Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,21 zł , zmiana od tamtej pory: -66,67%

Re: Nowa emisja

hahaha

odpowiem ci

ruszyć się do swojego biura maklerskiego lub zadzwonić, przygotować na rachunku określoną kwotę na dyspozycję (np 30 zł mBank, CDM PEKASO SA) i zapisać się z przysługujących akcji na rachunku na WZA. Można zapisać się nawet z 1 posiadanej akcji.
Następnie udać się środkami lokomocji lub pieszo 26 lutego na godzinę 13:00, w Kancelarii Notarialnej Marek Bartnicki, Sławomir Strojny, Wiktor Wągrodzki, Michał Kołpa s.c. przy ul. Konstantego Ildefonsa Gałczyńskiego 4 w Warszawie posłuchać argumentów Maliszewskiego lub kogoś przez niego delegowanego bo znając życie znów na trudne pytania nie odpowie.

Powiem, że osobiście zapisał bym się na to walne by zobaczyć tych ludzi i popatrzeć im w oczy ale tak szczerze na sumieniu jest mi wstyd się tam pokazywać, że teoretycznie jestem akcjonariuszem takiej spółki i dałem się nabrać na ich zagrywki. Wstyd by mi było i czułbym się źle siedząc obok ludzi którzy potencjalnie zrobili mnie w bambuko, swoimi komunikatami spowodowali, że kupiłem akcje a komunikaty okazały się lipą przez co ja straciłem a oni zyskali sprzedając mi bezwartościowe kawałek śmiecia!  

Za długo jestem na tym grajdole by nie wiedzieć tu drugiego dna i wiedzieć, że nikt ci tak bajek nie naopowiada niż ktoś kto ci chce wepchnąć swoje akcje haha

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MINOX 16,67% 0,07 2019-02-15 09:41:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.