Z całym szacunkiem, ale sytuacja, która wytworzyła się w ciągu kilku dni zachęca do tego aby nie kupować. Nawet jeśli raport jest dobry i są tutaj jacyś insiderzy to ja na ich miejscu poczekałbym. Niskie obroty zachęcą do wywalania akjci i będzie można odebrać w rejonach 0,40-042. Do środy mogą poczekać, jak nic nie będą sypać to zakupów spodziewałbym się w środę.
Pytanie czy sami sobie spali po 42 czy ktoś sobie wyszedł a ten co zbierał w zeszlym tyg znów koszyki nadstawil. Na 42 ciągle ktoś dokłada na K. Jak dla mnie to lepszy sceptycyzm niż optymizm. Tu było już tyle jednodniowych wystrzałów ze wole stabilny wzrost od ubitego dna. 14 juz w środę :)
Dnia 2018-02-12 o godz. 11:39 ~src napisał(a): > Pytanie czy sami sobie spali po 42 czy ktoś sobie wyszedł a ten co zbierał w zeszlym tyg znów koszyki nadstawil. Na 42 ciągle ktoś dokłada na K. Jak dla mnie to lepszy sceptycyzm niż optymizm. Tu było już tyle jednodniowych wystrzałów ze wole stabilny wzrost od ubitego dna. 14 juz w środę :)
Na razie straszą że jest zły, jakby był zły to by stracili status CBR bo ten wymaga min 1,2 mln euro netto przychodu rocznie czyli wychodzi że w 4 kwartale musieli osiągnąć minimum 3-4 mln przychodu brutto, a korekta raportu za 3 kwartał mówi że jest to wysoce prawdopodobne.