• Termo2shit Autor: ~squn [77.111.245.*]
    Waldi wywalił 700k papiera w 3 miechy główni uciekają nawet oknem - gnv - dziwne akcje z darowiznami w tle ogólnie niezły burdel a wy dalej wierzycie w pokaz expandera kontrakty w milionach ojro włochów itd ale nic to macie jeszcze 4 sesje nadziei tak czy siak powodzenia ja wysiadłem
  • Re: Termo2shit Autor: ~Ręce_opadają [91.207.200.*]
    Koniowi zamelduj...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [80.234.187.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Termo2shit Autor: ~JS [194.114.62.*]
    hehehehe to dobrze ze Pan wysiadl, cieszymy sie Pana szczesciem

i lekko sprostuje:
    ten proces ma ewentualnie tak dzialac (w koncu biomasa)

SHIT 2 TERMO a potem 2 POWER
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.71.161.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Termo2shit Autor: ~michu [94.254.162.*]
    Prezes leci do włoch. Tyle moge napisac
  • Re: Termo2shit Autor: ~Cześć [89.71.161.*]
    Chyba na pizze...ewentualnie wymienić uszczelke...ewentualnie podpisać kontrakt na 100 milionów eurasow...ewentualnie...za dużo tych ewentualnosci dziwnych zagrywek i sciem za mało konkretow ale trzymam kciuki idea jest fantastyczna
  • Re: Termo2shit Autor: ~jr [89.64.50.*]
    echh uwielbiam znafcow ktorzy mysla ze w takich instalacjach uszczelke kupujesz w sklepiej z kranami i rurami kanalizacyjnymi, mysla tacy ze to zwykla gumowa uszczelka za 10gr, i potem takie glupoty wypisuja ze firma musi czekac pare tygodni na dostarczenie odpowiedniej uszczelki...
  • Re: Termo2shit Autor: ~Zgredzik [91.240.248.*]
    Widziałeś to perpetum ?
    Skąd wiesz ze jest ?
    Jak wyglada ?
    Zbudowali urządzenie które ma kosztować 100 mln za co ?
  • Re: Termo2shit Autor: ~jr [89.64.50.*]
    nikt nie mowi ze to perpetum tylko jest to produkt wykorzystujacy obecna sytuacje z produkcja energii i smieciami, ta technologia da sie zastosowac nie tylko przy spalaniu smieci ale ogolnie przy niskoparametrowej produkcji ciepla. jako ze jestem energetykiem oceniam ten produkt na majacy szanse. kupilem pewna ilosc akcji i trzymam je, nie dokupuje wiecej i nie sprzedaje bo to moj wystarczajacy poziom ryzyka finansowego (strace kase to strace jestem na to gotowy by taka strate poniesc) ale wkurza mnie gdy ludzie pisza glupoty (to sie tyczy takze tych so pisza o kosmosie, wyszczale na 10zl itp) dlatego po prostu pisze by negowac glupoty, o wiem ze przy parametrch pracy takiego ukladu (tj kombinacja cisnienia i temperatury i srednic rurociagow to weim ze np uszczelki to dosyc zaawansowany produkt niedostepny na polkach sklepow w miescie)
  • Re: Termo2shit Autor: ~senoba [94.254.225.*]
    Gdyby odwrotna gra słów przy marce to jeszcze bym zrozumiał, bo to w sumie prawda (da się z g.. zrobić power) ale w tej kolejności to kolega trochę przegina. Za godzenie w wizerunek marki można nieźle zapłacić w procesie cywilnym. Trochę kultury. Zarobiłeś, nie wierzysz w spółkę, to podziękuj i idź na inne walory.
  • Re: Termo2shit Autor: ~Xxxx [78.9.6.*]
    senoba, Nie strasz, nie strasz :)
  • Re: Termo2shit Autor: ~Zgredzik [91.240.248.*]
    Te walor !
    A w jakiej to części moich wątpliwości znalazłeś godzenie w dobre imię spółki ?
    Odpowiedz sobie na każde z pytań , rozmawiajmy to w końcu forum ....
    co do spółki obserwuje , nie kupiłem , ale widzę sporo przeciw co poruszyłem powyżej .
    Czas pokaże czy moje wątpliwości były zasadne , za ładne to wszystko ....
  • Re: Termo2shit Autor: ~senoba [94.254.225.*]
    Nie no spoko, jestem jak najbardziej za dyskusją, ale nie tarzaniem się w błocie.
    Piłem jedynie do nazwania spółki, jaka by ona nie była w sposób godzący w jej dobre imię.
    Forum jak najbardziej, ale nawet tutaj obowiązuje netykieta.
    Jeżeli forum wygląda na zapiski gimnazjalisty to odechciewa się tego czytać.
[x]
COREY 0,46% 0,22 2026-04-24 16:08:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.