ale młotek...hehehe. Komisję powołaj!!! Buczy nie będzie miał problemów z knf, ma inne tematy na głowie. A te wasze kwękania o knf, ktoś się wkurzy, ktoś pokaże to typowa giełdowa gównarzeria.
Dnia 2018-04-25 o godz. 16:30 sel napisał(a): > Gównażeria
Brawo Sel. A dokładnie gówniażeria.
Maj to początek grillowania - życz mi szczęścia, a wtedy No otrzyma coś nie tylko z wniesieniem, ale również z wyniesieniem. To jedyne rozwiązanie jakie znalazłem bez zbędnego ryzyka dla siebie, bo jednoznaczną pomoc zaoferował tylko linquist, za co bardzo dziękuję.
pamiętaj ewanie o sprzedaży akcji ustawiającej kurs przed wezwaniem. Są twarde dowody -i to jest gównazeria ale wasza (twoja i wojtusia z piaskownicy stratega)
Nie przeginajcie pały w drugą stronę. Akcje sprzedawał nie na godziny lub dni tylko miesiące przed ogłoszeniem wezwania, wymagane komunikaty poszły i rynek się z nimi zapoznał. Miał prawo sprzedać. Że to była lipa i jaki był główny powód wiemy wszyscy doskonale ale odpowie za to jedynie przed "sądem ostacznym". W tej materii z punktu widzenia prawa jest czysty.
Proponuję zachować spokój, nie dawać pożywki ewanowi do ironicznych odgrywei. I nie narzekać bo to i tak kompletnie nic nie da . Im mniej narzekania na forum tym lepiej dla kurs i dla nas.
Są uchwaly-popelnil błąd i będzie ukarany w stosownym momencie karty zostaną wyłożone. Knf i prokuratura zapozna sie z datami i faktami.Skonczy się zabawa stratega
Dnia 2018-04-25 o godz. 20:28 ~mały napisał(a): > Buffet wszyscy doskonale znamy prawdę ale wykrzykując inwektywy jedyne co zyskasz to jeszcze większy spadek kursu. Wrzuć na Luz...
Buffet ma racje.Po przypadku z prezesem Getback organa panstwa beda przeczulone na wszelkie matactwa i manipulacje kursem trzeba wrucic do tej sprawy z przed wezwania tylko formalnie
Czlowieku to nie dotyczy firmy Komputronik tylko nieuczciwości jednego z udzialowcow-tu sankcje dotyczyly by personalnie jednej osoby.Nie ma to nic wspolnego z ta pseudo wycena na gieldzie ( ktora jest daleka od realnosci)
To chyba jasne jak słońce że jeżeli pojawiły by się jakiekolwiek zarzuty wobec prezes. to odbije się to wyłącznie negatywnie a nie pozytywnie na kursie. Masz akcje czy chcesz się odegrać ? Jeśli to drugie to jestem w stanie zrozumieć.
Czego zakladasz ze na kursie? To nieczysta gra wzgledem innych udzialowcow.Sam powinien to zrozumiec ze druga strona ma taki argument i zaczac dbac o wycene a nie isc na formalna konfrontacje
Dostanie zarząd komisaryczny od KNF i się skończą mataczenia, nie ma sprzedawania akcji tuż przed ogłoszeniem skupu nawet za pomocą słupów, albo się kupuje ,albo sprzedaje , manipulowanie kursem dla własnych korzyści może drogo kosztować.
Domniemam że nikt z odgrażających się na forum nie poczynił żadnych kroków prawnych w tej sprawie i raczej nie poczyni... A aaa Buczek cały drży od waszego pisania...
Też mam akcje.... Ale nie obraź się powiem tak takie śmieszne straszenie na forum jest po prostu niepoważne i jestem pewien że to dalej nie pójdzie na krok .
Dnia 2018-04-26 o godz. 12:37 ~No napisał(a): > Też mam akcje.... Ale nie obraź się powiem tak takie śmieszne straszenie na forum jest po prostu niepoważne i jestem pewien że to dalej nie pójdzie na krok .
Warto podkreślić, czego No jest pewien. Gotów jestem się założyć, że "No" nie istnieje, albo istniał bardzo krótko - w drodze do pierwszego skrzyżowania.
