Dnia 2018-10-25 o godz. 13:15 ~antypinokio napisał(a):
> Dnia 2018-10-25 o godz. 13:09 joker- napisał(a):
> > Dnia 2018-10-25 o godz. 13:06 joker- napisał(a):
> > > Dnia 2018-10-25 o godz. 12:59 ~antypinokio napisał(a):
> > > > Dnia 2018-10-25 o godz. 12:34 joker- napisał(a):
> > > > > No i oto chodzi tigre przyjacielu-mój nos mi podpowiada że tu jeszcze zarobię, zwłaszcza iż wiesz że mnie zupełnie nie interesują liczby/długi, brednie na forum wyznawców czy nawróconych utracjuszy itp. Ba mnie nawet nie interesuje ta cała zafajdana technologia-nic mnie nie interesuje poza raz na jakiś czas cenotwórczym bełkotem miłościwie nam panującego Jana Wielkiego Swiętokrzyskiego!:)
> > > > >
> > > > > Pozdr.
> > > >
> > > > Nie zauważyłeś że bełkot naszego pinokia już nie pomaga. Nawet jak vicepinokio coś przywiezie to jak to będzie co innego niż pieniądze to nic cenoodpału to nie wywoła :)))
> > >
> > > Oczywiście masz rację, natomiast skąd wiesz że vice gdzieś pojechał bo chyba mi umknęło?:)
> >
> > Co prawda Pati mi mówiła iż swój do niej bredził przez telefon o tym, ale uznałem to za bełkot heretyka:)
>
> Oj to już do sekty jej nie przyjmą ;) A słyszałeś kawał o indonezyjczykach który opowiadają sobie chińscy biznesmeni próbujący tam robić biznesy?
Masz odpowiadać na pytania jak Pan nakazuje! Nie interesują mnie twoje spostrzeżenia:)