Dnia 2018-04-25 o godz. 14:59 ~atl napisał(a): > po tym co w ostatnim zdaniu na 36 stronie ostatniego raportu okresowego, trudno oczekiwać większego popytu.
Nie czaruj. Akurat to nie jest powód do spadków. Już to nie raz pisałem. Tu będzie taki kurs jaki rozgrywający sobie aktualnie życzy. Kwotą 100 tys zł można kurs wystrzelić na 2,5 w jednej sekundzie.
Bo ktoś inny nie stawia zleceń kupna, bo robi w gacie. Ja wiedząc, że biorę za wysoko dobrałem wczoraj w jednym zleceniu 16K papiera. Było zaspokojone po kilku sekundach, a więc zrzucający jeszcze amunicję ma. Pewnie 0.8x jeszcze dzisiaj. Ciekawe, kiedy się ta amunicja skończy.
moim zdaniem trochę za wcześnie kupujesz. Można myśleć przy poziomie 0,88, ale nie wykluczam, jeśli rynek będzie nadal świecił na czerwono, że zobaczymy tu roczne minima. Przykra sprawa, ale arkusz i AT mówią swoje.
Po cichu liczę, że masz rację. Na prawdziwe zakupy przyjdzie czas na 0.88, o ile przyjdzie i fundusze wolne będą... Chwilowo pacan odpuścił, ale od jutra znowu może przycisnąć.
Nie wiem co "Wam mówi arkusz i AT" Pewno to co chcecie żeby Wam mówiło, przecież jest tyle kresek do rysowania na wykresach że każdy znajdzie coś co mu się będzie podobało. Mnie cieszą te negatywne komentarze o 50 groszach itd bo to oznacza że większość skoczków opuściła już pokład, pozostali Ci co widzą fundamentalne niedowartościowanie i z nimi można spokojnie odjechać na północ bo nie będą zbijali kursu bez potrzeby przechwalając się na forum o tym, że tym razem zarobili na obiad i butelkę wina.
Dnia 2018-04-27 o godz. 05:37 ~jtr napisał(a): > Nie wiem co "Wam mówi arkusz i AT" Pewno to co chcecie żeby Wam mówiło, przecież jest tyle kresek do rysowania na wykresach że każdy znajdzie coś co mu się będzie podobało. Mnie cieszą te negatywne komentarze o 50 groszach itd bo to oznacza że większość skoczków opuściła już pokład, pozostali Ci co widzą fundamentalne niedowartościowanie i z nimi można spokojnie odjechać na północ bo nie będą zbijali kursu bez potrzeby przechwalając się na forum o tym, że tym razem zarobili na obiad i butelkę wina.
Brawo. Krótko i na temat. Zejdzie w dół, trzeba dokupywać, pójdzie lekko w górę, nie warto sprzedawać.