• NOWY SKLAD RN MA KSYWKI Autor: ~Spekulus_Maximus [82.150.96.*]
    Podpisali sie jakimis ksywkami na raporcie z walnego. Po prostu to jest juz czarna komedia. Rada nadzorcza i jej sklad wyglada teraz jak ekipa co gra w pilke po pracy w srodku tygodnia. Jakbym byl w Polsce to bym Wam pomogl ogarnac te firme bo z tego co widze to wystarczy byc bo klasach szkoly podstawowej 1-3 zeby uformowac lepszy zarzad. Pewnie sie boicie za to zabrac zeby nie odkryc tych kwiatkow co tam za soba pozostawili.
  • Re: NOWY SKLAD RN MA KSYWKI Autor: ~Lunto [212.160.68.*]
    O czym ty piszesz?
    Gdybym to... Gdybym tamto... Gdyby babcia miala wąsy...
  • Re: NOWY SKLAD RN MA KSYWKI Autor: ~Jozek [83.28.183.*]
    Chłopie, czytałeś życiorysy tych osób ? Toż to sami profesjonaliści ! Prezesi dużysz spółek, większośc z MBA, dyrektor inwestycji ORLEN...jak masz lepsze cv to zgłoś swoja kandydaturę do RN i może ciebie wybiorą... a jak chcesz się pozbyć akcji chemos to daj znać ja je od razu kupię, bo z tego co widzę w Chemos idzie nowe i za chwilę ta spółka wystrzeli jak rakieta !
    To co sprzedajesz ? Ja kupuję bez zastanowienia !
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.114.86.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.187.231.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.52.*]
  • Re: NOWY SKLAD RN MA KSYWKI Autor: ~Spekulus_Maximus [82.150.96.*]
    Dnia 2018-05-29 o godz. 05:43 ~Jozek napisał(a):
    > Chłopie, czytałeś życiorysy tych osób ? Toż to sami profesjonaliści ! Prezesi dużysz spółek, większośc z MBA, dyrektor inwestycji ORLEN...jak masz lepsze cv to zgłoś swoja kandydaturę do RN i może ciebie wybiorą... a jak chcesz się pozbyć akcji chemos to daj znać ja je od razu kupię, bo z tego co widzę w Chemos idzie nowe i za chwilę ta spółka wystrzeli jak rakieta !
    > To co sprzedajesz ? Ja kupuję bez zastanowienia !

Wez mnie nie rozmieszaj z tym MBA. To juz nie jest jak 15 lat temu zeby MBA to byl prestiz. Dzisiaj krawcowa z Lodzi moze sobie zrobic MBA.
[x]
CHEMOS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.