tych wydmuszek. Dziwne ze parowka dalej udaje ze firmy funkcjonują bo generuja koszty co miesiąc, za które musi wykładac kase. Tu raczej bedzie info o wycofaniu spolek z bananowej niż jakies ruchy zwiekszające ich wartośc.
Uważam podobnie. Poza tym myślę że na spółkach parówy zaczyna się gaszenie świateł. Tą swoją novą giełdą parówa naraził się wszystkim i jest na oriencie. Tu już jest skończony a ten jego twór zniknie szybko jak się pojawił. Co do Damfa scenariusz jest prosty, dwa fixy, i historia notowań tak jak na KAŻDEJ spółce parówy; 1-2 gr i pożegnanie z giełdą. Sam liczyłem jeszcze na jakąś podbitkę ale tu już niestety nic takiego się nie wydaży. A szkoda.
Dnia 2018-03-10 o godz. 12:07 ~Paweł napisał(a): > Załóżcie jeszcze kolejne dwadzieścia postów o likwidacji spółek Patrowicza. Bezinteresowni doradcy.. ;-)
Jacy bezinteresowni. Tutaj wszyscy piszący posiadają akcje tego śmiecia i mają nadzieję, że ten śmieciuch jeszcze odbije i pozwoli wszystkim wyjść przynajmniej na zero. Inaczej przecież nie tracili by cennego czasu na pisanie elaboratów na jakimś zapomnianym śmieciu.
I żeby nie było, ja również łączę się w bólu z w/w ponieważ również posiadam akcje tego śmieciucha :))))))) Inaczej bym tu nie zajrzał i nie napisał tego powyżej. Ale ja mam odwagę się przyznać, w przeciwieństwie do wielu tutaj piszących "doradców", którzy z rzekomego samarytańskich pobudek, nie mając nic ciekawszego do roboty, wpadają tutaj dwa/trzy razy dziennie, by coś ciekawego nabazgrolić :))))))
Oczywiście że posiadam akcje, gdybym ich nie miał już dawno by mnie tu nie było. Jak się już pozbędę tej parówkowej kloaki to nawet tu nie zajżę nie wspominając żeby coś wystukać. Niestety prawda wygląda tak jak wykres pokazuje. Na spółkach parówy historia wygląda szablonowo.
Pajda chodzi mi o to że ryzykujesz maksymalnie.
Wóz albo przewóz.
Czyli liczysz się że możesz utracić cały kapitał?
Jest tutaj wbrew pozorom dość dużo osób z papierem.
Pozdrawiam
Dnia 2018-03-11 o godz. 10:40 ~Pyton napisał(a): > Pajda chodzi mi o to że ryzykujesz maksymalnie. > > Wóz albo przewóz. > > Czyli liczysz się że możesz utracić cały kapitał? > > Jest tutaj wbrew pozorom dość dużo osób z papierem. > > Pozdrawiam
Ja na szczęście mam tego tylko 120k po 8 gr i aż tak wiele nie tracę. Szkoda że tu już nic dobrego nie będzie ale jak już napisałem wcześniej wchodząc w kożdą spółkę parówy trzeba się z tym liczyć że zostanie się w końcu albo ze stratą albo z papierem na wieki.
Wszyscy obrońcy Pana p powiedzcie dlaczego na tych spółkach jest cały czas w plecy. Ja jestem na damfie, ifc, atlantisie od 3 lat i cały czas w plecy. To nie jest normalne to jedne wielkie oszustwo i manipulacja. Tyle w temacie tu powinna się tym zająć prokuratura. Tymi pseudo zarzadami, emisjami, itp.