• Raport Autor: ~kris69 [46.22.167.*]
    Gdyby był dobry to już by kupowali
  • Re: Raport Autor: ~src [46.134.8.*]
    Kto by kupował?
  • Re: Raport Autor: ~optymista [217.237.185.*]
    Z całym szacunkiem, ale sytuacja, która wytworzyła się w ciągu kilku dni zachęca do tego aby nie kupować. Nawet jeśli raport jest dobry i są tutaj jacyś insiderzy to ja na ich miejscu poczekałbym. Niskie obroty zachęcą do wywalania akjci i będzie można odebrać w rejonach 0,40-042. Do środy mogą poczekać, jak nic nie będą sypać to zakupów spodziewałbym się w środę.
    Poza tym ktoś kupuje. A to ze nie bierze z prawej to inna kwestia
    Pytanie czy sami sobie spali po 42 czy ktoś sobie wyszedł a ten co zbierał w zeszlym tyg znów koszyki nadstawil. Na 42 ciągle ktoś dokłada na K. Jak dla mnie to lepszy sceptycyzm niż optymizm. Tu było już tyle jednodniowych wystrzałów ze wole stabilny wzrost od ubitego dna. 14 juz w środę :)
  • Re: Raport Autor: ~TRANSEK [91.233.74.*]
    Raport bedzie chyba neutralny, inaczej juz by szly jakies ruchy w dol lub w gore.
  • Re: Raport Autor: ~Olender [89.77.186.*]
    Dnia 2018-02-12 o godz. 13:26 ~TRANSEK napisał(a):
    > Raport bedzie chyba neutralny, inaczej juz by szly jakies ruchy w dol lub w gore.

Wiesz... mam wrażenie, że nikt nie zwraca uwagi na raport tej spółki...
  • Re: Raport Autor: ~Olender [89.77.186.*]
    Dnia 2018-02-12 o godz. 11:39 ~src napisał(a):
    > Pytanie czy sami sobie spali po 42 czy ktoś sobie wyszedł a ten co zbierał w zeszlym tyg znów koszyki nadstawil. Na 42 ciągle ktoś dokłada na K. Jak dla mnie to lepszy sceptycyzm niż optymizm. Tu było już tyle jednodniowych wystrzałów ze wole stabilny wzrost od ubitego dna. 14 juz w środę :)

Taa... święto walenia tynków...
  • Re: Raport Autor: ~SBE [94.40.117.*]
    Na razie straszą że jest zły, jakby był zły to by stracili status CBR bo ten wymaga min 1,2 mln euro netto przychodu rocznie czyli wychodzi że w 4 kwartale musieli osiągnąć minimum 3-4 mln przychodu brutto, a korekta raportu za 3 kwartał mówi że jest to wysoce prawdopodobne.
  • Re: Raport Autor: ~10gr [188.146.42.*]
    Dla mnie nieważny jakiś cbr.Ważna historia sensoftów u dronów.Moim zdaniem znaczne przewartościowane.
    .
[x]
SOFTBLUE -0,96% 0,31 2026-05-13 16:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.