Po takim komunikacie( przy reko na 455 bodaj) powinno byc pizgnac jak cocacola z mietowka. Papier jest chory. Po miesiacach wolumenow jak sklepiku szkolnym..nagle 6 milionow. Z wora do wora. Najlepszy (44%) kwartalny przychod w historii. Wreszcie budujom! nowego polskiego "intela" Wlasciwie miod. Tylko jakos tych paru akcji po 307 nikt nie moze lyknac. Moga sobie pitolic w komunikatach co chca. Faktem jest ze papier jest ANTY uliczny. Martwy bo niesprzedawalny. Nie istnieje w swiadomosci ulicy. Nie stac na niego leszczy bo 3 stowy to juz dla leszcza dzienny obrot :)) A gdyby chcieli wyjsc do "spoleczenstwa" to tylko split 1:10 cos by tu zmienil. Jezeli po tym wytrysku obrotow nie bedzie roslo ( no bo kiedy jezeli nie teraz, gdy tylko swietlane perspektywy) bedzie znaczylo ze zabawa w najlepsza spolke swiata przy herbatce u pani Gieni bedzie kontynuowana. Manufaktura mentalna. Pewnie bedzie sie to ciagnelo do pierwszego wielkoseryjnego zamowienia juz w nowej "szopie" gdy pokaza zdjecia sterylnych robotoalienow w tv i wykupia pare artykolow w prasie.. No ale WAT to nie MIT. Tam sie jeszcze trzaska obasami:wicie,rozumicie. Pan general naukowiec jeden z drugim nie bedzie sie tam jakimis bzdurami zajmowal jezeli rozkaz jest to bedzie byczo..kiedys tam..rozkaz to rozkaz
Ale ja to chyba rozumiem. Spółka ma zysk. Spółka sie rozwija. Spółka ma kasy jak lodu. Co ja obchodza ceny akcji. One by były w kręgu zainteresowannia, gdyby planowali nowa emisję. Ale po co rozwadniać udziały? Mogą dostać dowolny kredyt w banku lub przedpłatę od klienta. Jak ktoś sie chce załapać, to musi polować. A kilku akcji nie ma sensu kupować, bo dla dużego funduszu dużo zachody, a zarobić i tak sie nie da ze względu na mały obrót. Pozdro...
uwierze napisalo mi sie przez Z hihi. no ale nie wiem w czy juz uwierzyc..2.8 miliona dzis ,niezle..moze potrzebuja troche forsy na swoja startupowa platforme innowacyjna tak czy siak przy 780 000 akcji musialby ktos jeszce pokupowac by osiagnac jako nowy 5% .sie zobaczy ,moze ktos ma ochote na dividende przy okazji jakies 6% placa policzyl ktos ile tego juz w sumie bylo? lepsze to niz ten bezruch..
Kolejni doktorzy Info. Myslalem ze czytam o centrum zdrowia. To pewnie,zeby pokazac ze nie maja starych pierdz..ieli,sa dynamiczni i mlodzi. Ok.nic przeciwko...nie zmieni to faktu ze akcje sa niesprzedawalne i nie wiem po diabla siedza na gieldzie?forse maja .po co pisac raporty , wydawac na sprawozdawczosc Itp.?
usuneli mnie hihi za niepoprawnosc polityczna.. napisalem ze francuzy bzykaja rakiety na syr.i zapasy trza uzupelniac. stad nowe zamowienia od Zodiak .nie wiadomo co gorsze m0der czy betonowy papier ?