skoro jesteś tak dobrze zorientowaną rzeczniczką prezesa to może powiesz nam kiedy prezes zorganizuje nowy czat z inwestorami bo obiecał częstsze kontakty i przejrzystość działań skoro jest tak dobrze to dlaczego jest tak źle ???
nie jestem mb, ale postanowiłem pomóc. Zadałem na Twitterze pytanie Prezesowi, może się odniesie do obecnego kursu, bo to zaczyna zakrawać na kpinę. Gdybym chciał sprzedać swoje akcje, to obserwując siłę popytu mielibyśmy 1 z przodu...
Dnia 2018-04-20 o godz. 09:50 ~makler napisał(a): > skoro jesteś tak dobrze zorientowaną rzeczniczką prezesa > to może powiesz nam kiedy prezes zorganizuje nowy czat z inwestorami bo obiecał częstsze kontakty > i przejrzystość działań skoro jest tak dobrze to dlaczego jest tak źle ???
Nie jestem i nigdy nie byłam czyjąkolwiek rzeczniczką. Jestem w równym stopniu, co pozostali inwestorzy zaniepokojona drastycznym spadkiem notowań PGM. Gdy mam pytanie do Prezesa M.L. to je zadaję na Facebooku i dość szybko otrzymuję odpowieddź. Jak dotąd jest to największy % spadek (ze szczytu 5,40 do 2,33 = 56,85%). Ostatnia odpowiedź Prezesa M.L. w kwietniu na moje pytanie czy PGM ma kłopoty i powinnam się martwić: "Proszę się tym nie martwić. Najwyraźniej nie ma chwilowo popytu i podaży. Jak zamknę nowa strategie spółki, mam nadzieje będzie czym się pochwalić. Inwestorzy czekają na jakiś przełom u nas i do niego muszę doprowadzić. Wewnątrz wszystko w porządku a nawet szybciej niż zazwyczaj, bowiem pracujemy już nad strategia 2019."
Dzisiaj Prezes M.L. odniósł się do mojego pytania "Czy AWR Wprost zapłaci całą kwotę 150 tys pln Durczokowi, czy też solidarnie z dziennikarzami? " : "Mamy wypracowany model rozliczenia z dziennikarzami na takie sytuacje i dobrze nam działa. Natomiast będziemy się odwoływać. Sad nie dopuścił ani jednego dowodu po naszej stronie." O ile wiem, sąd nie ma prawa odmówić powołania świadka lub dopuszczenia dowodu w sprawie. Taki wyrok podlega zaskarżeniu. Obecni młodzi sędziowie w sądach apelacyjnych nie działają zgodnie z prawem, wydają wyroki zgodne ze swoim punktem widzenia i przekonaniami związanymi ze środowiskiem z jakiego pochodzą. Są bezkarni, gdyż nie ponoszą odpowiedzialności finansowej. Za wszystko płaci podatnik. Ponadto sądzę, że ktoś manipuluje kursem spółki i Emitent nie ma wpływu na kurs swoich akcji. Na wielu innych spółkach dzieje się podobnie. Maj/czerwiec powinien zakończyć się rajd na dużych spółkach. Może więksi polscy instytucjonalni bezwzględni gracze przygotowują sobie miejsca w małych starannie wyselekcjonowanych spółkach i przerzucą kapitał do małych spółek z zaniżoną ceną, aby zrównoważyć straty na dużych spółkach, z których w całości nigdy nie mogą wyjść.
za te jego kłamstwa kiedyś mu ktoś utnie jęzor i wsadzi do rzyci ML mówił w grudniu kończymy strategię na 2018 rok i się nią dzielimy z akcjonariuszami i po to bodaj zatrudnił szefa od zarządzania finansami , który miał zdać raport w połowie stycznia tak mówił ML w wywiadzie same kłamstwa łże jak pies na każdym kroku a teraz nawijka żę już opracowują na 2019 ja pitole co ja będę robił z kasą przecież te akcje będą chodzic po 100 zł
trudno nie zauważyć z jaką uległością i wdzięcznością przyjmuje mb wszystko to co prezio powie a przecież to są same kłamstwa i łatwo można to wykazać..... już na czacie mówiono mu, że kurs jest manipulowany ale zaprzeczył... teraz dopiero zauważył ??? miał już dawno przedstawić strategię nie mówiąc już o prognozie wyników za I kw. teraz znowu coś tam chrzani o średnich spółkach...