DoświadczenieProduction ManagerPolnamarzec 2011 – obecnie (7 lat 4 mies.)Production ManagerMasonite Sp.zo.o2008 – 2009 (1 rok)Shift ManagerGE Power Controls Sp.zo.o2007 – 2008 (1 rok)Assembly ManagerJohnson Control Polska2006 – 2007 (1 rok)Shift ManagerManuli Auto Polska2001 – 2006 (5 lat )UmiejętnościEY Academy of BusinessLean ManufacturingContinuous Improvement5SManufacturing Operations ManagementTPMValue Stream MappingKaizenToyota LinkedIn o użytkowniku Mirek:Mirek to konsekwentny i bardzo zaangażowany menadżer, silnie nastawiony na cele i ich realizację. Jest silnie zmotywowana osobą, która w codziennej pracy skupia się na poszukiwaniu nowych, lepszych rozwiązań stosując filozofię Lean Manufacturing. Mirek zawsze szuka możliwie najlepszego rozwiązania i nigdy nie mówi, że się "nie da" za nim czegoś nie sprawdzi. To człowiek, na którym naprawdę można polegać ODCHODZI !
A ja tracąc wszelką nadzieję (i nerwy) sprzedam (jeśli się znajdzie chętny) moje ok 5 000 akcji POLNEJ. Cena? 22 zł za sztukę. Jeśli jest ktoś zainteresowany, proszę o kontakt. Jeśli nie, pojadę pod wieżowiec Multico i zapytam samego Z. J. a nuż będzie zainteresowany. Jestem z Polną od 9 lat... z nadziejami...teraz je straciłem :(
Nie ma co tracić nadziei! Jeszcze jest czas ,aby zaskarżyć zawetowane uchwały z walnego. A poza tym jest cicho ze strony Z.Jakubasa. Nie proponuje niczego, ani nie uruchamia skupu uchwalonego w sierpniu 2017 r. Zastój nam się zrobił.