• Pisałem jakiś czas temu ze tutaj ryzyko upadłości jest ogromne Autor: ~Fundamenty [37.47.40.*]
    Jeśli ktoś nie widzi ze spółka już praktycznie straciła płynność to albo nie umie czytać albo sam siebie oszukuje

Zobowiązania ogółem 48 mln zł

Krótkoterminowe czy zapadające w przeciągu 12 miesięcy 41 mln zł z czego ta spółka ma to zapłacić ???

Jak gotówki i należności jest 6 mln zł

Na rachunku bankowym 1,1 mln zł zostało gotówki mimo wpływu z emisji 5 mln zł

Będą szukać zaraz albo negocjować rolowanie obligacji a niestety po aferze getback ciężej się sprzedaje obligacje ...

Każdy decyzje podejmuje sam
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [109.173.220.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Pisałem jakiś czas temu ze tutaj ryzyko upadłości jest ogromne Autor: ~kolo [31.183.169.*]
    To co tu jeszcze robicie ?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.31.205.*]
  • Re: Pisałem jakiś czas temu ze tutaj ryzyko upadłości jest ogromne Autor: ~Dan [188.146.64.*]
    Widać po wynikach, że to balon, z którego od roku uchodzi powietrze.
  • Re: Pisałem jakiś czas temu ze tutaj ryzyko upadłości jest ogromne Autor: ~Fundamenty [195.182.52.*]
    Pisałem to wieszali na mnie psy

Ci co nie potrafią wycenić spółki niestety tak kończą ....

Spółka nie jest wstanie spłacić zadłużenia a była pompowana pod wywalenie akcji

• Re: Pisałem jakiś czas temu ze tutaj ryzyko upadłości jest ogromne Autor: ~antypinokio [94.254.224.*]
    Dnia 2018-10-25 o godz. 11:27 ~Fundamenty napisał(a):
    > Pisałem to wieszali na mnie psy
    >
    > Ci co nie potrafią wycenić spółki niestety tak kończą ....
    >
    > Spółka nie jest wstanie spłacić zadłużenia a była pompowana pod wywalenie akcji
    >

Po pierwsze nikt nie wieszał na ciebie psów, raczej cię olano a po drugie póki co upadłości nie ma to triumf nieco przedwczesny :)))
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.185.90.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.185.90.*]
  • Re: Pisałem jakiś czas temu ze tutaj ryzyko upadłości jest ogromne Autor: ~tygrys_myszowaty [94.75.98.*]
    Dnia 2018-10-25 o godz. 11:27 ~Fundamenty napisał(a):
    > Pisałem to wieszali na mnie psy
    >
    > Ci co nie potrafią wycenić spółki niestety tak kończą ....
    >
    > Spółka nie jest wstanie spłacić zadłużenia a była pompowana pod wywalenie akcji
    >

Po pierwsze - na forum Fluid-a na oponencie nie wiesza się psów - tylko się go opluwa.
    Po drugie - Fluid-a się nie wycenia. We Fluid-a się wierzy.
    Po trzecie - przy oszacowaniu zdolności spółki spółki Fluid do regulowania (przynajmniej części) zapadalnych zobowiązań należy uwzględniać wysokość prowizji, jakie Gerda Broker pobiera od Fluid-a za kasę, jaką za obligacje i akcje wpłacają posiadacze certyfikatów Gerda Tech Fizan tj. funduszu zarządzanego przez Gerda Broker. Wysokość wystarczającą, aby właścicielom Gerda Broker chciało się chcieć. Ostatnie dwa lata pokazują, Gerda Broker zawsze była w stanie zorganizować dla Fluid-a kasę na opędzenie najpilniejszych wydatków. Kiedy im się odechce - tego nie wie nikt.
    Po czwarte - żaden szanujący się krzaczor z NC nie zrezygnuje z możliwości otwarcia postępowania układowego/sanacyjnego zanim rok później nie upadnie. Fluid jest rzecz jasna spółka innowacyjną na skalę światową - ale nie aż tak, żeby dokonać w tej materii odstępstwa.
    Po piąte - żeby upaść trzeba mieć pieniądze (vide: status Petrolinvest i EZO). Fluid pieniędzy wystarczających na sfinansowanie procedury upadłościowej po prostu nie ma.

