• CZY JEST KTOŚ KTO NIE POTRAFI LICZYĆ % ???? Autor: ~MAŁYBOSS [109.173.154.*]
    Każdy kto ma do czynienia ze spółkami pana P
    orientuje się że jest ich wiele ,
    Porozkładanie akcji na jego słupy , a które nie muszą przekroczyć limitów ujawnienia ilości akcji JEST PROSTĄ DEDUKCJĄ
    jeżeli nas jest ??? 5% , około ???
    to KTOŚ MUSI MIEĆ 95% - I TO MNIE CIESZY !!!!
    W GŁOSOWANIU NIE MA SZANS NA WYGRANĄ ,
    DLATEGO MYŚLĘ ŻE TU JEST JAKIŚ BRZYDKI DEAL
    i warto się zastanowić , PO CO IM POZOSTAŁE 5 % NASZYCH AKCJI ???
    WYSTARCZY ŻE BĘDĄ MOGLI NIMI WŁADAĆ , A PRZEGŁOSUJĄ 100% AKCJAMI CO CHCĄ
    A CO CHCĄ ????
    WYWALIĆ NAS NA NOWĄ GIEŁDĘ ? CZY NA GIEŁDĘ W ESTONII ?
    PO TYLU LATACH POSIADUCHY MUSZĄ ZABRAĆ NAS ZE SOBĄ ALE NA ZŁOTÓWKI !!!
    INACZEJ ZERO RUCHÓW I KISZONKA DALEJ
    CIEKAWE KTO KISI TU WIĘCEJ KASY )))))))????
  • Re: CZY JEST KTOŚ KTO NIE POTRAFI LICZYĆ % ???? Autor: zimnakrew [31.183.215.*]
    Dnia 2018-06-06 o godz. 22:14 ~MAŁYBOSS napisał(a):
    > Każdy kto ma do czynienia ze spółkami pana P
    > orientuje się że jest ich wiele ,
    > Porozkładanie akcji na jego słupy , a które nie muszą przekroczyć limitów ujawnienia ilości akcji JEST PROSTĄ DEDUKCJĄ
    > jeżeli nas jest ??? 5% , około ???
    > to KTOŚ MUSI MIEĆ 95% - I TO MNIE CIESZY !!!!
    > W GŁOSOWANIU NIE MA SZANS NA WYGRANĄ ,
    > DLATEGO MYŚLĘ ŻE TU JEST JAKIŚ BRZYDKI DEAL
    > i warto się zastanowić , PO CO IM POZOSTAŁE 5 % NASZYCH AKCJI ???
    > WYSTARCZY ŻE BĘDĄ MOGLI NIMI WŁADAĆ , A PRZEGŁOSUJĄ 100% AKCJAMI CO CHCĄ
    > A CO CHCĄ ????
    > WYWALIĆ NAS NA NOWĄ GIEŁDĘ ? CZY NA GIEŁDĘ W ESTONII ?
    > PO TYLU LATACH POSIADUCHY MUSZĄ ZABRAĆ NAS ZE SOBĄ ALE NA ZŁOTÓWKI !!!
    > INACZEJ ZERO RUCHÓW I KISZONKA DALEJ
    > CIEKAWE KTO KISI TU WIĘCEJ KASY )))))))????
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CZY JEST KTOŚ KTO NIE POTRAFI LICZYĆ  % ????

" Mały : zastanawia mnie ten cały wywód - ( nie dokońca posądzam cię o współprace z patroa ale wywód jest nieco zmulony nie oparty o twarde dane : , mainowicie ) ;

1. skąd wiiesz , że mamy ok 5 % ???? Te dane zebrałem ja od ludzi którzy deklarowali ilosci - ale czy pisali uczciwie ? , czy nie byli współpracowniami patro ? Zatem od tego momentu cały twój wywód może byc błędny , ze słupy maja ok 95 %
    2 Jeśli , tak jak piszesz :" i warto się zastanowić , PO CO IM POZOSTAŁE 5 % NASZYCH AKCJI ???
    > WYSTARCZY ŻE BĘDĄ MOGLI NIMI WŁADAĆ , A PRZEGŁOSUJĄ 100% AKCJAMI CO CHCĄ - to nie widzę tu logiki , ich 100% akcji oznacza ,że my będziemy mieli 0 % akcjii -   no to co nas będzie interesowac co dalej z ich decyzjami ?

