Co sądzicie żeby złożyć pozew zbiorowy o działanie na szkodę spółki oraz niegospodarność. Nie straciłem jakoś relatywnie dużo na szczęście i nie do końca wierzę w odzyskanie tej kasy, ale chciałbym napsuć trochę krwi tym cwaniakom. Wiadomo że prawnicy kosztują, ale jakby tak zrobić jakąś zrzutkę i własnie pozew zbiorowy to myślę że byłaby to dobra opcja. Napiszcie co sądzicie. Pozdrawiam.
Dobry pomysł. Zarząd który doprowadza do zawieszenia notowań i nic nie robi by doszło do odwieszenia wyrządza ewidentna szkode. Ja albo przystąpią do pozwu grupowego albo sam będę dochodził odszkodowania od zarządu. Plus piszcie do Knf by nakładam kary na zarząd za brak publikacji. Zrobili to już z Paluchowskim z Hawe. Na mni też trzeba kar dla tego pseudozarzadu.
mozna skladac doniesienia do prokuratury za dzaialalnosc na szkode spolki oraz oszustwo w zwiazku z niewyplaceniem od 3 lat dywidendy art 286 k.k. !!!!!!!
Złożę się jak natinale nederlanden (czyli ING bank) się złoży proporcjonalnie do swoich 5% zamiast wywalać. Oni tam najwięcej uwalili i mają największy interes w odzyskaniu.
Dnia 2018-05-25 o godz. 02:29 ~niezalogowany napisał(a): > Złożę się jak natinale nederlanden (czyli ING bank) się złoży proporcjonalnie do swoich 5% zamiast wywalać. Oni tam najwięcej uwalili i mają największy interes w odzyskaniu.
te drobniaki co tu zainwestowali to maja pewnie gleboko w powazaniu , na innych spolkach sobie odbili najpewniej
Dnia 2018-05-25 o godz. 02:29 ~niezalogowany napisał(a): > Złożę się jak natinale nederlanden (czyli ING bank) się złoży proporcjonalnie do swoich 5% zamiast wywalać. Oni tam najwięcej uwalili i mają największy interes w odzyskaniu. ==================================================================================================== poczytaj sobie tutaj