• Trzeci raport 03.04.2018 Autor: ~Hagi [89.25.251.*]
    Tłumaczenie z wujkiem google:

8 kwietniaCzczonyPosiadacze Skryptów Dłużnych (Seria A) i (Seria B) Plaza Centers NV.Gan,Re: Zawiadomienie o spotkaniach wzywania w celu zgłaszania i przeprowadzania konsultacji z posiadaczamiSkrypty dłużne (seria A) i (seria B) Plaza Centers NV.Hermetic Trust (5791) Ltd., powiernik papierów dłużnych (seria A) Plaza Centers NV ("Spółka"),Paz Nevo Trusts Ltd., powiernik dla Obligacji Serii B (odpowiednio: "Powiernicy" i "Skrypt dłużny")Niniejszym zaszczyt ogłasza się zwołanie posiedzeń sprawozdawczych i konsultacyjnych dla posiadaczy Obligacji Serii A i Serii B("Posiadacze Obligacji") w sprawach objętych porządkiem obrad, o których mowa poniżej, które odbędą się w niedzielę, 22.W kwietniu 2152, o 17.15, w Domu Hermetycznym, Hayarkon Street 551 (6. piętro), Tel Awiw ("spotkania").Na tych spotkaniach nie będzie głosów. O ile podczas dyskusji na którymkolwiek z posiedzeń poruszone zostaną kwestie wymagające głosowania,Odbędą się inne posiedzenia holdingowe.Spotkania będą zamknięte, gdy uczestnicy zostaną rozproszeni i nie będą zadeklarowani jako stałe spotkania.Spotkania zostali wezwani do tej samej dacie i miejscu jak stwierdzono, ponieważ sprawozdanie mieć te same obligatariuszy dwie serieJak będzie zapotrzebowanie do posiadaczy obligacji do posiadania odrębnej debaty, która z tej serii, oddzielna rozprawa odbędzie się zgodnie z opisem.5. W porządku obrad 5.5 Zgłaszanie i aktualizowanie działań podjętych od daty ostatnich posiedzeń do zwołania takich posiedzeń. 5.2 Dyskusja nad dodatkowymi sprawami w zakresie podniesionym przez posiadaczy obligacji i / lub powierników.

1. Osoby uprawnione do uczestniczenia w posiedzeniach (oddzielnie dla każdej serii) Uprawnienia do udziału w posiedzeniach:  2.5 Posiadacz, na którego rzecz zarejestrowany jest członek Giełdy Papierów Wartościowych, z obligacjami z odpowiednich serii, które zawarte są pomiędzy Obligacje zarejestrowane w rejestrze posiadaczy obligacji z tej samej serii w imieniu spółki, której udzielono nominacji Od daty rejestracji uczestnictwa w spotkaniach. Taki posiadacz dostarcza odpowiedniego powiernika Zatwierdzenie przez członka giełdy salda obligacji z odpowiednich serii, które posiada lub pełnomocnictwa Od Spółki Nominee w odniesieniu do pewnej liczby obligacji tej samej serii zarejestrowanych w jej imieniu W rejestrze posiadaczy obligacji z tej serii, według stanu na dzień rejestracji uczestnictwa w posiedzeniach. Zatwierdzenie lub pełnomocnictwo, o którym mowa powyżej, należy dostarczyć właściwemu powiernikowi, do dnia zamknięcia posiedzeń; Or

1. Posiadacz, na rzecz którego obligacje są rejestrowane z odpowiednich serii w rejestrze posiadaczy obligacji Z tej samej serii, którą Spółka posiadała na dzień rejestracji uczestnictwa w posiedzeniach (dalej: ("Zarejestrowany posiadacz") Zarejestrowany posiadacz, jak określono powyżej, przedkłada właściwemu zarządcy świadectwo identyfikacyjne do tego czasu Zamykanie spotkań; W odniesieniu do korporacji i żadnej osobie nie powinno być dołączone pismo powołujące posiadacza określone w sekcji 3 poniżej.