• Re: Pisałem jakiś czas temu ze tutaj ryzyko upadłości jest ogromne Autor: joker- [188.147.35.*]
    No i oto chodzi tigre przyjacielu-mój nos mi podpowiada że tu jeszcze zarobię, zwłaszcza iż wiesz że mnie zupełnie nie interesują liczby/długi, brednie na forum wyznawców czy nawróconych utracjuszy itp. Ba mnie nawet nie interesuje ta cała zafajdana technologia-nic mnie nie interesuje poza raz na jakiś czas cenotwórczym bełkotem miłościwie nam panującego Jana Wielkiego Swiętokrzyskiego!:)

Pozdr.
  • Re: Pisałem jakiś czas temu ze tutaj ryzyko upadłości jest ogromne Autor: ~antypinokio [94.254.224.*]
    Dnia 2018-10-25 o godz. 12:34 joker- napisał(a):
    > No i oto chodzi tigre przyjacielu-mój nos mi podpowiada że tu jeszcze zarobię, zwłaszcza iż wiesz że mnie zupełnie nie interesują liczby/długi, brednie na forum wyznawców czy nawróconych utracjuszy itp. Ba mnie nawet nie interesuje ta cała zafajdana technologia-nic mnie nie interesuje poza raz na jakiś czas cenotwórczym bełkotem miłościwie nam panującego Jana Wielkiego Swiętokrzyskiego!:)
    >
    > Pozdr.

Nie zauważyłeś że bełkot naszego pinokia już nie pomaga. Nawet jak vicepinokio coś przywiezie to jak to będzie co innego niż pieniądze to nic cenoodpału to nie wywoła :)))
  • Re: Pisałem jakiś czas temu ze tutaj ryzyko upadłości jest ogromne Autor: joker- [188.147.35.*]
    Dnia 2018-10-25 o godz. 12:59 ~antypinokio napisał(a):
    > Dnia 2018-10-25 o godz. 12:34 joker- napisał(a):
    > > No i oto chodzi tigre przyjacielu-mój nos mi podpowiada że tu jeszcze zarobię, zwłaszcza iż wiesz że mnie zupełnie nie interesują liczby/długi, brednie na forum wyznawców czy nawróconych utracjuszy itp. Ba mnie nawet nie interesuje ta cała zafajdana technologia-nic mnie nie interesuje poza raz na jakiś czas cenotwórczym bełkotem miłościwie nam panującego Jana Wielkiego Swiętokrzyskiego!:)
    > >
    > > Pozdr.
    >
    > Nie zauważyłeś że bełkot naszego pinokia już nie pomaga. Nawet jak vicepinokio coś przywiezie to jak to będzie co innego niż pieniądze to nic cenoodpału to nie wywoła :)))

Oczywiście masz rację, natomiast skąd wiesz że vice gdzieś pojechał bo chyba mi umknęło?:)
    Dnia 2018-10-25 o godz. 13:06 joker- napisał(a):
    > Dnia 2018-10-25 o godz. 12:59 ~antypinokio napisał(a):
    > > Dnia 2018-10-25 o godz. 12:34 joker- napisał(a):
    > > > No i oto chodzi tigre przyjacielu-mój nos mi podpowiada że tu jeszcze zarobię, zwłaszcza iż wiesz że mnie zupełnie nie interesują liczby/długi, brednie na forum wyznawców czy nawróconych utracjuszy itp. Ba mnie nawet nie interesuje ta cała zafajdana technologia-nic mnie nie interesuje poza raz na jakiś czas cenotwórczym bełkotem miłościwie nam panującego Jana Wielkiego Swiętokrzyskiego!:)
    > > >
    > > > Pozdr.
    > >
    > > Nie zauważyłeś że bełkot naszego pinokia już nie pomaga. Nawet jak vicepinokio coś przywiezie to jak to będzie co innego niż pieniądze to nic cenoodpału to nie wywoła :)))
    >
    > Oczywiście masz rację, natomiast skąd wiesz że vice gdzieś pojechał bo chyba mi umknęło?:)

