• Koleżko, Mis i Pytonie, naganiaczu, …………. Autor: ~zimnakrew [31.183.220.*]
    ……który sam sprzedałeś akcje ze stratą o czym pisałeś ! Żal Ci Twojej straty ? Ale czy to powód , że mają stracić inni ?
    Chciałeś odkupić taniej ? Nie wyszło i tyle , pogódź się z tym - takie życie

Ktoś tu wcześniej pisał, że z trudem ale udało mu się wyjść po 0.03 gr.

Przed godziną 7.00 rano ukazał się raport , TERMINOWO !!! ( co niektórzy pisali , że może nie ukaże się w cale bo firma ma kłopoty  - po raz pierwszy od 2 lat NIE MA STRATY, JEST ZYSK . Co więcej jeśli nie będzie przekrętu to do końca lipca do firmy wróci ponad  10 mln zł z pożyczki

Co do scalenia już pisałem - "wklejam " poniżej

> Dnia 2018-05-10 o godz. 15:57 ~Mis napisał(a):
    > > 8. Podjęcia uchwały w sprawie scalenia akcji spółki, ujednolicenia serii akcji Spółki oraz zmiany Statutu Spółki

~zimnakrew [31.183.220.*] 2018-05-10 17:13

" Koleżko naganiaczu , doczytaj i POLICZ ! NIE SIEJ PANIKI - scalenie jest 1/100 to dało by 3 zł / akcję po dzisiejszej cenie ! Cena nominalna proponowana przez zarząd to 12 zł !!! - ale to wynika nie z widzimisię zarządu lecz z faktu na wcześniejszą uchwałę KDPW z dnia 10.04,2018 o redukcji liczby akcji . Innymi słowy scalenie 1/100 , przy redukcji daje wzrost ceny nominalnej do 12 zł ( czterokrotny do obecnej rynkowej ) "

Oczywiście , nie jestem tak naiwny , żeby bezkrytycznie we wszytko wierzyć , bo widać , że to szulernia ale ......................................NA NC TRZEBA ZACHOWYWAĆ ZIMNĄ KREW !!!!
  • Re: Koleżko, Mis i Pytonie, naganiaczu, …………. Autor: ~Idiota [89.64.33.*]
    OOOO to chodzi , o tochodzi - haaaa... haaaa... i gitara hiiii , hiiii, małgośka mówią mi on niewart jednej łzy ??? haa... haaa... porzyjom uwidiom !!!!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.65.17.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Koleżko, Mis i Pytonie, naganiaczu, …………. Autor: ~dobrus [77.65.17.*]
    12 zł - to ile czasu zajmie spadek do 0,02 ............naiwni jesteście .
  • Re: Koleżko, Mis i Pytonie, naganiaczu, …………. Autor: ~Pyton [185.74.210.*]
    Powiem Cię kolego jak będzie.
    Będzie scalenie potem parowa poleci mocno w dół z kursem.
    Już większość ma stratę minimum 50% do 80%.
    Po scaleniu stratą będzie sięgała 70-90%....
    Jak ktoś to wytrzyma i nie popuści w gacie to.....
    Wyżej nie podbije żeby nie odwieszać z haka .
    Reszta jak zobaczy tak wielką stratę zacznie usredniać.
    Parówka wywali powolutku swoje akcję które ma po pół grosza ,po scaleniu oczywiście.
    Tak to widzę.
    Odpowiedziałem bo wywołałeś mnie do tablicy.
    P.s powodzenia życzę aby się Wam udało odzyskać pieniądze...
  • Re: Koleżko, Mis i Pytonie, naganiaczu, …………. Autor: ~DDJJ [31.7.45.*]
    Widzę znowu wiele błędów i nie wyedukowanych graczy...

Ktoś napisał, że spadnie z 12 na 2 gr / Jeżeli tak to ktoś firmę wartą 10 mln przejmie za 16 tys zł :) / Raczej małoprawdopodobne, wtedy biore po 50gr wszystko :)

Nie może sprzedać ktoś kto kupił akcje po 12 zł za kilka groszy aby na niej zarobić, to już matematyka, też ktoś tak napisał...
    Cena nominalna to cena nominalna itd...

Po 3, też ktoś napisał, jak kurs może lecieć w dół skoro ten Pan nie ma dużo akcji ?? zero logiki. Jak można windować kurs w dół nie posiadając dużo akcji. Ryzykuje się też stratą ich, bo ktoś może wejść do gry i zrobić kuku :) a kupić akcje i miec juz spółke na giełdzie, no to cukiereczek niż startując od zera z papierami itp...