Decydująca data uprawnienia do udziału w posiedzeniach to 51.1.2152.1. Pismo o powołaniuSeria APosiadacze obligacji są uprawnieni do uczestniczenia przez pełnomocnika. Pismo o mianowaniu od posiadacza), a nie od Spółki(Który jest właścicielem konta z członkiem giełdy, przedstawiciel powołuje się na piśmie i podpisuje go osoba wyznaczonaPrzez swojego przedstawiciela, który ma prawo to zrobić na piśmie. Jeśli mianownikiem jest korporacja, nominacja zostanie dokonana przezPisemne upoważnienie podpisane pieczęcią korporacji, wraz z podpisem upoważnionych sygnatariuszy korporacji z upoważnieniemAby to zrobić. Pismo o mianowaniu i pełnomocnictwo lub inne zaświadczenie, zgodnie z którym wydano list nominacyjny lub poświadczoną kopię mandatuUprawnienia takie przekazywane są Powiernikowi do dnia otwarcia posiedzenia, w odniesieniu do którego udzielono pełnomocnictwa.

Seria BPosiadacze obligacji są uprawnieni do uczestniczenia przez pełnomocnika. Pismo o mianowaniu od posiadacza), a nie od Spółki(Który jest właścicielem konta z członkiem giełdy, przedstawiciel powołuje się na piśmie i podpisuje go osoba wyznaczonaPrzez swojego przedstawiciela, który ma prawo to zrobić na piśmie. Jeżeli mianowany jest korporacją, nominacja zostanie dokonana na piśmieI musi być podpisany pieczęcią korporacji, wraz z podpisem upoważnionych sygnatariuszy korporacji. Pismo o powołaniu i pełnomocnictwoOdmienne zaświadczenie, zgodnie z którym pismo o powołaniu lub uwierzytelniony odpis tego rodzaju pełnomocnictwa, przekazywane jest Powiernikowi do dnia otwarciaZgromadzenie, dla którego udzielono pełnomocnictwa.

1. Kworum prawne (dla każdej serii oddzielnie)Ponieważ posiedzenia są zwoływane wyłącznie w celu konsultacji, zgodnie z postanowieniami sekcji 33L ustawy o papierach wartościowych,Kworum prawnym do otwarcia każdego ze spotkań jest dowolna liczba posiadaczy seriiKtóre posiadają dowolną ilość papierów dłużnych z tej serii.

1. Przeglądaj dokumentyUmowę powierniczą dłużników (seria A) można oglądać w biurach Powiernika ds. Skryptów Dłużnych (Seria A) w DomuHermetic, przy Hayarkon Street 003 Tel Aviv 23333, od niedzieli do czwartku w godzinach 16: 11-03: 11, po wcześniejszym umówieniuZe wspólnymi dyrektorami Hermetic Trust (0633) Ltd. Dan Avnon, Tel: 13-3344333.Umowa powiernicza skryptów dłużnych (seria B) może zostać poddana przeglądowi w biurach Powiernika ds. Skryptów Dłużnych (seria B) "Resnick"Paz Nevo Trusts Ltd. ", Yad Harutzim Street 04" Beit Shevach "Tel Awiw (piętro 0), od niedzieli do czwartku13-2326811 przez telefon wcześniej po uzgodnieniu, 16: 11-03: 11Z poważaniem,

Reznik Paz Nevo Trusts Ltd. Hermetic Trusts (1975) Ltd. Raport został podpisany przez: Raport został podpisany przez: Yossi Reznik, Co-CEO Merav Ofer Oren, Dyrektor i Co-CEO  Dan Avnon, dyrektor i dyrektor generalny

