• Porcelana LUBIANA Autor: ~Darek [37.47.15.*]
    Jestescie w kawiarni lub restauracji zobaczcie na czym podaja wam jedzenie. Po raz kolejny jadłem na porcelanie Lubiany - kawiarnia Alfa Grudziadz
  • Re: Porcelana LUBIANA Autor: ~Hetman_Polny [5.184.249.*]
    Ja nawet kupie sobie i mojemu dziecku i nawet kochance serwis obiadowy pod warunkiem że sprzedam akcje za 250 -300 zł bo od lat brak dywidend a nawet teraz nie ma projektu dywidendy ani skupu akcji do umorzenia
  • Re: Porcelana LUBIANA Autor: ~porcelana [94.246.150.*]
    jaki to ma wpływ na poziom kursu????
  • Re: Porcelana LUBIANA Autor: ~Hetman_Polny [5.184.235.*]
    Spółka już dawno po restrukturyzacji powinna opuścić GPW bo przy takich zyskach rynek regulowany nie jest potrzebny aby finansować się akcjami czyli kredytem bez oprocentowania i to bezterminowo Z OFERTY PUBLICZNEJ. .. W ZWIĄZKU Z TYM ŻE MNIEJSZOŚCIOWI AKCJONARIUSZE RYZYKOWALI DUŻO MAJĄC AKCJE POWINNI MIEĆ NATURALNA REKOMPENSATĘ OD POSIADANIA NA WŁASNOŚĆ RYZYKA CZYLI "KREDYT BEZ OPROCENTOWANIA" jakim są akcje.
    Dlatego skup akcji z rynku jest uczciwy dla akcjonariuszy. Akcjonariusze większościowi mogą zamienić akcje na imienne a pozostałe skupić za psie pieniądze do mniejszościowych akcjonariuszy
  • Re: Porcelana LUBIANA Autor: ~ForrestGump [94.254.242.*]
    nie będzie skupu akcji Wistilu , nie pamiętacie że na akcjach akcjonariusza Piotrowice 2 jest zastaw rejestrowy ? najpierw musiałby zostać zdjęty
  • Re: Porcelana LUBIANA Autor: ~Hetman_Polny [37.47.85.*]
    A jaki to problem zlikwidować zastaw rejestrowy spłacając dług..pora będzie rozpuścić kosmiczne zabezpieczenia pod marny poziom kredytu. Skup akcji z tablicy nie przeszkadza.. 5 lat olbrzymich zysków pozwala na to. 3000000 zł wystarczy na skup akcji.
  • Re: Porcelana LUBIANA Autor: ~agataw [82.139.17.*]
    Lubiana to bardzo dobrej jakości polska porcelana, nic więc dziwnego że coraz częściej można ją spotkać w kawiarniach i restauracjach. Również ją polecam, serwis obiadowy na 12 osób kupiony w zeszłym roku w sklepie kuchniasklep (tutaj link dla zainteresowanych - link ), mimo że jest dość często używany, nie nosi jeszcze żadnych śladów zużycia.
[x]
WISTIL 0,00% 56,50 2018-06-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.