• Panie Prezesie L Autor: ~student [89.64.51.*]
    czas najwyższy skończyć z tym bardzo nieprofesjonalnym i zakrawającym na zainteresowanie się służb skarbowych działaniem
    nic Pan nie ukryje i nikt poważny nie wejdzie z Panem w interes
    niech Pan spoważnieje
    bo jak nie.......
    to nie zrobi Pan wielkiej kariery !
    zakład ?
  • Re: Panie Prezesie L Autor: ~GuruFinansów [188.146.33.*]
    To że w świetle regulacji musiał wrzucić w koszty cały znany koszt zakupu to akurat wydaje się normalne. Banki też tym się zasłaniały jak były dyskusje odnośnie kosztów odfrankowienia kredytów rozłożone na 30 lat - i tak wiedząc o całym koszcie trzeba to rozliczyć już teraz.. Tak więc jak wie, że zakup to 11,9mln to musi całość wrzucić w koszty (nawet jeśli z tego 2mln to planowana emisja).

Jednak to, że wydaje się (sądząc po komunikatach i braku wcześniejszych zapowiedzi), iż skapował się dopiero teraz to już mocno podważa jego kompetencje i czyni z niego "małego" biznesmena z którym na długi termin nie ma co się wiązać - a szkoda bo trochę tego mam i również zastanawiałem się czy nie dokupić - teraz już nie.
  • Re: Panie Prezesie L Autor: ~On [37.47.177.*]
    Wiedział wcześniej i dlatego prognoz nie publikował.
  • Re: Panie Prezesie L Autor: ~GuruFInansów [188.146.33.*]
    jest to jakieś wytłumaczenie. Orientujesz się może czy te 11,9 mln jest kosztem podatkowym?
  • Re: Panie Prezesie L Autor: ~Car [89.64.47.*]
    Ciekawe jak wyprowadzi dla siebie zyski za 2018 rok a będzie tego koło 15 mln myślę więc po co ma się dzielić z innymi akcjonariuszami? Może sobie zagłosuje że całe zyski przejdą w formie dywidendy dla wiekszosciowego akcjonariusza czyli samego siebie hehe....
[x]
PMPG -3,16% 2,00 2025-10-13 15:06:28
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.