Oprócz tego, że dalej kombinują to coś więcej ktoś rozumie?
  • Re: Trzeci raport 03.04.2018 Autor: ~Hagi [89.25.251.*]
    Po 4,20 zł był taki pakiet na sprzedaży 4000 szt?
  • KTO TAK PIĘKNIE GRA ? Autor: ~RYSIEK [89.229.202.*]
    Najstarsi   stażem    na haku,  oczywiście  po  mnie    , proszeni    są   do  tablicy    .   Ferdek  Ferdkowski    grudzień  2014  r   ,   XXX    około września   2014 r   ,.  Decha    4  lata    za wisiorka   robi    .    A  gdzie  jest    Dark     I  Plażówka     ......No  i  jeszcze    Weteran   Hagi    dzielnie   się  broniący   .    I  do    tego       jeszcze    Lis    , ale  nie ten   mój  bajkowy   , tylko  prawdziwy     co  na  gąski   przy  drodze    czeka    .     To  co tam   Goście    tak  cichutko   siedzicie    ?    Plażówka   masz  pozdrowienia    od  Felusia    ,   co tak  ładnie   Wam   nadawał   ......Tak  ,  ze    Kochane   Owieczki  ,    to  są  weterani    haka   ,  żebyście   o tym  wiedziały   ,  co Wam  wilk    w owczej  skórze   pisze ....
  • Re: KTO TAK PIĘKNIE GRA ? Autor: ~Ferdek [193.19.165.*]
    Weterani z haka bez kasy ,.A tej obiecanej sakiewki złota nie widać Rysiek,może pozostanie ona w swerze twojej bujnej wyobrażni...
  • Re: KTO TAK PIĘKNIE GRA ? Autor: ~bywalec [91.146.243.*]
    to ja w TOP10 na pewno się nie zmieszczę, ale zrywam kartki z kalendarza i niech leci...
    Rysiek miałem zapytać: na jakich innych bananowych perłach siedzisz ? udzielasz się też gdzie indziej ? chętnie bym z "ogarniętej" wiedzy skorzystał, a może i dodał cos od siebie,
    pzdr
  • Re: KTO TAK PIĘKNIE GRA ? Autor: ~Hagi [89.25.251.*]
    Może nie Rysiek, ale jak chciałbyś zobaczyć jak pięknie robią fachowcy z Izraela na Getbacku to polecam popatrzeć.
    Dzięki temu zyskuje Kruk z branży bo też go ściągnęli dość nisko.
    Znając życie jak tego pierwszego dobrze ściągną na dół to pewnie i ci fachowcy wejdą, bo jak im proponowali wyżej (dużo wyżej) to mówili, że wejdą i to trochę ruszyło w górę. Ale jak na parterze wejdą to może w przyszłości być ciekawie, bo to dochodowa branża.
    Ale my tu z fachowcami mamy już dawno do czynienia. I w tym pierwszym przypadku na razie nie polecam. Drugi możesz rozważyć.
    Zawsze trzeba liczyć się z ryzykiem.
    od Getbacka trzymałem się zawsze z daleka...od debiutu a to przecież niedawno jakos tak "mi nie leżała"...a to co zrobili przez kilkanaście dni to Sajgon !
    uff...że nawet dziś nie dałem się nabrać, zresztą 90% mam pomrożone, a tą 10% nie chce mi się ruszać na "maszyny", co ustawili na emisje, drenuje tam,aż miło,
    dziś pięknie kursem przeciągnęli w obydwie strony i jaki obrót, lol
    chodziło mi o "normalniejsze" spółki czy macie, albo planujecie, mi kolejowe chodzą po głowie, ale nie mogę ich rozgryźć, trzaskają kontrakty na setki mln non stop, a kurs ma ich gdzies
    może ktoregos słonecznego dnia i do nas zawita hustawka, oby nie nastrojów
  • Re: KTO TAK PIĘKNIE GRA ? Autor: ~XXX [5.184.232.*]
    Jestem Rysiek od kwietnia 2014 że średnią 10 zł... 13000 sztuk.
  • Re: KTO TAK PIĘKNIE GRA ? Autor: ~karlsmen [81.210.22.*]
    http://finanse.wnp.pl/gpw-chce-kupic-izraelska-gielde,318920_1_0_0.html
    qcze, karlsem nie wiem jak u Ciebie ale u mnie 4.04.18...i już 10.03 było pozamiatane w temacie,
    naszej cudownej bananowej winno wystarczyc "bananowe inwestorstwo" jakkolwiek ono się zwie od kilku lat,
    pzdr
    ps tu nie o taki Izrael chodziło Hagiemu :)
    link

