• pyatnie Autor: ~ciekawy [188.121.0.*]
    mam pytanie - w pełni powaznie sie pytam... czy ktos z was kto zaglada na to forum kupił dzisiaj lub wczoraj ten papier? próbuje zrozumieć co kierowało tymi co kupili ten papier widzac ze od 2 lat leci na 1 grosz!!!
  • Re: pyatnie Autor: ~Hillela [212.106.19.*]
    Dnia 2018-04-24 o godz. 23:02 ~ciekawy napisał(a):
    > mam pytanie - w pełni powaznie sie pytam... czy ktos z was kto zaglada na to forum kupił dzisiaj lub wczoraj ten papier? próbuje zrozumieć co kierowało tymi co kupili ten papier widzac ze od 2 lat leci na 1 grosz!!!

wszystko zostanie zebrane po 1 grosz !...reszta na wezwaniu odda darmo i .....wyjazd z banana ! ! !
    ku chwale i potędze nażelowanego knura , nad polską chciwością ! ! !
    szalom wasza mać ,
  • Re: pyatnie Autor: ~Szajbus [94.254.188.*]
    Dnia 2018-04-25 o godz. 15:52 ~Hillela napisał(a):
    > Dnia 2018-04-24 o godz. 23:02 ~ciekawy napisał(a):
    > > mam pytanie - w pełni powaznie sie pytam... czy ktos z was kto zaglada na to forum kupił dzisiaj lub wczoraj ten papier? próbuje zrozumieć co kierowało tymi co kupili ten papier widzac ze od 2 lat leci na 1 grosz!!!
    >
    > wszystko zostanie zebrane po 1 grosz !...reszta na wezwaniu odda darmo i .....wyjazd z banana ! ! !
    > ku chwale i potędze nażelowanego knura , nad polską chciwością ! ! !
    > > szalom wasza mać ,

NIEWIADOMO A JAK PODSTAWIO MACIORE A MACIORA ZACZNIE SIĘ LOCHAĆ TO CO KNUR ZROBI ????
  • Re: pyatnie Autor: ~Oszust [94.254.184.*]
    pazerny spaślaku jak byś pomyślał to dziś byś ustawił na 0,01 a nie na 0,02 tylko się nie udław jak byk jabkiem bo wtedy trzeba ci będzie drążkiem przepychać jabko i w paszcze smalec wkładać żeby lepiej poleciało ja bym za tym był żeby weterynarz poiechał na wakacje ??/
  • Re: pyatnie Autor: ~MiałemPIERDEL [94.254.184.*]
    ja bym go tam widział tego grupszego od beczki ....
[x]
DAMFINW 0,00% 2,11 2020-12-28 15:53:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.