Dnia 2018-04-24 o godz. 10:31 ~ksiadz napisał(a): > Powodem zawieszenia będzie wyciągnięcie wszystkich pieniędzy ze spółki :) przez parówe. taki powód wystarczy?
Na razie nie ma co wyrokować, gdyż to się okaże dopiero w najbliższym raporcie.
Dnia 2018-04-24 o godz. 08:56 ~git napisał(a): > gratulacje tygrys dziś już byś tego nie sprzedał za 3 ja wyszedlem po 5-7gr a średnia zakupy12 gr .Ostatni raz grałem z ekipą z Płocka
~git przyjacielu , jesteś przykładem jak permamentny sterss i trauma wywołują u ludzi paranoję . Pamiętam Cię z przed ponad 2-uch lat. Przez te ostatnie dwa lata pisłeś o tym , że spadną do 3 groszy . Pisałeś to począwszy od kuru na poziomie 8 groszy ale pozbyłeś się dopero po 5-7 ( a średnia zakupu 12 ) ok 50 % straty i jesteś z tego zadowolony . Dwa a może trzy lata czekania jak Patro wydusił z Ciebie kasę a mimo to jesteś usczęśliwy.
No i jescze gratulacje dla Tygrysa , o ile dobrze pamietam kupił po 8-9 groszy a sprzedał po 4 ; gratulacje
To tyle , nie będę się odnośił do obecnej i przyszłej sytuacji
Dnia 2018-04-24 o godz. 12:02 ~git napisał(a): > niebawem przypomne Ci , tylko na innej spółce bo tej juz nie bedzie ze lepiej ocalić czesć kapitału niż patrzeć jak cała kasa sie ulotni....
Z tym nasz całkowitą rację git ale nie rozumiesz kontekstu mojej wypowiedzi - choidzi o to że n aganaiłeś na spadki (pisząc że będzie 3 grosze ) przy 8 groszach a sprzedałeś dopiero po 5-7 ? Mogłeś zaosczędzić więcej ! Pytanie tylko po co była Towja nagonka chciałeś dokupić taniej ? No to tego niezrobiłeś . Chciałeś przez naganianie w dół wywołać efekt odwrotny ? Też Ci się nie udało.
Po prostu co ta nagonką chciałeś osiągnąć a się nie udało i straciełś więcej niż mogłeś ? To mnie ciekawi z czysto psychologicznego punktu widzenia , o co chodziło w Twoich zagrywkach.
Co od porzedniego postu wiem że się ciszysz , że nie straciłeś więcej ale sam pryznasz , że to jak w tym kawale o masochiście , który walił sobie młotkiem w palec . Zapytany cz mu to psrawia przyjemnosc , odowiedzaił - " Owszem , jak nie wceluję "
Dnia 2018-04-24 o godz. 11:50 ~psychiatra napisał(a): > Dnia 2018-04-24 o godz. 08:56 ~git napisał(a): > > gratulacje tygrys dziś już byś tego nie sprzedał za 3 ja wyszedlem po 5-7gr a średnia zakupy12 gr .Ostatni raz grałem z ekipą z Płocka > > ~git przyjacielu , jesteś przykładem jak permamentny sterss i trauma wywołują u ludzi paranoję . > Pamiętam Cię z przed ponad 2-uch lat. Przez te ostatnie dwa lata pisłeś o tym , że spadną do 3 groszy . Pisałeś to począwszy od kuru na poziomie 8 groszy ale pozbyłeś się dopero po 5-7 ( a średnia zakupu 12 ) ok 50 % straty i jesteś z tego zadowolony . > Dwa a może trzy lata czekania jak Patro wydusił z Ciebie kasę a mimo to jesteś usczęśliwy. > > No i jescze gratulacje dla Tygrysa , o ile dobrze pamietam kupił po 8-9 groszy a sprzedał po 4 ; gratulacje > > To tyle , nie będę się odnośił do obecnej i przyszłej sytuacji
Gdy tacy i tym podobni oddadzą swoje ostatnie papiery, Patronowicz i jego słupowłazy ładnie to pozbierają i opchną ponownie rozpalonej gawiedzi po 10 groni, kasując 200-300% zysku. I tak w koło macieja :)))