Co prawda Pati mi mówiła iż swój do niej bredził przez telefon o tym, ale uznałem to za bełkot heretyka:)
    Dnia 2018-10-25 o godz. 13:09 joker- napisał(a):
    > Dnia 2018-10-25 o godz. 13:06 joker- napisał(a):
    > > Dnia 2018-10-25 o godz. 12:59 ~antypinokio napisał(a):
    > > > Dnia 2018-10-25 o godz. 12:34 joker- napisał(a):
    > > > > No i oto chodzi tigre przyjacielu-mój nos mi podpowiada że tu jeszcze zarobię, zwłaszcza iż wiesz że mnie zupełnie nie interesują liczby/długi, brednie na forum wyznawców czy nawróconych utracjuszy itp. Ba mnie nawet nie interesuje ta cała zafajdana technologia-nic mnie nie interesuje poza raz na jakiś czas cenotwórczym bełkotem miłościwie nam panującego Jana Wielkiego Swiętokrzyskiego!:)
    > > > >
    > > > > Pozdr.
    > > >
    > > > Nie zauważyłeś że bełkot naszego pinokia już nie pomaga. Nawet jak vicepinokio coś przywiezie to jak to będzie co innego niż pieniądze to nic cenoodpału to nie wywoła :)))
    > >
    > > Oczywiście masz rację, natomiast skąd wiesz że vice gdzieś pojechał bo chyba mi umknęło?:)
    >
    > Co prawda Pati mi mówiła iż swój do niej bredził przez telefon o tym, ale uznałem to za bełkot heretyka:)

Oj to już do sekty jej nie przyjmą ;) A słyszałeś kawał o indonezyjczykach który opowiadają sobie chińscy biznesmeni próbujący tam robić biznesy?
    Dnia 2018-10-25 o godz. 13:15 ~antypinokio napisał(a):
    > Dnia 2018-10-25 o godz. 13:09 joker- napisał(a):
    > > Dnia 2018-10-25 o godz. 13:06 joker- napisał(a):
    > > > Dnia 2018-10-25 o godz. 12:59 ~antypinokio napisał(a):
    > > > > Dnia 2018-10-25 o godz. 12:34 joker- napisał(a):
    > > > > > No i oto chodzi tigre przyjacielu-mój nos mi podpowiada że tu jeszcze zarobię, zwłaszcza iż wiesz że mnie zupełnie nie interesują liczby/długi, brednie na forum wyznawców czy nawróconych utracjuszy itp. Ba mnie nawet nie interesuje ta cała zafajdana technologia-nic mnie nie interesuje poza raz na jakiś czas cenotwórczym bełkotem miłościwie nam panującego Jana Wielkiego Swiętokrzyskiego!:)
    > > > > >
    > > > > > Pozdr.
    > > > >
    > > > > Nie zauważyłeś że bełkot naszego pinokia już nie pomaga. Nawet jak vicepinokio coś przywiezie to jak to będzie co innego niż pieniądze to nic cenoodpału to nie wywoła :)))
    > > >
    > > > Oczywiście masz rację, natomiast skąd wiesz że vice gdzieś pojechał bo chyba mi umknęło?:)
    > >
    > > Co prawda Pati mi mówiła iż swój do niej bredził przez telefon o tym, ale uznałem to za bełkot heretyka:)
    >
    > Oj to już do sekty jej nie przyjmą ;) A słyszałeś kawał o indonezyjczykach który opowiadają sobie chińscy biznesmeni próbujący tam robić biznesy?

Masz odpowiadać na pytania jak Pan nakazuje! Nie interesują mnie twoje spostrzeżenia:)
  • Re: Pisałem jakiś czas temu ze tutaj ryzyko upadłości jest ogromne Autor: ~tygrys_myszowaty [94.75.98.*]
    Dnia 2018-10-25 o godz. 12:59 ~antypinokio napisał(a):

>
    > Nie zauważyłeś że bełkot naszego pinokia już nie pomaga. Nawet jak vicepinokio coś przywiezie to jak to będzie co innego niż pieniądze to nic cenoodpału to nie wywoła :)))

Piszesz tak, jakby inwestorzy na NC mieli pamięć współdzieloną. A prawda jest taka, że dawcy poparzeni na kontraktach indonezyjskich oddadzą ze stratą i odejdą. Więc kiedy keatywny Jan ogłosi Kolejną Najnowszą Wspaniałą Nowinę, po której dychacz nie wyjęty, pojawi się nowy zaciąg łykający Prawdę Objawioną jak głodne pelikany - i dający na forum wyraz słusznego oburzenia bzdurom wypisywanym przez żałosne kreatury w rodzaju myszowatego. Schemat powtarzał sie juz tyle razy że przerwać go może tylko komornik nasłany przez wierzycieli.

