• Podziękowanie za Bytom. Autor: ~Nanako [94.254.163.*]
    Cóż w nadziei na zysk wynikający z połączenia kupione po 3.12 zł ... w pon z ponad 12% stratą sprzedana całość po blisko 5 miesiącach zabawy...

Wszystko przerzucone na TEN (TSGames) i co? :-)

Od poniedziałku ponad 20% do przodu, a z tego co widzę, spółka dopiero się rozpędza.

Powiem tak siedziałem na Bytomiu jak rosło 11Bit, siedziałem jak rosło PlayWay.... żeby dostać tutaj głupie 20-30% więcej.

Nigdy więcej. Olejcie to, ucieknijcie jak możecie niech się spólka, która ma gdzieś informowanie akcjonariuszy bawi sama, giełda jest do zarabiania.

Pozdrawiam i tym co zostaną mimo wszystko życzę powodzenia.
  • Re: Podziękowanie za Bytom. Autor: ~mc [217.153.136.*]
    gratuluje , ja niestety siedzę i chyba zostane do jakichś ruchów.
    Też próbowałem gdzie indziej ale nie miałem szczęścia i na razie mam tyły na eng.
    dlatego nie wiem co lepsze?
    tu jakoś dziwnie, nawet nie to że nie ma decyzji uokik tylko dziwna ta różnica do parytetu od vistuli, tak jakby rynek dalej nie wierzył w przejecie?
  • Re: Podziękowanie za Bytom. Autor: ~rekin-48 [81.219.170.*]
    Co znaczy całość sprzedałem; 5, 10, czy więcej akcji.Bo ostatnio nie zauważyłem znaczących sprzedaży.Jak sobie wyobrażasz zbycie prawdziwych ilości akcji.Jak zachowa się ich cena.Z 1000 zł stratę 12% można przeboleć. Pozdrawiam
    Co znaczy całość sprzedałem.To może być również 5 akcji.Ostatnio nie zauważyłem znacznych ilości akcji po stronie sprzedaży.Jak sobie wyobrażasz cenę akcji przy sprzedaży prawdziwie znaczących ilości akcji.A strata 12% z 1000 akcji nie warta wzmianki.Pozdrawiam. 
  • Re: Podziękowanie za Bytom. Autor: ~Nanako [94.254.163.*]
    Tu nie chodzi o ilość straty, czy ilość akcji tylko stratę czasu.

Od pół roku trwa bum na gaimingu, który ja jak i pewnie wielu innych siedzi na przeszłym już bumie na odzieżówce - dollar idzie w górę wyniki będą słabsze od oczekiwań.

Oczywiście jeśli ktoś chce siedzieć niech siedzi, dla mnie brak informacji ze strony spółki pokazuje tyle, że mają akcjonariat gdzieś. Życzę Wam, żeby doszło do połączenia i kurs odbił.
    Masz rację.Teraz piszesz do rzeczy. Poprzedni Twój post odczytałem jako '' sprzedaj '', tak jak ja zrobiłem.Bez urazy, ale tak było moje odczucie.Pozdrawiam.
[x]
BYTOM 2,61% 2,75 2018-11-28 16:49:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.