Uciekam, bo jeszcze kilka spółek chcę opisać... Miłego wieczorku...
  • Re: Koleżko, Mis i Pytonie, naganiaczu, …………. Autor: ~MAŁYBOSS [109.173.154.*]
    no i po 50 gr jest szansa że dostaniesz
    żadne 12 gr nie interesuje ulicy która wchodziła za złotówki
  • Re: Koleżko, Mis i Pytonie, naganiaczu, …………. Autor: ~parówkazszynki [212.160.172.*]
    Dnia 2018-05-14 o godz. 01:13 ~DDJJ napisał(a):
    > Widzę znowu wiele błędów i nie wyedukowanych graczy...
    >
    > Ktoś napisał, że spadnie z 12 na 2 gr / Jeżeli tak to ktoś firmę wartą 10 mln przejmie za 16 tys zł :) / Raczej małoprawdopodobne, wtedy biore po 50gr wszystko :)
    >
    > Nie może sprzedać ktoś kto kupił akcje po 12 zł za kilka groszy aby na niej zarobić, to już matematyka, też ktoś tak napisał...
    > Cena nominalna to cena nominalna itd...
    >
    > Po 3, też ktoś napisał, jak kurs może lecieć w dół skoro ten Pan nie ma dużo akcji ?? zero logiki. Jak można windować kurs w dół nie posiadając dużo akcji. Ryzykuje się też stratą ich, bo ktoś może wejść do gry i zrobić kuku :) a kupić akcje i miec juz spółke na giełdzie, no to cukiereczek niż startując od zera z papierami itp...

Dokładnie.
    Ale wywalonych z akcji mitomanów jest tutaj wciąż co nie miara, liczących mimo wszystko na odkupienie poniżej ceny wywalenia.
    Tak, gdyż w innym razie nie zawracali by sobie duupy takim śmieciem.
    Przecież to nie logiczne, aby przesiadywać od świtu do nocy na wątku "upadłej" spółki :)))

• Re: Koleżko, Mis i Pytonie, naganiaczu, …………. Autor: ~Mis [31.179.92.*]
    Takich ja Ty samopocieszaczy tu juz było setki jak kurs nurkowal ze złotówek na grosze :)
    Ktoś kiedys napisal , że spadnie na grosze i zrobią scalenie aby mogło dalej spadać. Dokładnie tak jest.
  • Re: Koleżko, Mis i Pytonie, naganiaczu, …………. Autor: ~Tygrys [185.74.208.*]
    Dlaczego wszyscy fachowcy nie potrafią zrozumieć jednego?
    Koszt akcji jaki był!!!!
    Sprzedając po 10 gr nawet, też zarobią....
  • Re: Koleżko, Mis i Pytonie, naganiaczu, …………. Autor: ~Byk [93.124.248.*]
    Tygrus parzedales to juz odpusc no Dzis po 5 groszy:)) hahaha
  • Re: Koleżko, Mis i Pytonie, naganiaczu, …………. Autor: ~parówkazszynki [212.160.172.*]
    Dnia 2018-05-14 o godz. 07:28 ~Mis napisał(a):
    > Takich ja Ty samopocieszaczy tu juz było setki jak kurs nurkowal ze złotówek na grosze :)
    > > Ktoś kiedys napisal , że spadnie na grosze i zrobią scalenie aby mogło dalej spadać. Dokładnie tak jest.

ok, pisz co chcesz, ale skoro nie masz akcji, to w myśl zasady, że klient z dala się nie wpier..., to daruj sobie już pisanie na wątku tej spółki i idź ujadać gdzie indziej :)))
  • Re: Koleżko, Mis i Pytonie, naganiaczu, …………. Autor: ~Ciec [89.64.32.*]
    Tygrys jaja wygrys parówa ma pusty wór dziś 0,06 haaa... haaaa...
  • Re: Koleżko, Mis i Pytonie, naganiaczu, …………. Autor: ~Krętacz [94.254.187.*]
    Dziś dostałem cynk w nocy - parówa leci w kosmos ???? wreszcie przestanie nas prześladować i zostaniemy bogaci .... oby jescze nie wrócił tylko tam został i przekręcał ufo - ludków to by była gitara !!!!
[x]
DAMFINW 0,00% 2,11 2020-12-28 15:53:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.