3 " PO TYLU LATACH POSIADUCHY MUSZĄ ZABRAĆ NAS ZE SOBĄ ALE NA ZŁOTÓWKI !!!" - owszem złotówkii po scaleniu - do tego na wnisoek Patroinvest chca obiżyć cenę nominalna - jeżeli będą nieco bezczeli to obniżą tak po prostu o połowę czyli do 5 zł a więc obecnych 5 groszy - i jestes ugotowany. - Przed nową emisją , podbija nieco ponad do 5 zł np 5,50 i już moga zainteresowac nowych nabywców opylając im po 5,50 i wyżej ( zwłascza na nowych rynkach gdzie gracze nie zdają sobie sprawy jakim Polak może byc złodziejem )
    Ty tymczasem zostaniesz ze swoimi akcjami wartymi np 8 -9 zł a inni jesczedroższymi . Patro będzie zbije do absurdalnychj niskich wartosci i powrórka jek do tej pory

4 Tak więc kiszonka może być ale dotychczasowych akcjonariuszy ( tak jak ty ) , a patro będzie pogrywał z nowymi , mając w nosie wpisy , że ktoś go wsadzi doi pierdla i śmiejąc sie do rozpuku , że jak tu niektórzy piszą będzie tu musiał coś windowac pod stary akcjonariat - stary akcjonariat stanie się donatorem kasy , która już nigdy do niegoi nie wróci

" Mały " ja juz zaczynam watpić , czy ty przypadkiem nie grasz pod patro , czy to ślęczenie w ilości scenariuszy jakie może wykonac pattro , tak cię zmuliło .

A może ja już kompletnie niczego nie rozumiem , ale liczyc potrafię

zimnakrew

• Re: CZY JEST KTOŚ KTO NIE POTRAFI LICZYĆ % ???? Autor: ~Ty [185.74.208.*]
    Właśnie ten scenariusz będzie grany.
    Pomyśl po co ma robić podbitkę...
  • Re: CZY JEST KTOŚ KTO NIE POTRAFI LICZYĆ % ???? Autor: ~MAŁYBOSS [109.173.154.*]
    ZIMNAKREW powiedz mi po co ci te akcje
    co chcesz z nimi przegłosować ???
    i nie pal głupa przecież wiesz że podejrzewam Ciebie o nieczyste zagranie
    CO CI DA TO ŻE BĘDZIESZ WŁADAŁ 5 % + - AKCJI ????????????? PRZECIWKO JEGO SŁUPOM ?
    JA SIĘ NIE PISZĘ NA PRZEKRĘTY !!!! MOGĘ CZEKAĆ , NIE PALI SIĘ , mam tylko promil procentowy tego co posiada Mario
  • Re: CZY JEST KTOŚ KTO NIE POTRAFI LICZYĆ % ???? Autor: ~śledczy [212.106.19.*]
    .....kisić jak najdłużej ,potem wezwanie po 2 gr i .....po sprawie - taki jest plan ,,,
  • Re: KTO NIE POTRAFI LICZYĆ % ???? Propozycja Kontrofensywy Autor: zimnakrew [31.183.215.*]
    Dnia 2018-06-07 o godz. 19:32 ~MAŁYBOSS napisał(a):
    > ZIMNAKREW powiedz mi po co ci te akcje
    > co chcesz z nimi przegłosować ???
    > i nie pal głupa przecież wiesz że podejrzewam Ciebie o nieczyste zagranie
    > CO CI DA TO ŻE BĘDZIESZ WŁADAŁ 5 % + - AKCJI ????????????? PRZECIWKO JEGO SŁUPOM ?
    > JA SIĘ NIE PISZĘ NA PRZEKRĘTY !!!! MOGĘ CZEKAĆ , NIE PALI SIĘ , mam tylko promil procentowy tego co posiada Mario
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1
    https://www.bankier.pl/forum/nowa-wiadomosc?parent_id=28208129
    2
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-propozycja-kontrofensywy-powaga-zagrozenia-do-forumowiczow,28248809.html\
    3
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-czy-jest-ktos-kto-nie-potrafi-liczyc,28406621.html

