Podpisali sie jakimis ksywkami na raporcie z walnego. Po prostu to jest juz czarna komedia. Rada nadzorcza i jej sklad wyglada teraz jak ekipa co gra w pilke po pracy w srodku tygodnia. Jakbym byl w Polsce to bym Wam pomogl ogarnac te firme bo z tego co widze to wystarczy byc bo klasach szkoly podstawowej 1-3 zeby uformowac lepszy zarzad. Pewnie sie boicie za to zabrac zeby nie odkryc tych kwiatkow co tam za soba pozostawili.
Chłopie, czytałeś życiorysy tych osób ? Toż to sami profesjonaliści ! Prezesi dużysz spółek, większośc z MBA, dyrektor inwestycji ORLEN...jak masz lepsze cv to zgłoś swoja kandydaturę do RN i może ciebie wybiorą... a jak chcesz się pozbyć akcji chemos to daj znać ja je od razu kupię, bo z tego co widzę w Chemos idzie nowe i za chwilę ta spółka wystrzeli jak rakieta ! To co sprzedajesz ? Ja kupuję bez zastanowienia !
Dnia 2018-05-29 o godz. 05:43 ~Jozek napisał(a): > Chłopie, czytałeś życiorysy tych osób ? Toż to sami profesjonaliści ! Prezesi dużysz spółek, większośc z MBA, dyrektor inwestycji ORLEN...jak masz lepsze cv to zgłoś swoja kandydaturę do RN i może ciebie wybiorą... a jak chcesz się pozbyć akcji chemos to daj znać ja je od razu kupię, bo z tego co widzę w Chemos idzie nowe i za chwilę ta spółka wystrzeli jak rakieta ! > To co sprzedajesz ? Ja kupuję bez zastanowienia !
Wez mnie nie rozmieszaj z tym MBA. To juz nie jest jak 15 lat temu zeby MBA to byl prestiz. Dzisiaj krawcowa z Lodzi moze sobie zrobic MBA.