Przychody prawie dwa miliardy rocznie , zysk ponad 1zł na akcję i to po wielkich kombinacjach żeby nie wykazać za dużego zysku, wartość księgowa 4x wyższa niż wycenia firmę rynek, a wycenia na skromne 50 mln przy kapitale własnym ponad 200mln i aktywach ponad 600mln. W Nowym Yorku z takimi wskaźnikami firma byłaby 20 razy droższa.. Jak ktoś się zainteresuje to ją połknie na śniadanie.
niezależnie od achów i ochów należy się pokusić o rzetelniejszy wgląd w bilanse spółki na przestrzeni lat. Dla mnie wniosek jest jeden - nikt tej firmy nie łyknie. Chyba, że za przysłowiową złotówkę. Tutaj jest cały czas balans na granicy i to, że firma zwiększa obroty, rozwija sprzedaż jest zasługą niezmiennego zarządu i banków finansujących ten rozwój. Jednak patrząc na poziomy zadłużenia i idący za tym "rozwój" firmy trudno nie pokusić się o stwierdzenie, że bardzo trudno będzie bankom odzyskać kasę. Więcej nie napiszę, bo mnie usuniecie.
Panie Wojciech ok. Tylko że pan chcesz przytulić tą firmę właśnie za przysłowiową złotówkę Co się zmieniło jak pa sprzedawał akcje po 39 zł w firmie chyba raczej jest lepiej ani gorzej zyski skumulowało się z 10 lat obroty w porównaniu jak pan sprzedawał firmę na giełdzie wzrosły czterokrotnie jaki masz pan problem
Banki cały czas dostają kasę od Komputronika od lat Komputronik jest solidnym klientem wywiązuje się ze spłaty kredytu każda poważna firma handlowa bazuje na dużym kredycie
Właśnie dywidenda by trochę poprawila obroty ja też jestem 30tys w plecy ale mam tyle akcji ze mogbym wplynac na wahniecie 10 procent kursem i czekam cierpliwie powyżej 12 moze wam oddam
No Ewan nie bój się napisz więcej nikt cię usunie..... A może obawiasz się o fizyczna likwidację hi hi... Za tyle krzywd wyrządzonych akcjonariuszom... Za te krętactwa he he.
nie mogę napisać więcej bo straszycie zaraz knf i smutnymi panami. Ja swoje wiem, a tym bardziej myślę czytając mocno "ocenzurowane" raporty. Jeszcze raz napiszę mój wniosek - moim zdaniem w kompie są dużo poważniejsze problemy niż jego kurs, a tym bardziej nieskładny lament pomniejszych akcjonariuszy na forum. Jestem ubawiony jak postrzegacie mnie jako zwolennika lub nawet samego wb. Bardzo mi do tego daleko, ale nie ukrywam, że jeszcze dalej do niektórych płaczków z forum.
Panowie,spokojnie papiery sa-wojciech wie ze ma dbac o kurs-jak trzeba sie tego uzyje ..jak trzeba podkreslam aon juz wie co ma robic by nie trzeba bylo...
szkoda nafty. Ci co kumają to pewne niuanse widzą. Konkrety....hahaha. Kiedyś konkretnie pojechałem w opiniach (nie na kompie) i jak się sprawa wysypała to mnie odkopali i chcieli udowodnić, że miałem dostęp do informacji poufnych. Ja zyskałem, a smutni nic nie udowodnili. Podobnie jest tutaj dlatego ..... nie ma gotowców, bo póżniej problemy. Myśleć, a nie dyskutować, a tym bardziej liczyć na cuda i mędzić.
Tutaj jest cały czas balans na granicy i to, że firma zwiększa obroty, rozwija sprzedaż jest zasługą niezmiennego zarządu i banków finansujących ten rozwój To są twoje słowa Oj chłopie jaki ty jesteś niekonsekwentnie i sprzeczny o gdyby nie charytatywny banki i kreatywna księgowość buczkowskiego to według ciebie Komputronik dawno by wypadł by wypadł wart jest i wart jest przysłowiową złotówkę czyli tyle ile Buczkowski chciał dać w wezwaniu Oj dobry jesteś bajkopisarz
Zobacz A my jesteśmy tacy niewdzięczni dobry Buczkowski zwalił kurs pod wezwanie i chciał nam dać całe 650 później 7 zł i 18 gr a a my nie wdzięczni odrzuciliśmy łaskę Pana