zimnakrew
  • Re: KTO NIE POTRAFI LICZYĆ % ???? Propozycja Kontrofensywy Autor: pajda757 [5.184.57.*]
    Powiem Wam jak tu będzie. Scalenie lekkie wybicie i jazda na łeb i szyje w dół. Tym samym akcja kupiona dzisiaj za 3 gr będzie już niedługo poddana diecie odchudzającej X20 oczywiście na minus. Ale jeszcze zanim to nastąpi to będzie kilku miesięczna kiszonka.
    Ja swój maleńki pakiet opyliłem z 2 gr stratą bo czułem jaki scenariusz się szykuje i miałem rację.
    Również uważam że zjadą niżej przed scaleniem i nawet ci co kupowali po 7-10 gr nie doczekają się że cena przekroczy ich nominał. Zjadą do 1-2 gr i podbiją max do 7-8 gr licząc po starej cenie przed scaleniem.
  • Re: KTO NIE POTRAFI LICZYĆ % ???? Propozycja Kontrofensywy do pajda Autor: zimnakrew [31.183.215.*]
    Dnia 2018-06-09 o godz. 09:46 pajda757 napisał(a):
    > Powiem Wam jak tu będzie. Scalenie lekkie wybicie i jazda na łeb i szyje w dół. Tym samym akcja kupiona dzisiaj za 3 gr będzie już niedługo poddana diecie odchudzającej X20 oczywiście na minus. Ale jeszcze zanim to nastąpi to będzie kilku miesięczna kiszonka.
    > Ja swój maleńki pakiet opyliłem z 2 gr stratą bo czułem jaki scenariusz się szykuje i miałem rację.
    > Również uważam że zjadą niżej przed scaleniem i nawet ci co kupowali po 7-10 gr nie doczekają się że cena przekroczy ich nominał. Zjadą do 1-2 gr i podbiją max do 7-8 gr licząc po starej cenie przed scaleniem.

Pajda, wyglądsz na uczciwego

Zapytam Cię z czystej ciekawości ile akcji sprzedsleś po 2gr 2

Proszę odpoweidz uczciwie , lub ( jesli masz kłamać ) nie odpowiadaj wcale

zimnakrew
  • Re: KTO NIE POTRAFI LICZYĆ % ???? Propozycja Kontrofensywy do ~Ty Autor: zimnakrew [31.183.215.*]
    Dnia 2018-06-07 o godz. 00:15 zimnakrew napisał(a):

owszem złotówkii po scaleniu - do tego na wnisoek Patroinvest chca obiżyć cenę nominalna - jeżeli będą nieco bezczeli to obniżą tak po prostu o połowę czyli do 5 zł a więc obecnych 5 groszy - i jestes ugotowany. - Przed nową emisją , podbija nieco ponad do 5 zł np 5,50 i już moga zainteresowac nowych nabywców opylając im po 5,50 i wyżej ( zwłascza na nowych rynkach gdzie gracze nie zdają sobie sprawy jakim Polak może byc złodziejem )
    ………………….. a patro będzie pogrywał z nowymi , mając w nosie wpisy , że ktoś go wsadzi doi pierdla i śmiejąc sie do rozpuku , że jak tu niektórzy piszą będzie tu musiał coś windowac pod stary akcjonariat - stary akcjonariat stanie się donatorem kasy , która już nigdy do niegoi nie wróci

Dnia 2018-06-07 o godz. 07:17 ~Ty napisał(a):
    > Właśnie ten scenariusz będzie grany.
    > > Pomyśl po co ma robić podbitkę...
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ~Ty Twój pełny nick to ~Tygrys
    Po przeczytaniu ustaleń na walnym , jestem " mile " zaskoczony bo miałem obawy o najczarniejszy scenariusz o jakim napisałem . Teraz obaj wiemy , że Twoje potwierdzenie  " Właśnie ten scenariusz będzie grany. " nie jest już takie oczywiste
    zimnakrew
[x]
DAMFINW 0,00% 2,11 2020-12-28 15:53:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.