mam pytanie - w pełni powaznie sie pytam... czy ktos z was kto zaglada na to forum kupił dzisiaj lub wczoraj ten papier? próbuje zrozumieć co kierowało tymi co kupili ten papier widzac ze od 2 lat leci na 1 grosz!!!
Dnia 2018-04-24 o godz. 23:02 ~ciekawy napisał(a): > mam pytanie - w pełni powaznie sie pytam... czy ktos z was kto zaglada na to forum kupił dzisiaj lub wczoraj ten papier? próbuje zrozumieć co kierowało tymi co kupili ten papier widzac ze od 2 lat leci na 1 grosz!!!
wszystko zostanie zebrane po 1 grosz !...reszta na wezwaniu odda darmo i .....wyjazd z banana ! ! ! ku chwale i potędze nażelowanego knura , nad polską chciwością ! ! !
szalom wasza mać ,
Dnia 2018-04-25 o godz. 15:52 ~Hillela napisał(a): > Dnia 2018-04-24 o godz. 23:02 ~ciekawy napisał(a): > > mam pytanie - w pełni powaznie sie pytam... czy ktos z was kto zaglada na to forum kupił dzisiaj lub wczoraj ten papier? próbuje zrozumieć co kierowało tymi co kupili ten papier widzac ze od 2 lat leci na 1 grosz!!! > > wszystko zostanie zebrane po 1 grosz !...reszta na wezwaniu odda darmo i .....wyjazd z banana ! ! ! > ku chwale i potędze nażelowanego knura , nad polską chciwością ! ! ! > > szalom wasza mać ,
NIEWIADOMO A JAK PODSTAWIO MACIORE A MACIORA ZACZNIE SIĘ LOCHAĆ TO CO KNUR ZROBI ????
pazerny spaślaku jak byś pomyślał to dziś byś ustawił na 0,01 a nie na 0,02 tylko się nie udław jak byk jabkiem bo wtedy trzeba ci będzie drążkiem przepychać jabko i w paszcze smalec wkładać żeby lepiej poleciało ja bym za tym był żeby weterynarz poiechał na wakacje ??/