Dnia 2018-10-25 o godz. 13:17 ~tygrys_myszowaty napisał(a):
    > Dnia 2018-10-25 o godz. 12:59 ~antypinokio napisał(a):
    >
    > >
    > > Nie zauważyłeś że bełkot naszego pinokia już nie pomaga. Nawet jak vicepinokio coś przywiezie to jak to będzie co innego niż pieniądze to nic cenoodpału to nie wywoła :)))
    >
    > Piszesz tak, jakby inwestorzy na NC mieli pamięć współdzieloną. A prawda jest taka, że dawcy poparzeni na kontraktach indonezyjskich oddadzą ze stratą i odejdą. Więc kiedy keatywny Jan ogłosi Kolejną Najnowszą Wspaniałą Nowinę, po której dychacz nie wyjęty, pojawi się nowy zaciąg łykający Prawdę Objawioną jak głodne pelikany - i dający na forum wyraz słusznego oburzenia bzdurom wypisywanym przez żałosne kreatury w rodzaju myszowatego. Schemat powtarzał sie juz tyle razy że przerwać go może tylko komornik nasłany przez wierzycieli.
    >

Jak kontrakt na 400 baniaków i projektowanie ogniwa paliwowego nie pomogłoł to nie wiem co mógłby jeszcze ogłosić :)
    Dnia 2018-10-25 o godz. 13:24 ~antypinokio napisał(a):

>
    > Jak kontrakt na 400 baniaków i projektowanie ogniwa paliwowego nie pomogłoł to nie wiem co mógłby jeszcze ogłosić :)

No właśnie - ty nie wiesz, ja nie wiem , nawet joker też nie ...
    Dlatego prezes Fluida może być tylko jeden.
    Dnia 2018-10-25 o godz. 12:34 joker- napisał(a):
    > No i oto chodzi tigre przyjacielu-mój nos mi podpowiada że tu jeszcze zarobię, zwłaszcza iż wiesz że mnie zupełnie nie interesują liczby/długi, brednie na forum wyznawców czy nawróconych utracjuszy itp. Ba mnie nawet nie interesuje ta cała zafajdana technologia-nic mnie nie interesuje poza raz na jakiś czas cenotwórczym bełkotem miłościwie nam panującego Jana Wielkiego Swiętokrzyskiego!:)
    >
    > Pozdr.

Witaj joki. Też mam wrażenie, że "potencjał" kontraktów indonezyjskich właśnie się wyczerpuje i wracamy do bazy na pół złotego. Ale mam przeczucie graniczące z pewnością, że kreatywny Jan nas ponownie czymś zaskoczy - i byłbym naprawdę ciężko zaskoczony, gdyby tego nie uczynił :-)
    Ps. Ja też liczbom ze sprawozdań przyglądam się już bez poprzedniego zacięcia - spółka jest tak abstrakcyjnie zadłużona, że 5 czy 10 baniek więcej różnicy już nie robi. Jedyne czemu się warto przyglądać to terminy, w jakich komornik będzie mógł wejść z egzekucją wymagalnych zobowiązań.
    Pozdrawiam
    Dnia 2018-10-25 o godz. 13:30 ~tygrys_myszowaty napisał(a):
    > Dnia 2018-10-25 o godz. 12:34 joker- napisał(a):
    > > No i oto chodzi tigre przyjacielu-mój nos mi podpowiada że tu jeszcze zarobię, zwłaszcza iż wiesz że mnie zupełnie nie interesują liczby/długi, brednie na forum wyznawców czy nawróconych utracjuszy itp. Ba mnie nawet nie interesuje ta cała zafajdana technologia-nic mnie nie interesuje poza raz na jakiś czas cenotwórczym bełkotem miłościwie nam panującego Jana Wielkiego Swiętokrzyskiego!:)
    > >
    > > Pozdr.
    >
    > Witaj joki. Też mam wrażenie, że "potencjał" kontraktów indonezyjskich właśnie się wyczerpuje i wracamy do bazy na pół złotego. Ale mam przeczucie graniczące z pewnością, że kreatywny Jan nas ponownie czymś zaskoczy - i byłbym naprawdę ciężko zaskoczony, gdyby tego nie uczynił :-)
    > Ps. Ja też liczbom ze sprawozdań przyglądam się już bez poprzedniego zacięcia - spółka jest tak abstrakcyjnie zadłużona, że 5 czy 10 baniek więcej różnicy już nie robi. Jedyne czemu się warto przyglądać to terminy, w jakich komornik będzie mógł wejść z egzekucją wymagalnych zobowiązań.
    > Pozdrawiam

Nie samą Indonezją Jan wszak żyje-oby:) Natomiast nie bredż mi tu o komornikach bo jeszcze ten jeden ostatni raz się przeto jokerowi należy jak Rudolfowi codzienna micha!:)
    Dnia 2018-10-25 o godz. 13:43 joker- napisał(a):

