• Nowa emisja Autor: ~ubrany [94.254.128.*]
    Taki pel mam aby kto może to zapisał się na to walne i zablokował kolejny dodruk papiera. Olszewski prawie wszysstko sprzedał, został mu tylko pakiet w yalcyn. On ma kasę więc obejmie akcje przez słupy a następnie znowu nam sprzeda. Z tych 6000000 akcji będzie miał kolejny melon a kasę że spółki to już bez problemu wyprowadzi. Jedyna szansa aby nie dać się dalej dymuchac to przed 10 lutego się zapisać i stawić opór.
  • Re: Nowa emisja Autor: ~franek [92.17.167.*]
    amen
  • Re: Nowa emisja Autor: ~FX [37.47.38.*]
    Co zrobić, żeby się zarejesrtować.
  • Re: Nowa emisja Autor: ~mnx [77.79.200.*]
    hahaha

odpowiem ci

ruszyć się do swojego biura maklerskiego lub zadzwonić, przygotować na rachunku określoną kwotę na dyspozycję (np 30 zł mBank, CDM PEKASO SA) i zapisać się z przysługujących akcji na rachunku na WZA. Można zapisać się nawet z 1 posiadanej akcji.
    Następnie udać się środkami lokomocji lub pieszo 26 lutego na godzinę 13:00, w Kancelarii Notarialnej Marek Bartnicki, Sławomir Strojny, Wiktor Wągrodzki, Michał Kołpa s.c. przy ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 4 w Warszawie posłuchać argumentów Maliszewskiego lub kogoś przez niego delegowanego bo znając życie znów na trudne pytania nie odpowie.

Powiem, że osobiście zapisał bym się na to walne by zobaczyć tych ludzi i popatrzeć im w oczy ale tak szczerze na sumieniu jest mi wstyd się tam pokazywać, że teoretycznie jestem akcjonariuszem takiej spółki i dałem się nabrać na ich zagrywki. Wstyd by mi było i czułbym się źle siedząc obok ludzi którzy potencjalnie zrobili mnie w bambuko, swoimi komunikatami spowodowali, że kupiłem akcje a komunikaty okazały się lipą przez co ja straciłem a oni zyskali sprzedając mi bezwartościowe kawałek śmiecia!  

Za długo jestem na tym grajdole by nie wiedzieć tu drugiego dna i wiedzieć, że nikt ci tak bajek nie naopowiada niż ktoś kto ci chce wepchnąć swoje akcje haha
  • Re: Nowa emisja Autor: ~jojo [83.4.10.*]
    zapisz sie w razie czego rozpoznasz ich na okazaniu w prokuraturze :-)
  • Re: Nowa emisja Autor: ~romek [94.254.128.*]
    Bez przesady , zapisać się trzeba , to będzie próba sił. Chyba że do 10 lutego zobaczymy mocne wzrosty bo Olszewski będzie kupował aby mieć głosy na walnym
[x]
MINOX 16,67% 0,07 2019-02-15 09:41:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.