Moim zdaniem, Patro szykuje się do blokchain. Motywuje to tym, że już 3 spółki IFSa, IF Capital, oraz Resbud przenoszą siedzibę i status , ogólnie spółkę do Estonii. A jak wiemy Estonia jest przyjaźnie nastawiona na Bitcoin i wszystkie altcoiny oraz blokchain. Moim zdaniem Patro szykuje się do nowego pomysłu na swoich spółkach i to będzie blokchain i koparki. A może nawet giełda kryptowalut. Zapraszam do rozmów. Pozdrawiam.
Tam to gruby może sobie ruszac ale skóro a ty jak chcesz to inwestuj w jego smieci to możesz byc goły i wesoły tak jak tu ??? z nim się nie idzie jego się omija szerokim ukiem bo ma lepkie rączki !!! jak budaprem to są tylko moje przemyślenia ty sobie rób co chcesz bo takich jak ja jest dużo i mają różne zdania ...
Skoro tak źle tu jest to po co siedzicie jeden z drugim ? Tylko czas tracicie? Nie sądzę, tutaj jeszcze chwilę i będzie niezła pompa w górę :) Pozdrawiam.
a ja myślę że kasa została ,,wypchnięta '' ze spółki ,utopiona w bitkojnach i dłuuuuugo nic tu nie będzie kto wie czy spółka nie zostanie w rękach ulicy i umrze śmiercią naturalną jak większość spółek tej stajni
Oj ,Paweł.
Skupuje czy robi sztuczny ruch?
Myślisz że ktoś sprzedaje po 4gr?
Przecież to ich tylko są ruchy.
Ulica siedzi wystraszona i czeka w nadziei że coś się wydarzy...