>
    > Nie samą Indonezją Jan wszak żyje-oby:) Natomiast nie bredż mi tu o komornikach bo jeszcze ten jeden ostatni raz się przeto jokerowi należy jak Rudolfowi codzienna micha!:)

Joki, głowa do góry. Nawet jak komornik usiadł już na rachunku Fluida, to nie znaczy, że nie da się zakręcić jeszcze jednego kółka. W końcu na NC nie jest ważne, że komornik zajął rachunek - tylko czy inwestorzy już o tym wiedzą. A jeszcze ważniejsze - nie mieć gorącego kartofla w łapce, kiedy wiedza o tym stanie się powszechna.

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.112.119.*]
  • Re: Pisałem jakiś czas temu ze tutaj ryzyko upadłości jest ogromne Autor: ~jaza [193.200.82.*]
    Doradzam sprzedaż sensowną z głową. Proszę się nie pchać i nie wywalać PKC, choć kupujących jak na lekarstwo. Zachowajcie kulturę. Kultura to także mycie rąk po defekacji w latrynie.
    Mało kto już tą sztukę kultywuje.
    Później taki jeden z drugim podaje ci rękę a tu ślady brązowizny.
    I jeszcze mówi: "Czekoladę jadłem ..."
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.27.202.*]
  • Re: Pisałem jakiś czas temu ze tutaj ryzyko upadłości jest ogromne Autor: ~Fundamenty [195.182.52.*]
    Może przesadziłem ze słowem upadłość ale na to wskazuje RATING D

link 

Patrząc na zobowiązania

na koniec 2017r. łącznie długo i krótko terminowe zobowiązania 44,5 mln zł
    na koniec II kwartału mamy blisko 48 mln zł zobowiązań

daje to do myślenia ...............
  • Re: Pisałem jakiś czas temu ze tutaj ryzyko upadłości jest ogromne Autor: ~Daje [83.27.202.*]
    Dnia 2018-10-25 o godz. 15:38 ~Fundamenty napisał(a):
    > Może przesadziłem ze słowem upadłość ale na to wskazuje RATING D
    >
    >link
    >
    > Patrząc na zobowiązania
    >
    > na koniec 2017r. łącznie długo i krótko terminowe zobowiązania 44,5 mln zł
    > na koniec II kwartału mamy blisko 48 mln zł zobowiązań
    >
    > daje to do myślenia ...............

do myślenia twoja bezinteresowność na walorze.
    Tak jak na wielu innych np. Monnari .
  • Re: Pisałem jakiś czas temu ze tutaj ryzyko upadłości jest ogromne Autor: ~Alekibel [82.132.232.*]
    Kto tak spuszcza papier do kibla janek to Ty
  • Pati że swojaczkiem, gdzieś tam Autor: ~Ostateczny_krachkorp [5.173.176.*]
    Pewne w krzaczorach
  • Re: Pati że swojaczkiem, gdzieś tam Autor: ~Ostateczny_krachkorp [5.173.176.*]
    Tu jeśli spadnie poniżej 30 groni to znowu chętni na kółeczka będą chyba, że wcześniej zawieszania przePerle
  • Re: Pati że swojaczkiem, gdzieś tam Autor: ~Ostateczny_krachkorp [5.173.176.*]
    Zawiesza miało być. PrzePerle zawieszona...???
  • Re: Pati że swojaczkiem, gdzieś tam Autor: ~reventon_wro [31.6.169.*]
    Przepraszam jakie ryzyko?
    Tu nie ma żadnego ryzyka, to już dawno upadło
    To istnieje tylko w teorii
  • Re: Pati że swojaczkiem, gdzieś tam Autor: swój [185.28.251.*]
    Dnia 2018-10-25 o godz. 18:25 ~reventon_wro napisał(a):
    > Przepraszam jakie ryzyko?
    > > Tu nie ma żadnego ryzyka, to już dawno upadło
    > > To istnieje tylko w teorii

Jezu sucharku napisz choć raz coś z jajem -dla ciebie to wieczny 1 listopad albo jakieś krwawe powstanie
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.6.169.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.28.251.*]
    Swojaczku, tak się mówi w przenośni
  • Re: Pati że swojaczkiem, gdzieś tam Autor: swój [185.28.251.*]
    Dnia 2018-10-25 o godz. 18:29 ~Ostateczny_krachkorp napisał(a):
    > Swojaczku, tak się mówi w przenośni

Aha Prosiaczku:))
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: swój [185.28.251.*]
    Dnia 2018-10-25 o godz. 18:26 (usunięty) napisał(a):
    > (wiadomość usunięta przez moderatora)

ziąb ziąb ziupa ziąbowa
  • Kto spłaci im to zadłużenie???? Autor: ~Fundamenty [195.182.52.*]
    ??
  • Re: Kto spłaci im to zadłużenie???? Autor: ~Inwestor [37.47.197.*]
    Czy ktoś to uratuje ....

