człowieku, wytłumacz zatem w nawiązaniu do jakich porozumień inwestycyjnych była zawarta ta opcja... bo widzę zę sprzedali udziały w fasbryce warte 5m PLN za 1k PLN, jak oceniasz to działanie
Jak chcesz pewności to zainwestuj w obligacje albo papiery wzdłużne. Patrzę na to logicznie, Chemos zawsze pływał na dużych falach góra i dół. Wg mnie dół tutaj będzie w pod 0.6 ( wtedy będę wchodził) i potem znowu na 1 zł i wyżej. Tak obstawiam. Zawsze jest kwetią ile czasu to będzie trwać.
pp, nie piję do kursu, mówię o transparentności rynku, a raczej jej braku i o wynikach osiąganych przez spółkę pod obecnym Zarządem... pod którego rządami pojawiają się ciągłe problemy, fatalne wyniki i niejasności... Zarząd informował rynek, że w firmie jest super, mają portfel zamówień wypełniony po brzegi.. a tu klops...
Klops jest dla tych co kupili akcje i trzymają. Jeszcze niedawno były wzrosty do 1,7. Myślący wtedy sprzedawali, chytrzy znowu stracili. Chemos nie upadnie, bawią się trochę chłopaki, ale wg mnie po wakacjach wróci powyżej 1 złotego, na koniec roku da zarobić.
Ty znów o spekulacji na akcjach, a ja o sytuacji finansowej spółki i "lekkiej" obludzie. Są ludzie z którymi się biznesu po prostu nie robi...
Skąd pewność, że nie utraca na stałe plynnosci do wakacji? I zgnile jajo jakie otrzymują zamiast gotówki (etap) jest cokolwiek warte? Ja tego nie wiem, ale jeśli tak będzie to 10gr tu nie będzie.. Jeśli natomiast były to ostatnie trupy które wypadły z szafy i uzyskają finansowanie to będzie 1 PLN.... Jeśli lubisz grę w gamboni to graj tylko innych w to bagno nie wciągaj