na forum, naprawdę.
Dnia 2018-06-14 o godz. 21:04 ~Poszkodowani napisał(a): > Czas na zgłoszenia : > > - do 15.06 - jeśli ktoś chce dołączyć do pozwu (jest gotowy) > i do 20.06 - dla wszystkich zainteresowanych przystąpieniem do stowarzyszenia zwykłego osób poszkodowanych - to nic nie kosztuje! > > Patrz: post z "Czas działać - pozew zbiorowy PILNE" z 08.06.2018 > > Szkoda czasu na jałowe dyskusje na forum, naprawdę.
zakupiłem ich obligacje, chętnie się przyłącze do pozwu