• Re: KTO TAK PIĘKNIE GRA ? Autor: ~karlsmen [81.210.22.*]
    Witaj Bywalec...
    Info stare i nieaktualne .... wiem
    Chciałem się upewnić.... :)
    Dziekuję
  • Re: KTO TAK PIĘKNIE GRA ? Autor: ~bywalec [37.47.60.*]
    Luz...botem nie jestem:)
  • Re: KTO TAK PIĘKNIE GRA ? Autor: ~lis [94.254.149.*]
    od 4 lat zakupy od 0,61 zl, dziś 7091 szt. średnia17,46 zł i nie pękam . Pozdrawiam Weteranów.
  • Re: KTO TAK PIĘKNIE GRA ? Autor: ~decha [83.7.77.*]
    W lutym minęło 4 lata jak brałem pierwsze papierki po 80 gr. ( czasy grudka i jego fale A B i C ) Później zmiennie a obecnie 3800 szt po śr. 10 zł. Nie wiem dlaczego, ale czekam. Rysiek obiecał, że będzie dobrze, to co mam robić? Mnie pocieszają Ci z Nowego Jorku co brali po 28 gr, myślę, że oni nie lubią tracić. Boję się tylko jednego: że pewnego razu pojawi się "Ryś z okienka" ( nie miś ) i oznajmi w okienku: "a teraz drogie dzieci, pocałujcie mnie w d...." I będzie koniec bajki. Tylko morał do niej będzie trudno znaleźć. A może łatwo?
  • Re: KTO TAK PIĘKNIE GRA ? TO JA- WASZ PASTERZ Autor: ~RYSIEK [89.229.202.*]
    Wielcy,   Drodzy , Najwięksi     Mistrzowie   Giełdy    .Widzicie  co  tu      się   dzieje      ?         Zobaczcie ,     kogo    stworzył   Twórca   Labiryntu    .... ?        RYSIA   , .   Którego   nawet    weterani   tak  szanują    ,   ze  boją   się  żeby  nie znikł  ,  czyli     ich  opiekun  ,    pasterz   .owieczek    ...........    Co   pisze     Decha ?  , Czyli      Gość  zawieszony  na  haku   4  lata  i  2  miesiące  ?     ......Mnie   pocieszają    Ci  z  Nowego Jorku    ,    ale       boję    się   , że  Ryś   zniknie  ...... .  Widzicie    Amerykanie   z  Funduszy    Hedgingowych     ?   Was  się    nie boją    , tylko   mnie ,   ,gościa   ze  słomką   w  butach   .. A pisałem   w  niedzielę  ,  ze  dobry  mistrz  ,  rzuca   czary   na poziomie  mistrzowskim             I teraz   takie  pytanie  DECHA  do  Ciebie        ?    Czy . było  to   ....   sto  oderwanych  od siebie   trików    , czy  jedna  olbrzymia   iluzja     ?     Decha  jak myślisz   ?      .............  
  • Hagi i jego typy.... :) Autor: ~karlsmen [81.210.22.*]
    Witaj Hagi...
    A teraz przypomnę Ci bajkę pt. RYSIO GRA W SZACHY Z TWÓRCĄ LABIRYNTU.. , czyli analogia do tego co stało się na GetBack , który tak polecasz...

