• 6mln straty za 2017 Autor: ~uwaga [188.146.41.*]
    To dopiero jutro będzie promocja.

Ratować kapitał !
  • Re: 6mln straty za 2017 Autor: ~mis [31.179.92.*]
    Niech spada, kto mądry tu inwestuje?
  • Re: 6mln straty za 2017 -jutro armahedon Autor: ~olek [198.21.21.*]
    jw.

Proponuję zainteresować się presto - tam odrobicie straty!!!!
  • Re: 6mln straty za 2017 -jutro armahedon Autor: ~heniu [94.254.228.*]
    "armahedon" - to po hiszpańsku? :P

a tak na poważnie to w 2Q 2 fixy murowane - ratuj się kto może!!!!!

• Re: 6mln straty za 2017 Autor: ~Art [83.19.23.*]
    Oby to nie była podpucha. Ja na pewno nie oddam
  • Re: 6mln straty za 2017 Autor: ~Paweł [83.238.239.*]
    W raporcie w punkcie o sytuacji finansowej wyjaśnione jest skąd wynika tak duża strata. Zbycie FLY - zaewidencjonowana strata prawie 4 mln zł, oraz koszty wykupu obligacji - kwota ponad 2 mln zł. Strata z działalności operacyjnej to ok. 350 tys. zł. czyli stosunkowo niewiele w zestawieniu z wymienionymi wartościami. Posiadaczom akcji o nieco słabszych nerwach polecam opuścić część poświęconą rodzajom ryzyka.. :D Wg mnie to co negatywne jest już wycenione przez aktualny kurs. Nie ma się co czarować póki co jest bida, same straty i wyraźnie napisane jest, że szukają pomysłu, strategii na dalszą działalność. Jedno jest pewne, tu od półtorej roku nikt nie zarobił, a jednak, w dalszym ciągu są ciągłe. Co jakiś czas skupowane są nie byle jakie pakiety. Każdy ma swój rozum i robi co chce ze swoimi pieniędzmi (akcjami), ja też na pewno nie oddam po obecnej wycenie. Pozdrawiam wszystkich bezinteresownych doradców od armagedonów, w końcu nie posiadacie akcji, tylko udzielacie się w trosce o finanse innych akcjonariuszy.. jakieś to wspaniałomyślne! :-***
  • Re: 6mln straty za 2017 Autor: ~parówkawampokaże [212.160.172.*]
    Dnia 2018-03-19 o godz. 21:22 ~Paweł napisał(a):
    > W raporcie w punkcie o sytuacji finansowej wyjaśnione jest skąd wynika tak duża strata. Zbycie FLY - zaewidencjonowana strata prawie 4 mln zł, oraz koszty wykupu obligacji - kwota ponad 2 mln zł. Strata z działalności operacyjnej to ok. 350 tys. zł. czyli stosunkowo niewiele w zestawieniu z wymienionymi wartościami. Posiadaczom akcji o nieco słabszych nerwach polecam opuścić część poświęconą rodzajom ryzyka.. :D Wg mnie to co negatywne jest już wycenione przez aktualny kurs. Nie ma się co czarować póki co jest bida, same straty i wyraźnie napisane jest, że szukają pomysłu, strategii na dalszą działalność. Jedno jest pewne, tu od półtorej roku nikt nie zarobił, a jednak, w dalszym ciągu są ciągłe. Co jakiś czas skupowane są nie byle jakie pakiety. Każdy ma swój rozum i robi co chce ze swoimi pieniędzmi (akcjami), ja też na pewno nie oddam po obecnej wycenie. Pozdrawiam wszystkich bezinteresownych doradców od armagedonów, w końcu nie posiadacie akcji, tylko udzielacie się w trosce o finanse innych akcjonariuszy.. jakieś to wspaniałomyślne! :-***

Przecież ci naiwni naganiacze mają tak samo akcje tego parówkowego śmiecia tak jak Ty czy ja.
    Inaczej by tu tak często nie zaglądali i nie umieszczali tych swoich wypocin.
    Przecież to by była totalna strata czasu.
    Tutaj się kłania psychologia tłumu - udaje, że nie mają, dobrotliwie pomagają potrzebującym, martwią się o ich kapitał, a summa summarum, tak samo utopieni w tym goownie po uszy___hehehehehe
  • Re: 6mln straty za 2017 Autor: ~Paweł [77.253.40.*]
    Słusznie.. ;-) Z tą różnicą, że ja tych akcji kupą nie nazwę, uważam że w swoim czasie, to oczekiwanie i niepewność zostanie tu wynagrodzone. Inna sprawa kiedy to nastąpi, tu już takim optymistą nie jestem.
  • Re: 6mln straty za 2017 Autor: ~Serdelek [37.47.49.*]
    No właśnie, czytanie raportu ze zrozumieniem się kłania, ale czego można wymagać od tutejszych naganiaczy.
    Jak Parówek wynajdzie nowy model działalności, to znowu wszyscy będą się zabijać o papier :)))
  • Re: 6mln straty za 2017 Autor: ~Oszust [89.64.35.*]
    Ja tak myśle niech to skręco na parówki i po dniu gruby wywaly to do dziury za stodoło ???
  • Re: 6mln straty za 2017 o to chyba chodzi Autor: ~Oszust [89.64.35.*]
    Ja tak myśle niech to skręco na parówki i po dniu gruby wywaly to do dziury za stodoło ???
  • Re: 6mln straty za 2017 o to chyba chodzi Autor: ~realista [78.10.177.*]
    Coś Kolego jąkasz się całymi zdaniami.
[x]
DAMFINW 0,00% 2,11 2020-12-28 15:53:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.