Altman -1,2 Rating D ....

Nie lepiej upaść i otworzyć coś na nowo

Żal mi tych co umoczyli ....
  • Re: Kto spłaci im to zadłużenie???? Autor: ~Fundamenty [195.182.52.*]
    Kolejna emisja obligacji i kolejne straty

Powiem tak że jeszcze ktoś się na to nabiera szok

Tylko czekać aż zejdzie an groszówki dlaczego tak sądzę

Obligacje mogą zostać zamienione na akcje

aby uratować trochę wynik zrobią split akcji by obniżyc wartość nominalną i przekonwertować akcje po groszu i będa szukać naiwnych .... przypomne ten post za jakiś czas
  • Re: Pisałem jakiś czas temu ze tutaj ryzyko upadłości jest ogromne Autor: ~klocuszy [193.200.82.*]
    I proszę - upadłość nadchodzi wielkimi krokami!
  • Re: Pisałem jakiś czas temu ze tutaj ryzyko upadłości jest ogromne Autor: ~fundamenty [37.248.250.*]
    Co tu dużo pisać nawet jeśli mają dobry patent to lepiej te spółkę posłać do piachu obligacji nie spłacić a stworzyc Nowy podmiot który zacznie bez długów !

Polecam pisać do gościa fxinwestor@o2.pl odpisuje i rzeczowo ocenia firmy podwzglendem fundamentów

Dlatego jeśli chcesz poznać jak gość widzi Twoją spółkę jeśli chodzi o fundamenty pisz
  • Re: Pisałem jakiś czas temu ze tutaj ryzyko upadłości jest ogromne Autor: ~Jacek [37.248.250.*]
    Rok temu w maju pisał żeby niebtykac ale leszcze wiedza lepiej

Najgorsze ze tutaj są trolle które piszą nie majaac akcji naciagajac innych

Szok
  • Re: Pisałem jakiś czas temu ze tutaj ryzyko upadłości jest ogromne Autor: ~No [77.112.119.*]
    Dnia 2019-04-30 o godz. 07:58 ~Jacek napisał(a):
    > Rok temu w maju pisał żeby niebtykac ale leszcze wiedza lepiej
    >
    > Najgorsze ze tutaj są trolle które piszą nie majaac akcji naciagajac innych
    >
    > Szok

właśnie piszesz o sobie doskonały przykład .

Trolle idziemy po was tak rzecze Jacek Żak.
    Przez kilka lat wydawaliście się cyfrowym folklorem. To nawet bywało zabawne, kiedy pod różnymi tekstami, z różnych kont, podpisując się różnymi nickami, wklejaliście swoje wciąż te same, lub nieznacznie zmieniane wypocone z pustego łba głupoty. Sam się nie raz z was śmiałem, pokazując znajomym, jakie walicie badziewie przeklejając te same suchary z jednego profilu na drugi i spod jednego tekstu pod drugi żadnego z nich nie czytając. Dla przeciętnie inteligentnego szympansa jesteście jak Jaś Fasola, Johnny English lub Brian Monty Pythona. Ale jednak zbyt dużo ludzi o inteligencji nie wyższej niż średna się na te wasze suchary łapie, żebyśmy mogli dalej beztrosko na to patrzyć.
  • Re: Pisałem jakiś czas temu ze tutaj ryzyko upadłości jest ogromne Autor: ~Koki1971 [89.64.47.*]
    Do Fundamenty skoro jest bankrutem to sprzedaj i po co robisz sztuczny tłok chcesz być adwokatem akcjonariuszy tak się martwisz o ich portwel
  • Re: Pisałem jakiś czas temu ze tutaj ryzyko upadłości jest ogromne Autor: ~Fundamenty [185.151.75.*]
    Może uda sie kogoś kapitał uratować
[x]
FLUID -4,76% 0,10 2020-02-17 15:16:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.