cykl    opowieści     pt  Wyznania   miłosne   Rysia   do  przebiegłej  ,  pięknej    Pani    Giełdy , czyli  zwierzenia     szarego   inwestora  RYSIA   ........   1  część ,   to będzie   ......pt.....Giełdowa   partia   szachów, czyli    pojedynek        -----------Rysio   inwestor  ,    kontra    Twórca   Labiryntu ,  czyli reprezentanta   spółki     ....  
    ..................................... Pewnego   pięknego     popołudnia   , Rysio    na  zaproszenie   Twórcy  Labiryntu   przybył    , tzn   przyszedł     na  piechotę   do wielkiej   posiadłości  Twórcy  Labiryntu   na  pojedynek    ,  czyli   na  giełdową    grę   w  szachy    ..   Bogacz    wystawił  na  stoliku     ,  wspaniale   szachy  z  kości     słoniowej   .   Rysio, pospolity  inwestor,    czyli  jelonek    z  wielkimi   rogami   reprezentujący   wszystkich  rogaczy   ,  już  z góry   wiedział  , jakim   kolorem  szachów    będzie   grał   a  jakim  będzie  grał  Twórca   Labiryntu   reprezentujący    spółkę  .   To znaczy    Ryś  białymi   a   Twórca    czarnymi   .   I  zwróćcie    uwagę   , na  to  , jak  Pani Giełda     , która  została wymyślona   przez   bogaczy   jest   sprytna  .   Na  samym   początku  czyli  na debiucie  inwestor    robi   ruch    jako   pierwszy   , ZAWSZE   TYLKO      JAKO  PIERWSZY  ,  i  i już  W TYM   MOMENCIE    Pani  giełda  ma wszystko   , czego chciała, ponieważ   papier  staje  się  papierem  wartościowym    w  chwili  zapłaty  za  akcje . Czyli   spółka  bierze   prawdziwy   pieniądz    a  inwestor   jakieś   tam  papiery    , z którymi potem ma wielkie  kłopoty   o czym  wasz  kochany   Plaza    zawsze    objaśnia   . Zaczyna  się  partia  . Rysio  robi   pierwszy     ruch   , czyli     debiut   , tak  samo  jak na giełdzie   inwestor   .    I  nie znając  się na  giełdzie  RYSIO ,  nie wie   , ze już   jest  w  matni  ,  ponieważ    Twórca   Labiryntu    ma całą   armię   oddanych   przyjaciół   i przyjaciółek,  czyli  dużo     przywilejów   ,    o  których    Rysio nawet       sobie  sprawy   nie zdaje      ,  a których   Rysio   absolutnie  nie  ma  jako   normalny   inwestor  Po  pewnym  czasie   gry   ,   Rysio  zdobywa   przewagę    i Twórca  Labiryntu   zdaje   sobie  sprawę   z  tego    , ze  zaczyna  przegrywać ,      czyli  Rysio  zdobył    konika   wieżę   i trzy pionki    Twórcy   , a  sam  Rysio   stracił  do  tego czasu   tylko   2  pionki   .    Zdając   sobie      sprawę z tego   , ze przegrywa   ,  Twórca   Labiryntu  zawiesza   grę        ,tak   jak  zawiesza   spółkę   na giełdzie   , sięgając     w tym  czasie  do pomocy    swe  oddane  przyjaciółki   i przyjaciół  ,których   Rysio   absolutnie nie ma   .    .  Do  pomocy  wchodzi przyjaciółka   spółki    ,  czyli    podwyższenie   kapitału   zakładowego    , czyli    kapitału    WŁASNEGO   SPÓŁKI    ,  Czyli  EMISJA  PIONKÓW I  FIGUR   I  TYLKO    DLA  SIEBIE   ....No i po  odwieszeniu  gry  ,  Rysio  patrzy  na  giełdową  szachownicę    a   u   Twórcy    Labiryntu    figur  się  mnóstwo   namnożyło   .  Czyli   emisja  akcji  zwykłych   --to  pionki   ,  akcji  uprzywilejowanych  to  wieże   ,  a  dla inwestorów  strategicznych  --to  królówka   itd.   .  I tak    Rysio    po  zaistniałej   sytuacji    wie   ,ze  w tej  fazie gry   nie  ma żadnych   szans   .   I tak   wygrany   Twórca   Labiryntu  idzie   do barku    opić  swoje  genialne  zwycięstwo   doskonałą    NIEROZWODNIONĄ    WÓDKĄ   ,a  Rysie  też  wstaje  od stołu  i też  idzie  się   napić   ,  o ile   Bogini  Szczęścia  zrobiła    cud   i  deszcz    z nieba   spadł  ......

