• tanie zakupy Autor: ~kris [83.11.150.*]
    zadłużenie rzeczywiście wzrosło przez zakup drewexu
    ale czy tą firmą zarządzają  szaleńcy którzy celowo dążą do kłopotów firmy, myślę że nie
    szczegóły w krótce
  • Re: tanie zakupy Autor: ~akcjonariusz [62.182.150.*]
    Przeczyszczony narobił smrodu i to wszystko , czy czeka , aż się przewietrzy i znowu zacznie walić ???
  • Re: tanie zakupy Autor: ~kit [212.180.223.*]
    10000 poszło z lewej, czy prawej stony?
    Oddał temu po lewej.Dalej uwazam , iż nic złego na spółce się nie dzieje , a obecnie sprzedajacy boleśnie odczują zmianę trendu , jak tylko się wypstrykają
  • Re: tanie zakupy Autor: ~ased [108.171.128.*]
    pytanie kto jest tym sprzedajacym bo wali juz od dobrych kilku miesiecy i dalej ma papier..SNIPER FIZ?
    Akcjonariusz, pisząc - Dalej uwazam , iż nic złego na spółce się nie dzieje , a obecnie sprzedajacy boleśnie odczują zmianę trendu - myśle że wyrażasz swoje pobożne zyczenie... Słabo to wygląda, że od jakiegoś czasu cały czas ktoś wali w lewo
    Życzenie i wiara w dobrą inwestycję . Trudno powiedzieć z jakiego powodu ktoś wali - walą w lewo .Może ma informacje jakich my nie mamy , może stracili cierpliwość , drobni potrzebują kasy na wakacje itp..- część na pewno z powodu ogólnych ostatnio spadków . Wczytując się jednak w oficjalne komunikaty - ja bynajmniej nie dopatruję się niczego złego i cierpliwie wyczekuję . Wykres faktycznie nie powala , ale ......Zobaczcie jeszcze ile świetnie prosperujących spółek z całego szerokiego rynku od pół roku zoliczyło spadki ? I to jakie !!! Tak , że ja jestem spokojny
    Dalej podtrzymuję swoje - co Kit i pozostali na to ???
    U mnie wszystko ok, dlatego jestem tu od ponad roku. Wykres sprzed kilku/kilkunastu dni wyglądał naprawdę słabo.
    Uważam ,że Twoje wpisy " obecnie sprzedajacy boleśnie odczują zmianę trendu ,jak tylko się wypstrykają " Nic nie wnoszą do dyskusji.

Pozdrawiam
    Większość wpisów tu nic nie wnosi .Pozdr......
  • Re: tanie zakupy Autor: ~sas [87.239.222.*]
    To znaczy kit, że nie znasz się na wykresach )
    Masz racje sas, cały czas się uczę. Ty masz dużą wiedze w tym temacie i dlatego piszesz od pół roku, że jesteśmy tuż przed wybiciem. :)

Pozdrowienia.
  • Re: tanie zakupy Autor: ~sas [87.239.222.*]
    Są różne rodzaje wybić, a wcześniej były w klinie )))
    Witam.

Kto ma troche wolnej gotówki , zachęcam do zapoznania się z wykesem cigames. Tylko nie pozbywajcie się fabryki bo sie potopimy:)
  • Re: tanie zakupy Autor: ~Swój [94.254.151.*]
    Czy będzie jeszcze taniej
  • Re: tanie zakupy Autor: ~Arkadia [176.96.164.*]
    Ja oszczędzam, bo buduję dom, więc motywacja jest silna. Moja żona powiedziała mi kiedyś, że do sklepu idzie się najedzonym, żeby nie podejmowac decyzji pod wpływem "jestem głodny, chcę to zjeść".  Sprawdza się. Więcej strategii tego typu na tej stronie: link 
  • Re: tanie zakupy Autor: ~Posiadacz [217.214.146.*]
    Zapraszam dojechać do ceny 0. 28-0,3 PLN tam czeka na was kilka milionów akcji tych którzy od tej spółki nic poza nimi nie otrzymali.
    Tu będzie produkcja akcji na całego.
  • Re: tanie zakupy Autor: gerwazy- [178.36.206.*]
    Nawet sobie nie zadałeś trudu, żeby sprawdzić ile akcji jest w obrocie i z jakich serii. W ramach doedukowania - na dzień dzisiejszy jest ich 4.7 miliona.
    Do 30 groszy masz aktualnie na arkuszu 160k akcji, a między 30-40 groszy 65k.

Jak chcesz straszyć to strasz czymś konstruktywnym, bo prawdziwych zagrożeń jest sporo.
[x]
FABRYKAKD 1,03% 0,05 2024-06-03 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.