Dnia 2018-05-19 o godz. 18:56 ~KOCHANEKLAPTOPA napisał(a): > nie mów na niego ZBOKU
homoseksualizm w dzisiejszych czasach nie ma już jednostki chorobowej ,a jest jedynie ''stylem życia'' ! obrzydliwe !..........ale , to jest lekko Z-BOKU ,
taki styl - taka klasa !
Dnia 2018-05-21 o godz. 10:03 ~ŚwagierLaptopa napisał(a): > Czy ten stary pierdziel parówa bedzie długo jeszcze leszczy niszczył może mały wreszczcie nim się zainteresuje i wsadzi go do pierdla ...
No cóż , jesteśmy w niezbyt komfortowym położeniu . Wielu z nas jedzie na jednym wózku . Myślę , że w takiej chwili, wielu rozumie ,że musimy sobie wspólnie zaufać . Spójrzcie na wątki Hawe a zobaczycie jak wiele może dać porozumienie akcjonariuszy.
Ja posiadam pakiet ponad 3 % akcji i sporo gotówki by dokupić ( łącznie do ponad 5 % ) - zdaję sobie sprawę , że sam czy w kilka osób parówie nie podołam ale wbrew pozorom wydaje mi się , że jeśli się zorganizujemy to go "poskromimy"
Na obecne walne już nic nie zdołamy zrobić ale...
Z oficjalnych danych wynika , że Patro Invest jest w posiadaniu ( tylko ) nieco ponad 4 mln akcji. Jeśli doliczyć słupy z zarządu myślę że łącznie nie mają więcej niż 20 mln. My razem mamy o wiele więcej. Jak pisałem, jestem w stanie dokupić akcji i przekroczyc 5 % , podać to do KNF i raportu, żeby się uwiarygodnić . Teraz chcę zobaczyć czy są tu chętni , by przebić tego kombinatora . Wtedy zwołamy Walne i zmienimy obsadę no i parę decyzji tych szmranych gości. Piszę całkiem poważnie bo przy dobrej woli możemy mieć razem nawet ponad 50 % i przejąć spółeczkę z gotówką ponad 10 mln
Jak zrobić by nie wykołowali nas koledzy Patro - dokładnie jak to zrobił akcjonariat Hawe.
Czekam z decyzją do Waszego odzewu
Jeszcze prosba do naganiaczy typu " haha hehe itp " - Proszę dajcie sobie spokój z prześmiewkami , bo to nic nie zmieni