Jesteś w stanie poprzeć te swoje czarne wizje jakimś merytorycznym argumentem poza wytknięciem literówki? Ja uważam że papier przeszedł małymi kroczkami z wystraszonych leszczy do worków grubasów. A gróbasy to też ludzie i zarabiać również chcą. FreeFloat niby 57% z ogonkiem ale ile tak naprawdę ma ulica a ile ci z góry mają na słupach? (bo na pewno mają). Ja jestem cierpliwy i poczekam na swoje 2 zł bo taniej nie oddam, kiedyś będą musieli rozegrać ten papier. Czy to nastąpi teraz? w tym roku? a może za rok? Ja będę czekał. Ale szkoda że sporo ludków się wysypało a się zażekali że będą rozgrywać swoje pakiety na większych poziomach.
Spokojnie..pajda..caly czas na pokladzie..narazie obserwuje..byl krezus..teraz siedze w qumaku..a.swoj pakiet mocno powiekszylem..tego papieru nie odpuszcze moga kolejny rok nas meczyc...albo oni albo my...
Wolf celowo Ciebie nie wspominałem ale przyznam że już wcześniej miałem Ciebie tu wywoływać. I przyznam że trochę zwiątpiłem, myślałem sobie że Wilczek dużo gadał i nagle zapadł się pod ziemię, pewnie wyskoczył z papiera. Ale skoro jesteś Ty to cieszy mnie to jeszcze bardziej bo wiem że papier jest w silnych rękach.
Jak zaczna sie ruchy to mam przygotowana gotowke i tez pociagne do gory..poki co czekamy..raz zobaczymy kogo do rady nadzorczej dadza a dwa kiedy wprowadza akcje oli do obrotu...wszystkie znaki na niebie wskazuja ze tu ferajna z plocka bedzie pompowala presenta..kilka niuansow jest potwierdzonych ale nie bede pisal na forum zeby nie popsuc im calej zabawy..ja im nie bede przeszkadzal..nie bede sypal..wszystko z glowa..a kiedy i co oni zrobia to tylko oni wiedza..dziwie sie tylko ze ta spolka nie dba o swoj wizerunek..oprocz raportow nic tu nie ma..
A mogli by fajnie się pokazać i dać tym samym podwaliny pod wzrosty. Chociażby ten projekt strony(b. fajny)
P. S. Stara gwardia nasal na pokładzie. Miło
Pozdrawiam
Jeśli jest tak jak mówisz (chodzi mi o Płock) to bujnie kursem w górę i to srogo, pytanie kiedy i na jakich pułapach? No bo pomimo złej reputacji parówki to jego podbitki są najbardziej spektakularne. Można to uznać za plus, minusem jest to że trzeba będzie w porę wyskoczyć i już nigdy nie wsiąść do tego pociągu, przynajmniej nie, zanim ogłoszą następną emisję. Papier jeszcze nie rozegrany do też dobry znak. Także trzymać i nie dygać, jak już wcześniej napisałem tam na górze też są ludzie którzy też będą chcieli zarobić na tym walorze jeszcze bardziej niż my.
No wlasnie nie bylo jeszcze gry..tylko zebranie akcji ..i one czekaja ..przez rok rozne padla poszly do gory i spadly. ..a tu nic sie nie wydarzylo..moze patro mial duzo roboty przy innych spolkach oczywiscie nie swoich bo na swoich jest juz spalony..wiec pozostali koledzy ..ktorzy poprosza go czasem o pomoc..a kto jest najlepszy w te klocki ...wiemy..to co zrobil na hetanie..mistrzostwo..ing i alianz mogliby sie uczyc..
A patrzyles jakie tam byly obroty zarowno na podejsciu jak i na spuszceniu na 0.4 grosze..nieudolnie ktos zrobil ipo..nie mial pomyslu jak i tak dalej i spuszczenie..na 0.5 i 0.6 zbior i zbior do 0.32 na slupy..powolne zejscie..teraz porownaj obroty przy zbiorze akcji a pompowaniu na 6 zloty..2 banki nie wziely sie od pani oli z kieszeni czu tez od pana tomasza..bo ich na to nie stac..maja innego mocodawce..ktory bujnie ta lajba i zostawi w dryfie..patrz np.hetan..tam do dzisiaj liza rany..bo byli pazerni..gdyby wyskoczyli z pociagu podczas trasy byloby inaczej..pazernosc zgubila tych ludzi..mariusz zrobil tam mistrzostwo..pamietam bo sledzilem notowania..
Ja sprawdziłem obroty i nie było szans na upchanie 20 mln akcji stąd późniejsza zwała, ale może zaczekajmy spokojnie na rozwój wypadków i nie przeszkadzajmy ekipie w realizacji jej celu
Jeśli faktycznie płock jest tu na pokładzie no to trzeba się będzie dobrze trzymać poręczy. Co nie znaczy że Pani Ola była by złym wyborem, tego nie wiemy bo nikt tak naprawdę nie wie jakie plany i ambicje ona ma wobec firmy, bo nikt ją nie zna. Poczekamy kilka tygodni i w końcu może znajdzie się ktoś kto tozbuja tą senną łajbę aż się woda zapieni.
Pamietacie tet slawny artykul..jak to niby damf patrowicza to nabyl..nie mieli pomyslu jak wywalic wtedy akcje..i tak to zrobili..patro sie zarzekal ze to nie on ..i pozniej z biegiem czasu wszystko ucichlo..a taki byl oburzony ze do prokuratury zglosi i cisza..zrobili wtedy podbitke pod te info i wywalili troche akcji..ale na bumechu byli lepsi bo wymyslili chinczykow..
Pewno beda nas tal meczyc do czerwcowego walnego gdzie olki pakiet jest potrzebny do klepniecia emisji i stad ten kurs..po drodze jeszcze odpadnie paru..i tak to wyglada..atak na papier lipiec wedlug mnie..teraz to mozna glowy nie zawracac tym papierem..do starej gwardi..proponuje przykrzec sie Qumakowi..tam bedzie w tym roku jazda..czekamy na ugode z isok..polaczenie z euvickiem i zamkniecie subskrypcji dla fundow..jest do zaeobienia minimum 70.80 procent..takze do przemyslenia..
I to jest caly widz..dlaczego kurs chodzi w tym przsdziale..ale trzeba przyznac ze wielu odpadlo po drodze..zawsze jest tak ze jak papier lezy na dnie nikt nie kupuje a jak robi 200 procent do przodu wtedy ulica sie tratuje..czekamy do walnego i mariusz pociagnie ten pociag...