Cała gra i efekt jej jest taki , że spółka tak jak Twórca Labiryntu będzie dostawiała sobie pionków na szachownicy poprzez emisję 20 mln. akcji i już szykuję się następna 50 mln akcji.
    I teraz Hagi podsumowując całą grę Zobacz.... , że Ci co tam grają będą prosić Bogini Szczęścia o ulewny deszcz.. , a wygrani tak jak w bajce pójdą napić się nierozwodnionej wódki....
  • Re: Hagi i jego typy.... :) Autor: ~Xxx [89.228.203.*]
    Jak Wam nie szkoda czasu na wypisywanie tych bredni.
  • Re: Hagi i jego typy.... :) Autor: ~bywalec [91.146.243.*]
    To zlote mysli i je czytasz :) czyli siedzisz na promie...ewen. kutrze jak my
  • Re: Hagi i jego typy.... :) Autor: ~XXX [46.134.92.*]
    Rysiek a Ty ile masz akcji perły i z jaką średnią .. ???
  • Re: Hagi i jego typy.... :) BAJECZKA O GIEŁDOWYCH SZACHACH Autor: ~RYSIEK [89.229.202.*]
    Twórco   Labiryntu   ...Na  Get Beck  , nie  znali  tej  bajki   o giełdowych  szachach   .  Druga spółka  --największy debiut   ostatnich   4  lat  .  Zostało  już  tylko   z  740 mln  tylko  190 mln   w przeciągu   paru   miesięcy    , ale  to  NIC   . To  tylko   na razie       ,  ,ponieważ   postawią   zaraz po  swojej  stronie     szachownicy   70  mln  akcji  ,  czyli  pionków.       I  ...wkrótce      Bogini Szczęścia    , nawet  im  kropelki    wody   nie kapnie   .    . Wszyscy  tam  już  poszli  na wieczny  hak        
  • Re: Hagi i jego typy.... :) Autor: ~Xawery [89.182.95.*]
    ~XXX [46.134.92.*] na zadane przez Ciebie pytanie " Rysiek a Ty ile masz akcji perły i z jaką średnią .. ??? " Rysiek nie potrafi odpowiedzieć, wie że wisi na haku i jak długo , ale ile ma akcji to już tajemnica.
  • Re: Hagi i jego typy.... :) Autor: ~XXX [46.134.112.*]
    Szczerze to mnie nie interesuje kto ile ma, tylko byłem ciekaw co napisze :) Ogólnie to te czekanie na plazie wkur... mnie ale co zrobić... Pozdro dla wytrwałych .
  • Re: Hagi i jego typy.... :) PAJĄKI Autor: ~RYSIEK [89.229.202.*]
    I  co   Drogie   Owieczki  , na   swego        pasterza  Rysia   czekacie  . Owieczki   ,  opowiem  Wam ,  co przydarzyło     się  dla  Rysia parę  dni temu   .   We  wtorek  wieczorem ,  kiedy  pisałem   swoje  tajemnicze   notatki     ,  wlazł   mi  na  zeszyt   wielki   pająk ,   taki  z  długimi   nogami    i  tak sobie   łaził   .   W  pierwszej  chwili  myślałem   , ze     to  mi   się     wydaje    .  A, że      to był   jeden dzień   po  Świętach   ,  to  powinienem       raczej   zobaczyć    białe   myszki   , niż  dużego   pająka , pomyślałem  sobie      .  Prawda   Doktorku ?  .   Nie   ,  ale to był   pająk   .  Mało   tego  , W  czwartek   przy  pisaniu    , zaznaczam  ,  ze też wieczorem    , znowu  to  samo   . Tylko  , ze wlazł   mi na rękę   .   Takie    coś  , to mi się  nigdy   nie  przydarzyło      .   A  co pająk  oznacza  wieczorem   , to  chyba  wiecie   .     Ferdek    Ferdkowski      ,  to   oznacza        chyba   -------   Finansowe   szczęście    ......... Jak   myślicie   ?      Ale  jaja   ....................   
  • Re: Hagi i jego typy.... :) PAJĄKI Autor: ~RYSIEK [89.229.202.*]
    Zobaczcie    jak  zmałpowali    o  partii   szachów   na   Get  Back   ......Jakie  tytuły    RE    .......  .       .   Ładnie   podciągają    .....    Jeślibym    tam    napisał   bajeczkę    pt    Strategia   lisa  , czyli  ogon  w  wodzie   ,    tę    co  u  nas  skasowali     w  ciągu 2   minut  ,  to  by trochę   rozjaśnili    swoje   umysły  o co tam  chodzi   ....?
[x]
PLAZACNTR 3,12% 1,65 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.