wykres jak ta lala pod 5,20 albo wezwanko na resztówkę, albo mocny rajd pod zakup przez potencjalnego inwestora odnoszę wrażenie, że ta konsolidacja spółek zależnych jest dla obniżenia wyniku rocznego
comparic.pl mowisz, no to specjalisci czystej wody jak widać.Ktote serwisy prowadzi? Przedszkolaki czy gimnajalisci z tarczami. To jest naprawde zabawne,gielda daje mi mase powodow do smiechu
Jesli ktos uwaza ze na podstawie ogolnodostepnych formacji at mozna zrobic jakies pieniadze to jest idiotą,wazne zeby zrozumienie tego nie zajelo mu zbyt wiele czasu.Bo szkoda zycia po prostu.
Ale czy się doczekam -wątpię ?. Tu max będzie wykup po GODZIWEJ CENIE czyli 5,20 zł. SYF NAD SYFAMI takiego dziadostwa jeszcze nie miałem w swoim portfelu. Jak ja mogłem tyle tego nakupić ? jestem inwestorem od 1993 a rozumu jednak za dużo mi nie przybyło -niestety. Fakt jest taki ,że doświadczenie mam i w każdej chwili ,nawet po 4 zł. mogę sprzedać -ale co z tego jak 2 latu tutaj kwitnę. I strat nie mam !!!. Pozdrawiam wytrwałych i nie mam " zielonego pojęcia " co będzie dalej. Jeżeli ktoś się posiłkuje analizą techniczną czy innymi wytycznymi jest głupcem -" sterw" tutaj wcześniej dobrze napisał !!!!!!!!!!!
byl sobie taki mistrz swiata w szachach nazywal sie Kasparow ogrywal wszytskich jak chcial.Pewnego dnia zmierzyl sie z 8 letnim chlopcem onazwisku Carlsen ,Magnus Carlsen.Pierwsza partia arcymistrza i 8 latka zakonczyla sie remisem przy czym Magnus znudzony czekal blisko 20 minut na ruchy mistrzaTo byl Szok.Przyszlosc pokazala ze Magnus Carlsen zmienil szachy bo byl geniuszem.
Konkluzja jest taka doswiadczenie w jakiejs dziedzinie jest istotne ale nie zastapi talentu,nie jest to mozliwe.Raz na jakis czas na ziemi rodza sie ludzie ktorzy zmieniaja wszytsko.Sam jestem na rynku od 2002r.
Szczęście czasami też trzeba mieć bo nie wszystko da się przewidzieć. Wcześniej trochę na JWC zarobiłem i się później umoczyłem - ostatnie 2-lata. Nie płaczę bo w każdej chwili mogę z zyskiem sprzedać !. Liczyłem na inny scenariusz przy skupie ,NO -ale się przeliczyłem. Pozdrawiam i informuję ,że z tego żyję i jest spoko. Badziewiak to tylko 1 ze spółek w moim portfelu.